ΑΕΛ: Νέα επίθεση του Κούγια στον Γρηγορίου – Καταγγελία για τις μετοχές του ΠΑΣ! (photos)

ΑΕΛ: Νέα επίθεση του Κούγια στον Γρηγορίου – Καταγγελία για τις μετοχές του ΠΑΣ! (photos)

ΑΕΛ: Ο Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, επιτέθηκε εκ νέου στον πρώην τεχνικό της ομάδας και νυν της Λαμίας Μιχάλη Γρηγορίου-Κατήγγειλε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μεταβιβαστεί στον Κώστα Αυδή! 

Νέα επίθεση στον Μιχάλη Γρηγορίου εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, χρεώνει στον πρώην τεχνικό της θεσσαλικής ομάδας και νυν της Λαμίας, κακές μεταγραφές που κόστισαν στον σύλλογο αρκετά χρήματα.

Αναλυτικά ο Κούγιας ανέφερε: «Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Γρηγορίου, ίσα ίσα που ήρθε και με έπιασε από την πλάτη στο τελευταίο ματς και με ρώτησε τι έχω μαζί του. Ο Γρηγορίου έφυγε από την ΑΕΛ γιατί σε 33 ματς είχε τρεις νίκες.

Έδιωξε όλους τους Έλληνες παίκτες, έκανε τραγικές μεταγραφές και μας στοίχισαν περίπου 1.000.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικά ο Τόρζε 130.000 με ένα γκολ και δυο ασίστ, Βινίσιους 120.000 ευρώ, Γκαζάλ 100.000, Τρούγιτς 100.000 ευρώ, Μούζεκ 70.000 ευρώ, Παπάζογλου 90.000 ευρώ.

Θυμηθείτε και όλες τις άλλες τις κινήσεις που έγιναν. Για τα δυο ματς στην Καλαμάτα που χάσαμε 3-0 και την ήττα μας εντός 0-3 από την Λαμία, άρχισα να καταλαβαίνω… Για αυτά τα δυο ματς γίνεται προκαταρκτική εξέταση από τον κ. Δασκαλόπουλο».

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ!

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε και στην αποκάλυψη της καταγγελίας του για μεταβίβαση μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως επισήμανε, το 2015 το πακέτο των μετοχών πέρασε στον Κώστα Αυδή. Συγκεκριμένα κατήγγειλε λέγοντας τα εξής:

«Μου είπαν το καλοκαίρι της περιόδου 2016-17 ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ανήκει στον Χριστοβασίλη. Ρώτησα σε ποιον ανήκει; Μου είπαν ότι ανήκει σε άλλον. Ξαναρώτησα σε ποιον ανήκει και μου είπαν ότι τον ξέρω. Γιαννιώτης τους είπα, Γιαννιώτης μου είπαν. Είναι μπροστινός, έχει την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και ουσιαστικά διαχειρίζεται τα χρήματα άλλων. Εγώ δεν μπορούσα να φανταστώ ποιος ήταν. Πριν από λίγο καιρό μου τα είπαν όλα. Στις 22/2/2015 οι μετοχές του ΠΑΣ Γιάννινα μεταβιβάστηκαν, με τη διαμεσολάβηση του ιδιοκτήτη της Ξάνθης Πολυχρόνη Συγγελίδη, στον Γιάννη και Κωνσταντίνο Αυδή, αντιπροσώπους του Συγγελίδη στα Γιάννενα και συγκεκριμένα σε εταιρεία συμβολαιογραφείου που εδρεύει στην Αθήνα. Μεταβιβάστηκαν με δυο συμβόλαια στον Κωνσταντίνο Αυδή και στο γιο του Γιάννη Αυδή 153.189 μετοχές από τον Γεώργιο Χριστοβασίλη χωρίς να πληρωθεί ούτε ένα ευρώ, ο οποίος ουσιαστικά από εκείνη την ημέρα και μετά ήταν εικονικό πρόσωπο. Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες ήταν οι συνεταίροι του Πολυχρόνη Συγγελίδη, συνιδιοκτήτη της Ξάνθης κατά 50%. Είναι αυτός που μεταβίβασε το ξενοδοχείο της Ξάνθης και το προπονητικό κέντρο στον ανιψιό του Ιβάν Σαββίδη.

Επισκέφθηκα τον κ. Αυδή ο οποίος μου τα παραδέχτηκε όλα και μου είπε ότι έφταιξε και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μου είπε σε παρακαλώ έχω εγγόνια, φοβάμαι. Ποιος είναι ο Κώστας Αυδής; Ο Αυδής, εκτός από την αντιπροσωπεία του Συγγελίδη στα Γιάννενα, είναι και συνέταιρός του, με πολύ μικρό ποσοστό, στο υπόγειο γκαράζ στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων. Ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος που στα Γιάννενα εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Συγγελίδη.

