Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές αποφάσεις για πέντε θέσεις! (photos)

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές αποφάσεις για πέντε θέσεις! (photos)

Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους ένα ακόμα καυτό καλοκαίρι και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ για να αποφασίσουν και πως θα ενισχυθούν.

Η σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία, ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι εκτός τίτλων και μπροστά του έχει ένα ακόμα καυτό καλοκαίρι.

Ασφαλώς και ο Λάζλο Μπόλονι, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής Πιερ Ντρεοσί έχουν ήδη αξιολογήσει ποιοι πρέπει να μείνουν. Δεν περιμένουν τα εννέα ματς των πλέι οφ. Είναι λίγες οι πιθανότητες να αλλάξουν τα δεδομένα για ορισμένους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει, όμως, μία πολύ σημαντική παράμετρος. Ο Λάζλο Μπόλονι μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα συνεχίσει στον πάγκο.

Ειδικά αν η ομάδα δεν πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα είναι τεράστια έκπληξη η παραμονή του, οπότε όλα μπορεί ν’ αλλάξουν στην πορεία. Ο Παναθηναϊκός ήδη έχει ορισμένους παίκτες που δεν θεωρούνται πρώτα βιολιά πλέον και θα πρέπει να αποφασίσει πως θα κινηθεί. Υπάρχουν αρκετές θέσεις που θα πρέπει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν άμεσα.

Η πρώτη είναι του τερματοφύλακα. Ο Παναθηναϊκός έχει τον Διούδη, ανανέωσε τον Ξενόπουλο και το ίδιο αναμένεται με τον Χριστογεώργο. Θα πορευθεί, όμως, ο Παναθηναϊκός με τους τρεις Έλληνες ή θα θελήσει να βάλει πιο ισχυρό ανταγωνισμό στον Διούδη; Αυτό είναι ένα από τα ερωτήματα που πρέπει ν’ απαντηθεί.

Στη θέση του δεξιού μπακ ο Σάντσες που ήρθε για βασικός, έχει χάσει τη θέση του από τον Μολό, που δεν είναι δεξί μπακ. Το συμβόλαιο του 32χρονου Γάλλου λήγει και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποφασίσει αν θα τον κρατήσει. Δεν μοιάζει πιθανό, πάντως.

 Στο αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχουν οι Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης. Ο τελευταίος το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε για τρία χρόνια, αλλά έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν με τραυματισμό. Κι όσο διάστημα έπαιξε δεν ήταν καλός. Θα επιμείνει ο Παναθηναϊκός στον Κατερινιώτη μπακ ως εναλλακτική ή θα επιδιώξει να πάρει καλύτερο; Το δεύτερο σενάριο μοιάζει επικρατέστερο.

Στα χαφ ό,τι κι αν γίνει ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί. Όποια κι αν είναι η εξέλιξη με Νιάς, Κουρμπέλη (εξαιτίας του τραυματισμού του τελευταίου και πότε θα είναι σε θέση να προσφέρει τα μέγιστα). Πρέπει, ωστόσο, ν’ αποφασίσει τι θα πράξει με τον Μπουζούκη. Ένα σπουδαίο πρότζεκτ που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018 και πλέον έχει φθαρεί. Ο Αγιούμπ, παράλληλα έχει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, παίζει τελευταία κατ’ ανάγκη και ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να έχει ένα υψηλό συμβόλαιο απλά για να συμπληρώνει το ρόστερ…

Στα άκρα της επίθεσης ο Παναθηναϊκός έχει τον Χατζηγιοβάνη, που είναι και πάλι βασικός, αλλά η τιμή του έπειτα από τις φτωχές του φετινές επιδόσεις δεν μπορεί να είναι υψηλή για να προσδοκά ο σύλλογος σε πώληση με ικανοποιητικά ανταλλάγματα. Ο Μπεκ πρέπει να βρεθεί τρόπος να φύγει, ο Αϊτόρ παίρνει αρκετά για να είναι κι αυτός απλά μία εναλλακτική των 15-20 λεπτών, ενώ ο Σαβιέρ εξαιτίας της πολύμηνης αποχής του δεν μπορεί να κριθεί. Ο Εμμανουηλίδης, παράλληλα, έφυγε με σκοπό να μην επιστρέψει άμεσα και οι Καμπετσής, Ιωαννίδης δεν είναι εξτρέμ. Δεδομένα θα χρειαστούν σημαντικές αποφάσεις για τα άκρα της επίθεσης.

Στην κορυφή υπάρχουν οι Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης κι εκεί είναι και η θέση του Καμπετσή, που πρόσφατα ανανέωσε για τρία χρόνια. Μία από τις θέσεις που ο Παναθηναϊκός οφείλει να πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις. Σε ποιους θα στηριχθεί. Αν δεν υπάρχει κι Ευρώπη, το να μείνουν τέσσερις για να παίζει ένας και να μπαίνει αλλαγή κάποιος άλλος δεν θα βοηθήσει την ομάδα.  Σε κάθε περίπτωση κι αυτό το καλοκαίρι θα είναι καυτό και ήδη έχουν γίνει πολλά λάθη για να επαναληφθούν.



Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved