ΑΕΚ: «Τριάρα» στην πρωταθλήτρια Βελγίου, σε φιλικό 120 λεπτών

ΑΕΚ: «Τριάρα» στην πρωταθλήτρια Βελγίου, σε φιλικό 120 λεπτών

Εξαιρετική ήταν η ΑΕΚ απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ, επικράτωντας με 3-0, σε φιλικό παιχνίδι.

Εντυπωσιακή η ΑΕΚ στο φιλικό τεστ... δύο ωρών κόντρα στην Πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ.

Η Ένωση απέναντι σε μία ομάδα που ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της στις 23 Ιουλίου, επικράτησε με 3-0 σε αγώνα που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του συλλόγου από την Αμβέρσα και ήταν μοιρασμένο σε τέσσερα 30λεπτα.

Η ΑΕΚ ανταποκρίθηκε πολύ καλά στην πίεση που άσκησαν οι Βέλγοι στα πρώτα 30 λεπτά, ενώ στη συνέχεια βρήκε τον τρόπο να σκοράρει τρεις φορές απέναντι σε μία σαφώς πιο έτοιμη ομάδα.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε την ευκαιρία να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής των παικτών σε 60λεπτα, με τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν εξαιρετική εικόνα στα τρία 30λεπτα.

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 56' με τον Φαν Βέερτ, μετά από ωραία συνεργασία των Άμραμπατ και Τσούμπερ. Τελικός αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Ολλανδός, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα.

Στο τρίτο 30λεπτο η ΑΕΚ σκόραρε άλλες δύο φορές. Αρχικά με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ζίνι και στο 87' με τον Κοσίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μάνταλου.

Η ελληνική ομάδα είχε την ευκαιρία να πετύχει και τέταρτο γκολ, αλλά ο Μαχαίρας αστόχησε σε πέναλτι στο 113'.

AEK (1’-60’): Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον.

ΑΕΚ (60’-120’): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Ρόκσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μαχαίρας, Ζίνι, Λαμαράνα, Κοσίδης.



Μεταγραφές: «Πόκερ» Γιουνάιτεντ με Πάλας για Ουόρτον
Μεταγραφές: «Πόκερ» Γιουνάιτεντ με Πάλας για Ουόρτον
Ολοένα και συχνότερη η εμφάνιση άγριων ζώων σε οικισμούς: Αρκούδα περπατάει μέσα στο Ασημοχώρι
Ολοένα και συχνότερη η εμφάνιση άγριων ζώων σε οικισμούς: Αρκούδα περπατάει μέσα στο Ασημοχώρι
Μπαρτσελόνα: Νέο συμβόλαιο για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ
Μπαρτσελόνα: Νέο συμβόλαιο για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ
EuroLeague Βαθμολογία: Στο 4-1 ο Παναθηναϊκός AKTOR και κορυφή για το «τριφύλλι»
EuroLeague Βαθμολογία: Στο 4-1 ο Παναθηναϊκός AKTOR και κορυφή για το «τριφύλλι»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Το μεγάλο φινάλε του Να με λες μαμά: Η Μαρία Κίτσου τιμωρείται, αλλά κερδίζει την κόρη της