Εκείνη την ημέρα, όχι στην τελευταία μας επικοινωνία, μου είπε και κάτι το οποίο δεν έχω διασταυρώσει ακόμα. Ηθελα να τον ρωτήσω ότι “καλά πήρατε τις μετοχές, ζητήσατε άδεια από την ΕΕΑ για να είναι νόμιμες;”. Γιατί πήρε τις μετοχές με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό; Μου είπε ότι ουσιαστικά αυτός θα ήταν ο άνθρωπος που θα κατοχύρωνε τα συμφέροντα του ανθρώπου που έδωσε λεφτά στον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Έκανε έναν έλεγχο η εφορία σε πρώτο στάδιο και διαπίστωσε φορολογικές παραβάσεις 3.000.000 ευρώ από τη διαχείριση Χριστοβασίλη, από το 2008 μέχρι το 2014. Ο καταλογισμός έγινε τον Δεκέμβριο του 2014, δύο μήνες πριν τη μεταβίβαση των μετοχών. Ο τελικός αριθμός έφτανε χρέος 8.000.000 ευρώ τα οποία καταλογίστηκαν οπότε αυτομάτως κατέρρεε ο ΠΑΣ Γιάννινα και για αυτό το λόγο ο ΠΑΣ Γιάννινα έγινε υποχείριο και μου είπε ο Αυδής ότι τα χρήματα τα έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης. Εγώ δεν το έχω διαπιστώσει και μάλιστα του έκανα μια ερώτηση και εκεί μου είπε κάτι που επίσης πρέπει να ερευνηθεί και αυτό λέμε ότι ζητάμε από την ΕΕΑ. Είτε ο ίδιος, είτε μια εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο ίδιος λίγους μήνες πριν που ήταν; Στον Ιβάν Σαββίδη στο ανταλλακτήριο του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη. Ηταν πρόσωπο εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη και για αυτό επελέγη ουσιαστικά να ελέγχει απόλυτα την ιδιοκτησία του ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί για να έχουμε νόμιμη μεταβίβαση πρέπει να περάσει από την ΕΕΑ, να εγκριθεί αφού ελεγχθεί το πόθεν έσχες αυτού ανάλογα με το κίνητρο. Γιατί αυτός πήρε μια ΠΑΕ φτηνά και την πήρε όταν είχε χρέος 8.000.000 ευρώ, που σημαίνει δηλαδή ότι ουσιαστικά αυτός που πλήρωνε τα χρέη, γιατί πλήρωναν 100.000 το μήνα, είναι και αυτός που ελέγχει την ΠΑΕ.

Εγώ όλα αυτά τα έχω καταγγείλει εγγράφως την ημέρα που προανήγγειλα τη συνέντευξη 28 Απριλίου 2021, γιατί εγώ δεν γνωρίζω αν πράγματι είναι έτσι τα πράγματα. Εχω συμβόλαιο γιατί υπάρχει συμβόλαιο, αλλά δεν μπορώ να το δημοσιοποιήσω. Ομως η ΕΕΑ είναι ανεξάρτητη αρχή, η οποία έχει τη δυνατότητα να κάνει φορολογικούς και τραπεζικούς ελέγχους στα υποθηκοφυλάκεια, στα συμβολαιογραφεία και ζήτησα να γίνει έλεγχος στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο, να πάρουν τα αντίγραφα των συμβολαίων για να δούνε αν πράγματι αυτό που μου είπε ο Αυδής και αυτά που μου έδειξε είναι αλήθεια. Εδώ δεν είναι θέμα πολυιδιοκτησίας αλλά θέμα με τη μετοχική σύνθεση του ΠΑΣ Γιάννινα. Από τη στιγμή που εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Χριστοβασίλης και μετέχει στις συσκέψεις στην Super League, κάνει φορολογικές δηλώσεις, κάνει δηλώσεις για την αδειοδότηση, έπαιξε ο ΠΑΣ στην Ευρώπη και δεν είναι πραγματικός ιδιοκτήτης καταλαβαίνεται ότι εδώ υπάρχει παράβαση με την οποία μέχρι την ημέρα που τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη υπήρχε ποινή υποβιβασμού και τώρα τιμωρείται με -12 βαθμούς, όπως τιμωρήθηκε η Ξάνθη γιατί παρέλειψε να ενημερώσει για την μετοχική αλλαγή την ΕΕΑ. Τώρα αν αυτά που μου είπε ο Αυδής είναι αλήθεια και πράγματι πριν από λίγο καιρό μεταβιβάστηκε το ανταλλακτήριο του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη σε εταιρεία συμφερόντων του Σαββίδη, αυτό θα το ψάξει η επιτροπή. Πράγματι το μεταβίβασε ο Αυδής ή κάποιος από το περιβάλλον αυτών που αυτός μου είπε; Ποιοι ήταν αυτοί που το έκαναν; Η καταγγελία μας αφορά τη μεταβίβαση των μετοχών. Εμείς ξαναλέω κάνουμε καταγγελία για την μεταβίβαση των μετοχών και όχι για πολυιδιοκτησία».



Παναθηναϊκός AKTOR: «Απομένουν 5 παιχνίδια κι όλα είναι σαν τελικοί» - Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν
Παναθηναϊκός AKTOR: «Απομένουν 5 παιχνίδια κι όλα είναι σαν τελικοί» - Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν
Ντιέγκο Μαραντόνα: Δικάζονται οι ύποπτοι για το θάνατό του
Ντιέγκο Μαραντόνα: Δικάζονται οι ύποπτοι για το θάνατό του
Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα
Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved