Λουτσέσκου: «Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, δεν αλλάζουμε φιλοσοφία»
Intime

Λουτσέσκου: «Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, δεν αλλάζουμε φιλοσοφία»

ΠΑΟΚ: Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του που βασίζεται πάντα στο πλάνο που έχει θέσει σε εφαρμογή ο «δικέφαλος».

Οι διαφορές στην κορυφή της βαθμολογίας, δεν είναι μεγάλες. Ο ΠΑΟΚ είναι τέταρτος μεν, αλλά έχει βάσιμες ελπίδες ακόμη και για τον τίτλο. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου το γνωρίζει, παραδέχτηκε πως η ομάδα του δε μένει αδιάφορη, αλλά πρωτίστως συνεχίζει να βαδίσει στον ίδιο δρόμο και στη φιλοσοφία που ακολουθεί απ’ την αρχή της σεζόν.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στη Nova:

Για τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη και αν ο ντόρος γύρω από το όνομά τους τους επηρεάσει: «Νομίζω πως αυτός ο θόρυβος είναι δουλειά για τα media. Δεν είναι μόνο αυτά τα δυο παιδιά αλλά υπάρχουν και άλλα. Θα σας πω για παράδειγμα για τον Κοτάρσκι, τον Ντάντας, τον Φιλίπε Σοάρες. Υπάρχουν επίσης παιδιά που αυτό το διάστημα λόγω τραυματισμών δεν είναι μαζί μας αλλά συμμετέχουν και αυτά ενεργά από την έναρξη της σεζόν. Θα ήταν άδικο να μιλήσω για έναν ή δυο ξεχωριστά. Ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στην ομάδα.
Υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν κάνει τεράστια πρόοδο καθώς προέρχονταν από ομάδες που δεν είχαν πρωταγωνιστικό στόχο στα Πρωταθλήματα τους. Όπως για παράδειγμα ο Ράφα Σοάρες και ο Σάστρε. Ακόμη και για τον Νάρεϊ μπορώ να πω το ίδιο. Έχουν βελτιωθεί και αγωνιστικά αλλά και στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Όλο το γκρουπ έχει βελτιωθεί μέσα και από τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες, μέσα από τις μάχες που δίνουμε. Αλλά μια που ρωτήσατε για τον Κουλιεράκη και τον Κωνσταντέλια θα σας πω πως και τα δυο παιδιά έχουν μια καλή εκπαίδευση και επομένως δεν ανησυχώ μην επηρεαστούν απ’ όλο αυτό»

Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο που έχουμε αποφασίσει από την αρχή να χαράξουμε. Δηλαδή οι νέοι παίκτες να ανεβάσουν επίπεδο, να αποκτήσουν εμπειρίες και έχουμε προοδεύσει πολύ σε αυτό το κομμάτι αλλά έχουμε και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ναι, υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία και θα δούμε τι θα κάνουμε στο τέλος της σεζόν. Υπάρχουν τρεις ομάδες πιο πάνω που παλεύουν για τον τίτλο. Αλλά αυτή η μάχη που δίνουμε θα πάει ως το τέλος αλλά δεν αλλάζουμε φιλοσοφία στο πώς προσεγγίζουμε το κάθε ματς».

Για τον ΠΑΣ: «Είναι ένα δύσκολο ματς αλλά όλα τα παιχνίδια σε αυτό το Πρωτάθλημα είναι δύσκολα. Επομένως και εμείς σε αυτό το ματς από το πρώτο λεπτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να τα δώσουμε όλα. Αν δεν μπεις προετοιμασμένος να παλέψεις και να κυριαρχήσεις στον αγωνιστικό χώρο, τότε κάθε ματς είναι δύσκολο με όποιον αντίπαλο και αν καλείσαι να αγωνιστείς. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος και αφού αγωνιζόμαστε με τον ΠΑΣ, πάντα κάθε ματς απέναντι σε αυτή την ομάδα είναι δύσκολο.
Είναι μια ιστορική ομάδα αλλά κυρίως είναι και μια ομάδα με καλή οργάνωση και με ποιοτικό ρόστερ. Για όλους αυτούς τους λόγους σε αυτό το δεύτερο κομμάτι του Πρωταθλήματος είναι μια ομάδα που έχει κάνει εκπλήξεις απέναντι στους θεωρητικά μεγάλους και γενικότερα εντυπωσιάζει. Μην ξεχνάτε πως στην έδρα της, χρειάστηκε ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις για να ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό. Επομένως και εκείνο το ματς ήταν δύσκολο για τον αντίπαλο τους».

Για την επιστροφή του Καντουρί στις προπονήσεις μετά από ένα μεγάλο διάστημα: «Υπάρχει μια μεταβατική περίοδος για κάθε ποδοσφαιριστή που έχει πρόβλημα τραυματισμού. Από τον τραυματισμό ακολουθεί η αποθεραπεία, το ατομικό πρόγραμμα και η επιστροφή στις προπονήσεις με την ομάδα. Ο Ομάρ έχει μόλις τρεις προπονήσεις με την ομάδα και επομένως χρειάζεται χρόνο. Αλλά επειδή πρόκειται για έμπειρο και ποιοτικό παίκτη ξέρει να διαχειρίζεται καλά αυτή την περίοδο και επομένως μπορεί να επανέλθει πιο γρήγορα».

 



Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας, κορυφαίος πασέρ στα play offs - Συγκίνηση για τον Πάρη
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας, κορυφαίος πασέρ στα play offs - Συγκίνηση για τον Πάρη
Παναθηναϊκός AKTOR: Αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη ο Αταμάν - «Στο 5ο ματς το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη ο Αταμάν - «Στο 5ο ματς το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Αφεντικό για τον τελικό στην «OPAP Arena» με τεσσάρα
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Αφεντικό για τον τελικό στην «OPAP Arena» με τεσσάρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved