Άρης-Βόλος 4-3: Η ποιότητα μπροστά δεν κρύβεται! (Videos+Photos)

Άρης-Βόλος 4-3: Η ποιότητα μπροστά δεν κρύβεται! (Videos+Photos)

Άρης-Βόλος 4-3: Οι «κίτρινοι» με πολλές λύσεις και φαντασία απ’ τη μέση και μπροστά επικράτησαν του Βόλου που έδειξε να διαθέτει ποιότητα!

Ένα απ’ τα πιο… χορταστικά φιλικά, παρακολούθησαν οι φίλοι του Άρη που βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» επικράτησαν 4-3 του Βόλου, σε μια αναμέτρηση που κατέδειξε περίτρανα την ποιότητα και την φαντασία που έχουν οι Θεσσαλονικείς απ’ τη μέση και μπροστά. Τόσο σε ανοιχτό χώρο, όσο και απέναντι σε κλειστή άμυνα.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Μάντζιου ήταν και αποτελεσματική, αν και πάλι έχασε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Ο Βόλος απ’ την άλλη, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, με ποιότητα μπροστά η ομάδα της Μαγνησίας και διάθεση να πιέσει ψηλά χωρίς να κλείνεται!

Φυσικά και για τις δύο ομάδες η ανασταλτική λειτουργία αποτέλεσε… καμπανάκι, μια και η μία δέχτηκε 4 και η άλλη 3 γκολ.

Αξιοσημείωτο φυσικά, το ντεμπούτο του Λούμορ στην ενδεκάδα, αλλά και η πρώτη συμμετοχή του Ιτούρμπε που πέρασε ως αλλαγή στο 76'! 

Οι γηπεδούχοι άρχισαν πιο δυνατά το ματς κι αφού έχασαν δύο ευκαιρίες, προηγήθηκαν στο σκορ στο 20ο λεπτό. Ο Φαμπιάνο μετά από κόρνερ του Μπρούνο Γκάμα έκανε το 1-0, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τον Άρη, έστω και σε φιλικό.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Γκάμα βρήκε τον Μπερτόγλιο, ο Αργεντινός έδωσε στον Μάνο, η κόντρα των αμυντικών έστειλε την μπάλα στον Μπερτόγλιο ξανά που με πλασέ έκανε το 2-1.

Κι ενώ φαινόταν πως ο Άρης θα πάει μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και ισοφάρισαν! Στο 43’ ο Πουρίτα πρόλαβε τον Ντένις και μείωσε, ενώ στο 45’ ο Μπαρτόλο έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε σωστά για το 2-2!

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης μπήκε δυνατά. Κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Μπρούνο Γκάμα στο 48’, με τον Πορτογάλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να δίνει εκ νέου προβάδισμα στους «κίτρινους».

Στο 56’ ο Ντιαγέ είχε δοκάρι για τον Άρη σε φάση διαρκείας, στη συνέχεια της οποίας ο Ματέο Γκαρσία έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει.

Ο ρυθμός άρχισε να πέφτει μετά τις αλλαγές και στο 80’ οι φιλοξενούμενοι με τον Τερεζίου έκαναν το 3-3! Η ισοπαλία δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα, πάντως, γιατί στο 91’ ο Ματίγια με πέναλτι έδωσε τη νίκη στον Άρη. Πέναλτι που δόθηκε για χέρι του Κούζντρα σε σουτ του Ισπανού μέσου.

Άρης: Ντένις, Σούντγκρεν (76΄Σάκιτς), Λούμορ (53΄ Γκάνεα), Μπεναλουάν (46΄ Δεληζήσης), Φαμπιάνο (82΄ Ασλανίδης), Εντιαγέ (69΄ Τζέγκο), Σάσα (85΄Ματίγια), Γκάμα (53΄ Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (76΄ Ιτούρμπε), Γκαρσία (69΄ Χαιροβιτς), Μάνος (85΄ Ντουάρτε)

Βόλος: Κλέιμαν (68΄ Κότνικ), Μπαριέντος (69΄ Νίνης), Μπαρτόλο, Φερνάντες (46΄ Βοιτκόφσκι), Φεράρι, Γκιουλέν (68΄ Γκρίλο), Πουρίτα (69΄ Κούζντρα), Ρεγκατίν (69΄ Τερεζίου), Ρομέρο (68΄ Ράινερ), Φαν Φέερτ (69. Ροσέρο), Τσοκάνης (69΄ Σοάρες)

 
 
 
 
 
 
 

 



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved