Παναθηναϊκός: Ο Σανκαρέ… στο πιάτο σας! (Videos+Photos)

Παναθηναϊκός: Ο Σανκαρέ… στο πιάτο σας! (Videos+Photos)

Παναθηναϊκός: Δείτε τα πιο πρόσφατα αγωνιστικά δείγματα του νέου αποκτήματος του «τριφυλλιού»-Γκολ, ασίστ, αποβολή, αλλά και η άρνηση χειραψίας στον προπονητή του!

Ο Γιουνούς Σανκαρέ δεν είναι… χθεσινός στο ποδόσφαιρο. Ο Σενεγαλέζος έχει σημαντική καριέρα στην «πλάτη» στις Γαλλικές ομάδες όπου αγωνίστηκε. Φτάνοντας στο σημείο να κοστίζει αρκετά εκατομμύρια στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο 31χρονος είχε διαφορές στην Μπορντό γι’ αυτό και τον Νοέμβριο του 2019 έμεινε ελεύθερος.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Η Βουλγαρία έγινε η πρώτη εκτός Γαλλίας χώρα που αγωνίστηκε.

Η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός πήραν τη… σκυτάλη. Ο Αφρικανός θα φορά τη φανέλα με το «τριφύλλι» για τον επόμενο 1,5 χρόνο, όπως σας είχε αποκαλύψει απ’ την πρώτη στιγμή το Onsports.gr

Σε τι κατάσταση βρίσκεται; Αυτή τη στιγμή είναι έτοιμος να βοηθήσει; Σε ποιο επίπεδο μπορεί να βοηθήσει; Επειδή καλό το παρελθόν και η πορεία στις Γαλλικές ομάδες, όμως ο 31χρονος προέρχεται από παρουσία στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας που σαφώς δεν… εξιτάρει τον οπαδό όταν το ακούει. Ανεξάρτητα απ’ το γεγονός πως οι Βούλγαροι έχουν μια εξαιρετική ομάδα και το έδειξαν και στο Europa League.

Το Onsports.gr λοιπόν, έψαξε και βρήκε τα πρόσφατα πεπραγμένα του Σανκαρέ. Όχι με νούμερα που θα διαβάσετε, αλλά με φάσεις και στιγμιότυπα που θα παρακολουθήσετε. Τα γκολ του, οι ασίστ, η αποβολή του, η στιγμή έντασης με τον προπονητή του, η μεγάλη ευκαιρία του με τη Ρόμα… Ο Γιουνούς Σανκαρέ… στο πιάτο σας!

ΤΑ ΓΚΟΛ

Η αρχή στα γκολ στην πορεία του στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έγινε στο εντός έδρας ματς με την Μπότεφ Πλόβτιβ στις 16 Αυγούστου 2020. Τότε είχε ανοίξει το σκορ στο 23ο λεπτό:

 
Το δεύτερο γκολ του Σενεγαλέζου, ήρθε στις 20 Σεπτέμβρη του περασμένου έτους. Στην εντός έδρας αναμέτρηση για το Πρωτάθλημα κόντρα στη Λουντογκόρετς. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» είχε δώσει προβάδισμα 2-1 (75’), με το ματς να ολοκληρώνεται τελικά 2-2:
 
 
Το τρίτο και τελευταίο του γκολ με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ήρθε την 1η Νοεμβρίου 2020. Στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του Βουλγάρικου Πρωταθλήματος με την Τσάρσκο Σέλο στη Σόφια. Έδωσε μάλιστα τους 3 βαθμούς (1-0) στο 90ο λεπτό:
 
 

ΟΙ ΑΣΙΣΤ

Τρεις ήταν και οι ασίστ που έδωσε το διάστημα που αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Η πρώτη ήταν στον α’ προκριματικό του Europa League με τη Σίρενς απ’ τη Μάλτα. Η ομάδα του νίκησε 2-1 και προκρίθηκε, με τον Σενεγαλέζο στο 75’ να κάνει ωραία πάσα στον Αχμέντοφ για την ισοφάριση της ομάδας του:

 
Η δεύτερη ασίστ ήρθε ξανά στην προκριματική φάση του Europa League. Κόντρα στην Τορσχάβν απ’ τα Νησιά Φερόα για τον γ’ γύρο. Οι Βούλγαροι επικράτησαν 3-1 και ο Σανκαρέ είχε την τελική πάσα στο 2-0 του 38ου λεπτού, ενώ από δική του κεφαλιά άρχισε η φάση του 1-0:
 
 
Η τρίτη ασίστ ήρθε στο επιβλητικό 3-1 επί της Ρόμα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League (10/12/2020). Συγκεκριμένα είχε την τελική πάσα για το 1-0. Στο ματς της Ρώμης που έληξε 0-0, ο Σενεγαλέζος είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του:
 
 

ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ!

Στις 30 Αυγούστου του 2020, η ΤΣΣΚΑ υποδέχτηκε τη Σλάβια στο… μίνι ντέρμπι της Σόφιας. Η ομάδα του Σανκαρέ επικράτησε 1-0, αλλά για αυτόν δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Στο 42’ με περίτεχνο τρόπο κράτησε εντός αγωνιστικού χώρου την μπάλα, αλλά του την έκλεψαν. Προσπαθώντας να μαρκάρει, έκανε σκληρό φάουλ που έφερε την κίτρινη. Δύο λεπτά μετά, συμπαίκτης του έκανε λάθος στη μεσαία γραμμή και προς την περιοχή της ΤΣΣΚΑ. Ο Σανκαρέ πήγε… με τα όλα πάνω στη φάση και παρότι βρήκε την μπάλα, «γκρέμισε» τον αντίπαλο. Δεύτερη κίτρινη σε δύο λεπτά και αποβολή:

 

 

ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!

Οι λόγοι που ο Γιουνούς Σανκαρέ είπε «ναι» με… κλειστά μάτια στον Παναθηναϊκό, ήταν δύο. Ο πρώτος ήταν πως ήθελε να πάει σε ένα καλύτερο Πρωτάθλημα απ’ το Βουλγάρικο. Ο δεύτερος έχει να κάνει με την κακή σχέση που είχε τον τελευταίο καιρό με τον προπονητή του! Μάλιστα αυτό έγινε εμφανές ξεκάθαρα στον προτελευταίο του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας! Στην αναμέτρηση με την Μπότεφ Βράτσα, ο Σενεγαλέζος έγινε αλλαγή στο 56’. Κατευθύνθηκε προς το σημείο της αλλαγής, χαιρέτησε κανονικά τον συμπαίκτη που πήρε τη θέση του. Πηγαίνοντας προς τον πάγκο, ο προπονητής Μπρούνο Ακράποβιτς, άπλωσε να του δώσει το χέρι. Ο Σανκαρέ με σκυμμένο κεφάλι και προκλητικά, απλά τον προσπέρασε! Κάνοντας αμέσως και μια κίνηση με το χέρι σα να του λέει «παράτα με». Ο Βούλγαρος τεχνικός σάστισε, πήγε κάτι να του πει, αλλά όπως μπορείτε να δείτε… ούτε γύρισε να τον κοιτάξει ο Σενεγαλέζος:



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Super League και τελικό Κυπέλλου, Ολυμπιακός - Μίλων
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Super League και τελικό Κυπέλλου, Ολυμπιακός - Μίλων
Νάπολι: Δεν παίζει ο Κβαρατσχέλια με Αταλάντα
Νάπολι: Δεν παίζει ο Κβαρατσχέλια με Αταλάντα
«Και τώρα, Ευρώπη… ΝΑΝάκια»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (30/3)
«Και τώρα, Ευρώπη… ΝΑΝάκια»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (30/3)
Μόνο ο Παναθηναϊκός AKTOR: «Άλμα» 15 θέσεων δύο αγωνιστικές πριν το τέλος!
Μόνο ο Παναθηναϊκός AKTOR: «Άλμα» 15 θέσεων δύο αγωνιστικές πριν το τέλος!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved