Χατζηγιοβάνης: «Ένα τεράστιο συγγνώμη» (Video)

Χατζηγιοβάνης: «Ένα τεράστιο συγγνώμη» (Video)

Να απολογηθεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού θέλησε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης που θεωρεί ως βασική αιτία του προβλήματος την έλλειψη αποτελεσματικότητας.

Αμίλητος έμοιαζε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο. Ο νεαρός εξτρέμ των «πράσινων» δεν μπορούσε να… χωνέψει το γεγονός πως η ομάδα του έμεινε για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη. Στις δηλώσεις του μάλιστα, ανέφερε με πίκρα πως αυτή η ομάδα έγραψε αρνητική ιστορία, καθώς πρώτη φορά μένει για πέντε ματς χωρίς νίκη το «τριφύλλι».

Ο Χατζηγιοβάνης πρώτα απ’ όλα ζήτησε συγγνώμη απ’ τον κόσμο, λέγοντας μάλιστα πως ο ίδιος και η ομάδα θα ανατρέψουν την κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Χατζηγιοβάνη:

«Θέλω να αρχίσω με ένα τεράστιο συγγνώμη στους φιλάθλους από εμένα και όλη την ομάδα. Αυτή η ομάδα έκανε αρνητικό ρεκόρ. Το μόνο που θέλω να πω είναι συγγνώμη στον κόσμο. Μέχρι το τέλος της σεζόν εμείς είμαστε αυτοί που θα αντιστρέψουμε την κατάσταση. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο μαζί με την ομάδα, να ανεβάσουμε τον τεράστιο σύλλογο εκεί που ανήκει. Είμαι στεναχωρημένος κι εκνευρισμένος με όλα όσα περνάμε εδώ και τέσσερις εβδομάδες».

Για τη φυσική κατάσταση: «Προσωπικά έπαιξα 95 λεπτά θα μπορούσα κι άλλο. Δεν έχω ούτε κράμπες, ούτε λείπουν ανάσες ούτε τίποτα. Είναι με τους παίκτες όχι με την ομάδα. Δεν μπορώ να το ξέρω, δεν είμαι ειδικός. Σαν Τάσος νιώθω καλά. 95 λεπτά έδωσα την ψυχή μου γιατί ήθελα τη νίκη».

Για το τι φταίει: «Η αιτία του προβλήματος είναι η αποτελεσματικότητα στο γήπεδο με πρώτο εμένα. Στον ΟΦΗ έχασα δύο φάσεις εγώ, ζητώ συγγνώμη. Αυτό μας έλειψε και σήμερα. Υπήρχαν ευκαιρίες κλασικές, χάσαμε πέναλτι. Δεν υπάρχει αποτελεσματικότητα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκει δίχτυα δε γίνεται με ένα γκολ να είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το αν υπάρχει ποιότητα: «Η ποιότητα είναι υψηλή. Είμαι πέντε χρόνια εδώ, υπάρχει ποιότητα. Πρέπει να παίρνουμε τις νίκες. Με μισό μηδέν να μη μας νοιάζει το πώς».

Για το τι μπορεί να αλλάξει: «Εφόσον στην ομάδα υπάρχει ποιότητα, τα πάντα μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο. Χωρίς ποιότητα δεν κάνεις τίποτα».

Για τους Έλληνες: «Όπως είχα πει μ’ αρέσει η πίεση ξέρω που παίζω μ’ αρέσουν τα δύσκολα. Οι ξένοι ξέρουν που έχουν έρθει, τους έχουν ενημερώσει πριν έρθουν εδώ. Εγώ ξέρω που είμαι και που παίζω, το ίδιο και οι ξένοι».

Για το γιατί δεν βλέπουμε τον Χατζηγιοβάνη που πρέπει: «Στα δύο πρώτα ματς δεν ήμουν βασικός, μπήκα απ’ το ματς με τον Άρη. Μου έχει λείψει η αποτελεσματικότητα, με τον ΟΦΗ είχα τρεις ευκαιρίες στην εστία. Έχω δώσει ασίστ που δεν έγιναν γκολ. Πρέπει να βελτιώσω τα νούμερά μου. Εγώ είμαι πρώτος εδώ για να αποδείξω στον κόσμο να βοηθήσω και την ομάδα και τον εαυτό μου».

Για τις απαιτήσεις που είναι μεγάλες: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι στις υψηλότερες θέσεις. Ξέρω καλά που παίζω είμαι 8 χρόνια εδώ μπορώ να καταλάβω καλύτερα απ’ τον καθένα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να κερδίζει».

Για τις αλλαγές προπονητών: «Δυστυχώς έχουμε ξεκινήσει άσχημα γι’ αυτό υπάρχουν αλλαγές. Αν δεν είχαμε αρχίσει άσχημα δε θα είχαν αλλάξει. Εφόσον δεν παίρνουμε αποτελέσματα όλοι ψάχνουν κάτι στην ομάδα. Για μένα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στην ομάδα. Πάνω απ’ όλα είναι ο Παναθηναϊκός όχι εμείς, είμαστε στον Παναθηναϊκό τίποτα άλλο».

--

Καρλίτος:

Για το τι φταίει: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη απ’ τους φιλάθλους, θέλαμε να νικήσουμε κάτι που δεν έγινε».

Για το αν υπάρχει φόβος για το αποτέλεσμα: «Δε θα συμφωνήσω, πιστεύω πως όσοι παίξαμε αλλά κι όσοι ήταν στον πάγκο, έχουμε αυτοπεποίθηση. Δουλεύουμε σκληρά. Γυρίζω στεναχωρημένος στο σπίτι μου μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα».

Για το αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του Παναθηναϊκού και τι φταίει: «Όταν τα πράγματα είναι άσχημα εύκολα μπορούμε να ψάχνουμε δικαιολογίες, να βλέπουμε στοιχεία και να λέμε ποιος φταίει. Υπάρχουν δύο τρόποι, ο ένας να κάτσουμε να κλαίμε τη μοίρα μας. Ο άλλος να έχουμε πίστη, να βάλουμε τα δυνατά μας, να δουλέψουμε σκληρά για να πάμε καλύτερα. Επιλέγω τη δεύτερη περίπτωση».

Για το αν έχει… καρύδια η ομάδα: «Νομίζω πως η ομάδα έχει… καρύδια. Έχει και κακοτυχίες. Η τύχη δεν είναι με το μέρος μας. Δεν είμαι μικρό παιδί. Υπάρχουν στιγμές που η τύχη δεν είναι μαζί μας. Αυτό είναι το θέμα όχι πως μας λείπουν τα… καρύδια».

Για το αν σκέφτεται να πάρει πρωτοβουλία να μιλήσει στους συμπαίκτες του: «Το ποδόσφαιρο είναι περίπλοκο αλλά και απλό. Έχει θέμα αυτοπεποίθησης, είναι ένα απ’ τα θέματα που σχετίζονται. Όλοι δουλεύουμε για νίκες. Θαρρώ πως αξίζουμε την εμπιστοσύνη. Θα περάσουμε άσχημη νύχτα, το ίδιο και εγώ. Πρέπει να συνεχίσουμε, για να καταφέρουμε το καλύτερο για το σύλλογο, για το έμβλημα, για τους φιλάθλους μας».

Για τον πανηγυρισμό του: «Η σύζυγός μου είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα ήταν μια κίνηση για να δείξω πως είμαι δίπλα τους. Δε μας βοήθησαν πολύ τα γκολ».

 

 



ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved