Απόλλων Σμύρνης-Βόλος 1-1: Ζωντανός με Ντάουντα για το μπαράζ παραμονής (videos+photos)

Απόλλων Σμύρνης-Βόλος 1-1: Ζωντανός με Ντάουντα για το μπαράζ παραμονής (videos+photos)

Απόλλων Σμύρνης-Βόλος: Με γκολ του Ντάουντα οι γηπεδούχοι έμειναν στο 1-1 με την ομάδα της Μαγνησίας και έχουν ελπίδες να αποφύγουν την τελευταία θέση.

Ο Απόλλων Σμύρνης μετά το διπλό επί του ΟΦΗ γνώριζε ότι με νίκη κόντρα στον Βόλο θα έφευγε από την καταδικαστική τελευταία θέση, έστω και για μία μέρα.

Θα προσπερνούσε τη Λαμία που παίζει αύριο. Ο Βόλος, όμως, αν κι αδιάφορος έβγαλε κατά διαστήματα ποιότητα και προηγήθηκε με τον Φερνάντες, ενώ είχε και δοκάρι με τον ίδιο παίκτη για το 0-2. Η ομάδα της Μαγνησίας ήταν έτοιμη να σβήσει το ένα «κανονάκι» του Απόλλωνα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», ωστόσο, δεν είχε να χάσει τίποτα. Πίεσε και τελικά με σκόρερ τον Ντάουντα ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Έχασε ευκαιρία στο τέλος και για τη νίκη, αλλά σε κάθε περίπτωση περιόρισε τη ζημιά που πήγε να γίνει με το 0-1 και παραμένει ζωντανή για το μπαράζ παραμονής.

Σχηματισμοί

Ο Απόλλων Σμύρνης είχε τον Γκρέγκα στο τέρμα δεξί μπακ χαφ ήταν ο Ντεντάκης, αριστερό μπακ χαφ ο Βιτλής και τριάδα στην άμυνα οι Άλβες, Ντομίνγκες, Ρόγκνε. Ο Κάστρο έπαιξε εξάρι, εσωτερικοί χαφ οι Φατιόν, Σλίβκα και στην επίθεση ο Μαρτίνες πλασίωνε τον  Ντάουντα.

Ο Βόλος είχε τον Κλέιμαν στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν Άλχο, αριστερό ο Πουρίτα και στόπερ οι Σιέλης, Γκιουλέν. Στα χαφ οι Μεταξάς, Ρεγκατέν, δεξιά ο Φερνάντες, αριστερά ο Μπαρτόλο και ο Ροσέρο πίσω από τον Φαν Βερτ.

Απειλητικός ο Βόλος

Ο Απόλλων είχε την απουσία του Ιωαννίδη, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας κι αυτό επηρέασε τον τρόπο παιχνιδιού των γηπεδούχων, αφού έψαχναν με βαθιές μπαλιές τον Ντάουντα.

Ο Βόλος ήταν πιο απειλητικός και η πρώτη τελική ήταν στο 11’ όταν σουτ του Ρεγκατέν από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έφυγε ψηλά άουτ. Στο 13’ γύρισμα του Μπαρτόλο από αριστερά, πλασέ του Φαν Βερτ στην κίνηση έφυγε άουτ, ενώ στο 20’ γύρισμα του Φερνάντες από δεξιά, σε καλή θέση ο Φαν Βερτ έπιασε το πλασέ χωρίς δύναμη και δεν υπήρξε κίνδυνος για τον Απόλλωνα.

Στο 35’ ήταν άστοχο το σουτ του Μπαρτόλο, ενώ η πρώτη τελική για τον Απόλλωνα ήταν στο 42’. Μπαλιά του Άλβες, σουτ του Ντάουντα δεξιά στη μεγάλη περιοχή, έφυγε απελπιστικά άουτ.

Γκολ ο Βόλος

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ χαμηλό ρυθμό, όμως, στην πρώτη αξιόλογη φάση επιτεύχθηκε γκολ. Στο 59’ ο Ρεγκατέν πάσαρε στον Μπαρτόλο, αυτός άφησε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του για τον Φερνάντες, ο οποίος με αριστερό πλασέ στο ύψος του πέναλτι εκτέλεσε για το 0-1.


Στο 63’ σουτ του Ρεγκατέν έφυγε ψηλά άουτ  και στο 66’ ο Απόλλων βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Ο Κάστρο πάσαρε στον Ντάουντα, ο οποίος προχώρησε και ευστόχησε στο πλασέ, όμως, ήταν εκτεθειμένος και σωστά ακυρώθηκε το γκολ.

Δοκάρι ο σκόρερ!

Στο 71’ ο Βόλος άγγιξε το 0-2. Εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Φερνάντες με το αριστερό από τα 30 μέτρα, βρήκε ελάχιστα τη μπάλα ο Γκρέγκα, αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ.

Ο Απόλλων δεν είχε να χάσει τίποτα και με την είσοδο των Τσίμπσαχ, Φερνάντες γύρισε τη διάταξη σε 4-2-3-1. Δεξιά ο Εμπακόγκου, Αριστερά ο Φερνάντες και ο Μαρτίνες πίσω από τον Ντάουντα.

Ισοφάρισε ο Ντάουντα

Οι γηπεδούχοι, λοιπόν, ρίσκαραν, πίεσαν και στο 81' σημείωσαν το 1-1. Ο Βιτλής σέντραρε από αριστερά και ο Ντάουντα στη μικρή περιοχή σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά ισοφάρισε. Στο επόμενο λεπτό ο φορ του Απόλλωνα σε καλή θέση καθυστέρησε και κόπηκε.

Ο Απόλλων πάλεψε για την ανατροπή και στο 84' κεφαλιά του Ντάουντα σε σέντρα του Μαρτίνες έφυγε άουτ. Στο 90' ο Απόλλων έφτασε μία ανάσα από την ανατροπή και τη νίκη. Ο Εμπακόγκου βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν και πλάσαρε με το αριστερό, αλλά ο γκολκίπερ του Βόλου απέκρουσε με τα πόδια!

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Γκρέγκα, Ντεντάκης, Βιτλής, Άλβες (73’ Φερνάντες), Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Κάστρο (73’ Τσίμπσαχ), Φατιόν, Σλίβκα (60’ Εμπακόγκου), Μαρτίνες (87' Κραγιόπουλος), Ντάουντα.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Πουρίτα (77' Κορέα), Σιέλης, Γκιουλέν,  Άλχο, Μεταξάς (60’ Ριένστρα), Φερνάντες (88' Τριανταφύλλου), Ρεγκατέν, Ροσέρο, Μπαρτόλο, Φαν Βερτ.



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved