Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης 1-0: Λύτρωση με αυτογκόλ και χαμόγελα παραμονής! (videos+photos)

Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης 1-0: Λύτρωση με αυτογκόλ και χαμόγελα παραμονής! (videos+photos)

Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης: Με αυτογκόλ του Λισγάρα στο 84' οι Αγρινιώτες πήραν τεράστια νίκη με 1-0 επί της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» κι έκαναν σημαντικό βήμα παραμονής.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα για 84' λεπτά ήταν στον βυθό. Έβλεπε τη δεύτερη κατηγορία και έμοιαζε ανήμπορη ν' αντιδράσει.

Ο Παναιτωλικός, όμως, πιάστηκε σαν τον πνιγμένο από έναν αντίπαλό του, τον Λισγάρα. Ο στόπερ του Απόλλωνα στο 84' σημείωσε αυτογκόλ και οι Αγρινιώτες πήραν τεράστια νίκη με 1-0. Έτσι, προσπέρασαν την ΑΕΛ που παίζει τη Δευτέρα με τη Λαμία, είναι σε θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής και μείωσαν τη διαφορά από τον ΟΦΗ, ο οποίος κόλλησε νωρίτερα στο 1-1 με τον Ατρόμητο και την απευθείας σωτηρία στον έναν βαθμό!

Σχηματισμοί

Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον Κνετ στο τέρμα, δεξί μπακ τον Μανθάτη, αριστερό τον Περέιρα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τσότσαλιτς, Κωνσταντόπουλο. Στα χαφ ήταν οι Ντίας, Εντινγκά, δεξιά ο Ντουάρτε, αριστερά ο Αριγίμπι κι ο Μεντόσα πίσω από τον Βέργο.

Ο Απόλλων Σμύρνης παρατάχθηκε με 4-3-3. Ο Βέρχουλστ στο τέρμα, δεξί μπακ ο Μπαξεβανίδης κι αριστερό ο Χουχούμης. Στόπερ οι Ντομίνγκες, Λισγάρας. Εξάρι ο Φατιόν, οκτάρια οι Κολ, Σλίβκα, στα άκρα οι  Μπεντινέλι, Φερνάντεθ και στην κορυφή ο Ιωαννίδης, σε διάταξη 4-3-3.

Ακυρώθηκε γκολ

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά και στο 3’ σουτ του Μεντόσα έφυγε άουτ, όπως και στο 10’ η αδύναμη κεφαλιά του Βέργου. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και τα λάθη ήταν πολλά, ενώ επικρατούσε νευρικότητα.

Στο 31’ ο Απόλλων Σμύρνης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Από εκτέλεση κόρνερ του Κολ, η μπάλα κατέληξε στον Ντομίνγκες κι απ' αυτόν στον Μπεντινέλι. Ο άσος του Απόλλωνα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κνετ, όμως, ο Σκουλάς σφύριξε νωρίτερα για επιθετικό φάουλ του Λισγάρα στον Ντουάρτε κι ακύρωσε το γκολ.

Στο 38’ το σουτ του Ντουάρτε για τον Παναιτωλικό ήταν άστοχο κι αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ κακό. Ο Απόλλων απείλησε στο 49’ με τον Σλίβκα, αλλά αστόχησε, ενώ και στο 62’ η κεφαλιά του Ιωαννίδη έφυγε άουτ. Οι Αγρινιώτες που καίγονταν για τη νίκη δεν είχαν ούτε μία αξιόλογη φάση. Το άγχος τους λύγισε κι επιχειρούσαν ν’ απειλήσουν μόνο με στημένες φάσεις. Στο 72’ οι τελικές ήταν μόλις 3-3.

Αυτογκόλ και λύτρωση!

Ο Απόλλων ήταν αυτός που είχε την πρώτη ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία. Στο 82’ ο Μπεντινέλι βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού και σούταρε, αλλά ο Κνετ απέκρουσε σωτήρια για την ομάδα του.

Ο Παναιτωλικός, αφού γλίτωσε το 0-1, στο 84’ έκανε το 1-0 με σκόρερ έναν αντίπαλο! Ο Ντάλσιο έκανε τη σέντρα, ο Ματσόλα έπιασε την κεφαλιά κι απέκρουσε ο Βέρχουλστ, αλλά ο Λισγάρας στην προσπάθεια να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και χάρισε τη νίκη στον Παναιτωλικό!

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μανθάτης, Τσότσαλιτς (34’ Καρασαλίδης), Κωνσταντόπουλος, Περέιρα (63’ Ντάλσιο), Μεντόσα, Εντινγκά, Ντίας (80’ Καρέλης), Αριγίμπι (63’Μπαρμπόσα), Ντουάρτε, Βέργος (63’ Ματσόλα).

Απόλλων Σμύρνης (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (88’ Ρώσση), Μπεντινέλι, Φερνάντεθ (78’ Μουνιέ), Ιωαννίδης (66’ Ντάουντα).



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved