Τζέγκο: «Έφυγα στενοχωρημένος από τον Άρη, έχουν ποιότητα ΠΑΟΚ και Κωνσταντέλιας»!

Τζέγκο: «Έφυγα στενοχωρημένος από τον Άρη, έχουν ποιότητα ΠΑΟΚ και Κωνσταντέλιας»!

Ο Τζέιμς Τζέγκο μίλησε για την αποχώρησή του από τον Άρη, την μάχη του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη και τον Κωνσταντέλια που έχει συμπαίκτη στην Έουπεν.

Η αποχώρηση του Τζέιμς Τζέγκο από τον Άρη προκάλεσε έκπληξη.

Ο Αυστραλός μέσος συνεχίζει πλέον στη βελγική Έουπεν, εκεί όπου έχει συμπαίκτη τον νεαρό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο Τζέγκο με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» στη Θεσσαλονίκη, απάντησε γιατί έφυγε από τον Άρη και μίλησε για τη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη, αλλά και τον Κωνσταντέλια. Αναλυτικά όσα είπε:  

«Όλα έγιναν πολλά γρήγορα. Αφήνεις το ένα σπίτι, πας στο άλλο, παίζεις σε διαφορετικό Και στην Έουπεν έχω ηγετικό ρόλο, παίζω στην ίδια θέση που αγωνιζόμουν στον Άρη. Παίζω ασταμάτητα.

Η αλήθεια είναι δεν περίμενα να φύγω τον Ιανουάριο από τον Άρη. Είχα ακόμα έξι μήνες συμβόλαιο. Έφυγα στεναχωρημένος από τον Άρη. Όμως η ομάδα μου φέρθηκε επαγγελματικά. Στην Έουπεν υπέγραψα συμβόλαιο 18 μηνών κι αυτό θα με βοηθήσει με τις υποχρεώσεις μου στην Εθνική Αυστραλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις για να ανανεώσω με τον Άρη, όμως, το θέμα έμεινε ανοιχτό και τέλος Ιανουαρίου άλλαξαν τα δεδομένα και ήρθα στην Έουπεν, μια ομάδα που έχει στόχο τα πλέι οφ».

Για τον Άκη Μάντζιο: «Ο Μάντζιος τα πήγε καλύτερα απ’ ό,τι φανταζόμασταν. Πέρυσι μας άφησε μία πικρία ο τρόπος που αποκλειστήκαμε από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Όσον αφορά τη φετινή σεζόν η ομάδα επηρεάστηκε πολύ από την αφαίρεση των έξι βαθμών, ενώ ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες γεγονός που επηρέασε την χημεία του συλλόγου και δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε.

Υπήρχε μεγάλη πίεση στον Άρη λόγω και της τιμωρίας κι αυτό άλλαξε τον τρόπο προσέγγισης των αγώνων μας. Δεν είναι ωραίο κανείς να χάνει την δουλειά του. Όταν έρχεται ένας παίκτης καινούργιος που δεν έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό Πρωτάθλημα θέλει σίγουρα χρόνο για να προσαρμοστεί. Το πρόβλημα στο γκολ το είχαμε από την περσινή σεζόν. Οι αντίπαλοι το είχαν καταλάβει και σε πολλά παιχνίδια είχαμε θέμα στο να δημιουργούμε φάσεις. Όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα φταίει πάντα ο προπονητής και οι παίκτες».

Για τον Βαλκάνη: «Από Έλληνα προπονητή, σε Έλληνα προπονητή πήγα. Τον κόουτς τον γνωρίζω από την Αυστραλία, ξέρω τη δουλειά του, όπως κι αυτός ξέρει τον τρόπο να με χρησιμοποιεί στα παιχνίδια».

Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Γάνδη: «Δύο διαφορετικές ομάδες με διαφορετική κουλτούρα και φιλοσοφία. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με ποιότητα και διαθέτει ταλαντούχους παίκτες, ενώ η Γάνδη είναι ένας οργανωμένος σύλλογος που του αρέσει το παιχνίδι μονομαχίας. Και οι δυο ομάδες έχουν φιλοδοξίες για την διοργάνωση».

Για τον Κωνσταντέλια: «Ο Κωνσταντέλιας είναι πολύ καλό παιδί και ποδοσφαιριστής. Είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Το βελγικό Πρωτάθλημα θα τον βοηθήσει στην σωματική του εξέλιξη. Ο προπονητής τον πιστεύει και μέσα από τα παιχνίδια θα εξελιχθεί ο ίδιος. Μιλάμε για τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης και πειράζουμε ο ένας τον άλλον».



Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved