ΠΑΟΚ: Αγωνία για Ροντρίγκο - Προπόνηση σε σκληρές συνθήκες (photos)

ΠΑΟΚ: Αγωνία για Ροντρίγκο - Προπόνηση σε σκληρές συνθήκες (photos)

ΠΑΟΚ: Έντονη είναι η αγωνία που επικρατεί στον «Δικέφαλο» για τον Ροντρίγκο, την στιγμή που η προπόνηση της Δευτέρας (7/12) έγινε υπό σκληρές συνθήκες.

Έναν ακόμα λόγο για να «πονοκεφαλιάζει» έχει ο Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ροντρίγκο Σοάρες αποχώρησε με πρόβλημα από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, το απόγευμα της Κυριακής (6/12) στην Τούμπα και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» θα υποβληθεί την Δευτέρα (7/12) σε μαγνητική, προκειμένου θα διαλευκανθεί ο τραυματισμός του από τις ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο αλλά και ο χρόνος που θα αναγκαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων και κατ’ επέκταση αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη αφήσει πίσω τους την «μάχη» με τους Αρκάδες για την Super League και έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αυλαία των ομίλων του Europa League με την Γρανάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία ελπίδα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο, στο «στρατόπεδο» των «ασπρόμαυρων» θέλουν τη νίκη για δύο σημαντικούς λόγους.

Ο κυριότερος είναι για την βελτίωση του πρεστίζ του συλλόγου. Η αλήθεια είναι πως η ήττα από την Ομόνοια στην Κύπρο «τσαλάκωσε» την παρουσία της ομάδας στον όμιλο. Έτσι, κόντρα στους Ισπανούς υπάρχει μεγάλο κίνητρο για να δοθούν… απαντήσεις, αλλά και για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η ευρωπαϊκή παρουσία του «Δικέφαλου».

Ο δεύτερος έχει να κάνει με την βαθμολογία της UEFA. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεκινήσει μία απίστευτη κατρακύλα στην ειδική κατάταξη της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, κάτι που σημαίνει πως κάθε καλοκαίρι δυσκολεύει το έργο των ομάδων για να μπουν στους ομίλους. Παράλληλα, με νίκη, ο ΠΑΟΚ θα βελτιώσει την δική του βαθμολογία ενόψει της νέας σεζόν.

Αντίξοες συνθήκες στην προπόνηση

Την Δευτέρα (7/12) οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Πέμπτη (10/12) με την Γρανάδα στην Τούμπα, αλλά και για το ντέρμπι της πόλης, την Κυριακή (13/12) με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Το πρόγραμμα έγινε υπό σκληρές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, η καταρρακτώδης βροχή που έπληξε το μεσημέρι της Δευτέρας (7/12) τη Νέα Μεσημβρία δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών του Πάμπλο Γκαρσία. Όσοι αγωνίστηκαν με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία, με ασκήσεις στο γυμναστήριο και πισίνα, ενώ ατομικό και θεραπεία ακολούθησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Τέλος, το πρωί της Τρίτης (8/12) το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί στον απαραίτητο έλεγχο για τον κορονοϊό, σύμφωνα με το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της UEFA, ενώ στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία θα συνεχιστεί η προετοιμασία με μία νέα προπόνηση.



Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Live ο ημιτελικός του Europa Conference League
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Live ο ημιτελικός του Europa Conference League
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο γήπεδο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο γήπεδο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Παναθηναϊκός AKTOR: Στη “Χάλα Πιονίρ” ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός AKTOR: Στη “Χάλα Πιονίρ” ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός AKTOR: Με μπλουζάκια αφιερωμένα στον Πάρη οι “πράσινοι”
Παναθηναϊκός AKTOR: Με μπλουζάκια αφιερωμένα στον Πάρη οι “πράσινοι”
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved