Ρέμπε: Πλήρη στήριξη σε Φερέιρα, μικρό παράθυρο για μεταγραφή ο ΠΑΟΚ (photos)
SHARE

Ρέμπε: Πλήρη στήριξη σε Φερέιρα, μικρό παράθυρο για μεταγραφή ο ΠΑΟΚ (photos)

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Όλαφ Ρέμπε εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον Άμπελ Φερέιρα. Τι είπε για Βιεϊρίνια, Σαββίδη, τις πωλήσεις, το ρόστερ και τον Μίσιτς. Δεν έκλεισε το παράθυρο για μεταγραφή, αλλά έδειξε ότι είναι λίγες οι πιθανότητες.   

Ο Όλαφ Ρέμπε για δύο ώρες επιχείρησε να απαντήσει για πολλά πράγματα. Το ρόστερ, τον Βιεϊρίνια, τον Φερέιρα, αλλά και τις σχέσεις του με τον Σαββίδη και τι θέλει να πετύχει η οικογένεια στον «Δικέφαλο». Δείτε επίσης τι είπε ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής για τον Μίσιτς, τις πωλήσεις, τον Γιαννούλη, τον Μαουρίσιο και γενικά τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ.

Για το αν ήταν στο πλάνο περισσότερες αποχωρήσεις: «Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο, δεν διώχνουμε κανέναν από την ομάδα. Ποτέ δεν είπαμε σε κάποιον παίκτη ότι δεν το θέλουμε. Πρέπει να βρεθεί μια κοινή γραμμή που πρέπει να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Αυτό είναι το ρόστερ μας, είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα, με λογικά συμβόλαια και λογικές παροχές για να έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο»

 Για το ρόστερ: «Όσον αφορά το ρόστερ, το οποίο είναι πραγματικά πολύ νεανικό, μπορεί οι νεαροί ποδοσφαιριστές να μην είναι στο top επίπεδό τους, ωστόσο, πιστεύω ότι μπορούν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είναι πάρα πολύ νωρίς να συζητήσουμε για το τι θα γίνει. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά από την αρχή της προετοιμασίας για να μπορέσει η ομάδα να βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους που δουλεύουν για την ομάδα, έχουμε βελτιώσει πολύ την ομάδα σε όλους τους τομείς και θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα για την δουλειά που γίνεται από όλους. Αυτά που έχουμε κάνει εμείς γιατί και εγώ είμαι τρεις μήνες εδώ πέρα, ήταν να αναλύσουμε αυτά που υπήρχαν ήδη εδώ από την προηγούμενη σεζόν και έπρεπε να δούμε ποια πράγματα πρέπει να κάνουμε καλύτερα και ποια πρέπει να βελτιώσουμε.

Έχουμε χτίσει όλο αυτόν καιρό μια πολύ μεγάλη οικογένεια, έχουμε χτίσει μια οικογένεια που λύνουμε ό,τι συμβαίνει μεταξύ μας ως άντρας προς άντρα και σίγουρα αυτό που νιώθω εγώ είναι ότι όλοι μας είμαστε ενωμένοι και κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αποδώσουν τα μέγιστα όλοι αυτοί που απαρτίζουν την ομάδα. Προσπαθούμε να έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές ικανοποιημένους, μιλάμε καθημερινά μαζί τους και πάνω σε αυτή τη βάση θα χτίσουμε τις προσδοκίες του συλλόγου. Δεν είμαστε εδώ πέρα για να φτιάχνουμε δικαιολογίες, αυτό που έχουμε πει από την προετοιμασία στο Πήλιο, είναι ότι η φιλοδοξία μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, θα θέλαμε να πάμε στο Champions League, φιλοδοξία μας είναι να κερδίσουμε όλους τους αγώνες, φιλοδοξία μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο Europa League, ξέρουμε το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι σε κάθε οικογένεια θα υπάρχουν προβλήματα, θα υπάρχουν ζητήματα και δεν θα αφήσουμε κανέναν να χτυπήσει την πόρτα και να μπει μέσα σε αυτά. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστικοί και όχι μη ρεαλιστικοί σε αυτά που ζητάμε».

Για τον Μάτος: «Έγιναν πολλές συζητήσεις με τον Μάτος. Πλέον είναι μαζί μας και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες. Θεωρώ άδικο να λέγεται ότι έπαιξε ρόλο στον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ».

Για τον Άκπομ: «Έγινε συζήτηση και πάρθηκαν αποφάσισεις από κοινού για τον Άκπομ. Θεωρώ ότι πράξαμε σωστά τόσο για τον Σύλλογο, όσο και για τον ίδιο τον παίκτη, τον οποίο σεβόμαστε για όσα προσέφερε στην ομάδα»

Για τον Μαουρίσιο: «Ο Μαουρίσιο ήταν εκτός πλάνων. Ο ιδιοκτήτης θέλησε μετά το τέλος των μεταγραφών να τον ενημερώσουμε, πως αν δεν έχει ομάδα, η πόρτα μας είναι ανοιχτή. Ο παίκτης είχε άλλα σχέδια και το σεβόμαστε»

Για τον Μπίσεσβαρ: «Ο Μπίσεσβαρ είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Είμαι χαρούμενος που παρέμεινε στην ομάδα. Μπορεί να μας βοηθήσει στα παιχνίδια. Εμείς πρέπει να τον φέρουμε σε καλό επίπεδο. Είναι έμπειρος και έχει σημαντικό ρόλο και στα αποδυτήρια, ώστε να καθοδηγήσεις τους νέους».

Για τον Τσόλακ και τις ενέργειες για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ: «Είναι δύσκολο να απαντηθεί μιας και υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που είναι δύσκολο να εξηγηθεί. Υπήρχε ήδη η πιθανότητα της απόκτησης του Τσόλακ, ωστόσο, το μεταγραφικό παζάρι δεν λειτουργεί όπως ένα μαγαζί. Πρέπει να γίνουν διάφορες ενέργειες και δεν είναι πάντα στο δικό μας χέρι να γίνουν. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όταν έρχεται ένας ποδοσφαιριστής είναι δύσκολο να μπει άμεσα και να προσφέρει. Δεν ξέρω ακόμη και αν ερχόταν νωρίτερα αν θα ήταν στο 100%. Νομίζω είναι δύσκολο να εξηγηθεί γιατί ήρθε αργά και ίσως δεν είναι και στο χέρι μας να το εξηγήσουμε.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις του προπονητή. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις με τον ίδιο σε αυτό το κομμάτι και όπως σέβομαι την επιθυμία του, έτσι και αυτός σέβεται την επιθυμία να μην φέρουμε κάποιον ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή».

Για τον Βιεϊρίνια: «Νομίζω ότι ουσιαστικά γυρίζουμε γύρω από την ουρά μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχει προσφέρει ο Αντρέ στην ομάδα. Δεν είναι του παρόντος να μιλάμε θεωρητικά, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που πρέπει να κατηγορηθεί για κάτι. Παίρνουμε τις αποφάσεις ως ένα. Δεν υπάρχει μόνο ο προπονητής ή ο αθλητικός διευθυντής. Όλοι παίρνουμε από κοινού τις αποφάσεις».

Για τις πωλήσεις: «Για τους παίκτες που πωλήθηκαν, μιλάμε για παίκτες που έμπαιναν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και τον Γενάρη θα μπορούσαν να υπογράψουν σε ομάδα, χωρίς ο ΠΑΟΚ να πάρει τίποτα. Τα λεφτά που πήρε η ομάδα ήταν ικανοποιητικά, είναι δύσκολο να αξιολογήσεις τέτοιες καταστάσεις. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι που πήραμε αυτά τα χρήματα από αυτούς τους ποδοσφαιριστές γιατί οι πιθανότητες να ανανεώσουν ήταν λίγες. Το γεγονός ότι έχει ποσοστό μεταπώλησης ο ΠΑΟΚ, θα μπορεί να επωφεληθεί από πιθανή μεταπώλησή τους. Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια περίοδο πολύ ειδικών συνθηκών λόγω του κορονοϊού και υπάρχει και η κρίση του ΠΑΟΚ στο οικονομικό. Κλήθηκα να φέρω χρήματα στην ομάδα, να βρω παίκτες που θα φέρουν χρήματα. Ψάξαμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η ομάδα με έφερε εδώ για να κάνω την ομάδα στιβαρή. Αυτό σημαίνει να βγάλουμε παίκτες από την ακαδημία, να φέρουμε παίκτες με αξία. Δεν είμαι τρελός να φέρω παίκτες με υπέρογκη αξία, ούτε θα φέρω έναν παίκτη για να πω ότι έφερα έναν παίκτη.

Από την άλλη, βέβαια, δεν είμαστε απελπισμένοι. Έχουμε έναν από τους καλύτερους οπισθοφύλακες στην Ευρώπη και δεν τον πουλήσαμε είναι ακόμη εδώ. Προσπαθούμε να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις με τις συνθήκες που έχουμε. Νομίζω ότι από την δική μας πλευρά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε υπομονή με τους παίκτες που έχουμε. Ανανεώσαμε ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ μεγάλη προοπτική. Υπάρχουν ακόμη 2-3 στόχοι που δεν είναι του παρόντος να συζητηθούν. Θέλουμε η ομάδα να είναι στιβαρή στο οικονομικό πλαίσιο».

Για τον Άμπελ Φερέιρα: «Τον προπονητή Φερέιρα τον ήξερα με την Μπράγκα, ήξερα πάνω κάτω το στιλ παιχνιδιού του. Όταν ήρθα στην Θεσσαλονίκη, σοκαρίστηκα από την αρνητική ενέργεια που υπήρχε προς το πρόσωπό του. Εγώ τον σεβάστηκα, τον στήριξα και τον προσέγγισα. Είναι άνθρωπος που κάνει διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει. Δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο για τον ΠΑΟΚ για την βελτίωση της ομάδας. Ποτέ δεν τέθηκε για μένα θέμα Φερέιρα και όσο είμαι εδώ θα τον στηρίζω όσο πιο δυνατά γίνεται για να πετύχει και ο σύλλογος και ο ίδιος. Από την άλλη, από την στιγμή που μιλάμε για σταθερότητα, θα πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός στον προπονητή, πιστεύω ότι όλοι θα πρέπει να είμαστε κοντά και να είμαστε μαζί. Δεν είμαι εξοικειωμένος με την λογική ότι πρέπει να κερδίζεις όλους τους αγώνες αλλιώς θα πας στο σπίτι σου. Θα πρέπει να σεβόμαστε τον προπονητή, θα πρέπει να είμαστε σωστοί και να μιλάμε με σεβασμό. Ο Άμπελ είναι εδώ πέρα στο 100% και μπορεί να είμαστε φίλοι, αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε επαγγελματίες, θα μιλήσουμε και κάποιες στιγμές θα διαφωνήσουμε, αλλά πάντα έχοντας τον σεβασμό στο να μας καθοδηγεί στο τι θα κάνουμε και επίσης το γεγονός ότι θέλουμε το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο».

Για την οργανωτική δομή του ΠΑΟΚ: «Πλέον υπάρχει μια ξεκάθαρη δομή του πώς λειτουργούν τα πράγματα. Έξι μήνες πριν το τέλος κάθε σεζόν, πρέπει να υπάρχει ένας σχεδιασμός με το τι θέλει ο προπονητής. Όταν ήρθα μου έδωσε ένα πλάνο με το τι θέλει και μετά ξεκινάει ο διάλογος και οι «μάχες» (σ.σ. γέλια). Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να φτιάξουμε ένα προφίλ για τον παίκτη που ζητάμε. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να παρακολουθήσουμε τον παίκτη όσο πιο πολύ γίνεται, είτε σε video, είτε ζωντανά. Μετά υπάρχουν διάφορα άλλα πράγματα που πρέπει να διασταυρωθούν, όταν συγκεντρωθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, πάμε στον ιδιοκτήτη και υπάρχει συζήτηση αν είναι πραγματικά αναγκαίος αυτός ο ποδοσφαιριστής, αν η τιμή που έχει γίνει η διαπραγμάτευση είναι λογική ή εκτός ορίων. Μετά συλλέγουμε πληροφορίες ιατρικές, τσεκάρουμε το instagram του για να δούμε τι ζωή κάνει. Όταν υπάρχουν όλα αυτά και υπάρχει η έγκριση, ο ποδοσφαιριστής υπογράφει και του ετοιμάζουμε ένα video για να τον παρουσιάσουμε. Προσπαθούμε να έχουμε και προσωπική επαφή με τον κάθε ποδοσφαιριστή. Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο λόγω των συνθηκών. Νομίζω ότι φέτος έχουμε φέρει πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα και πολύ καλούς χαρακτήρες».

Για τη σχέση του με την οικογένεια Σαββίδη: «Ήμουν ικανοποιημένος από αυτά που άκουσα από την οικογένεια Σαββίδη. Oι ίδιοι νιώθουν μεγάλη ευθύνη απέναντι στον κόσμο. Θέλουν να δημιουργήσουνε έναν υγιή σύλλογο που να μην μένει στάσιμος και να πετυχαίνει πράγματα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Έχουμε μια πολύ στενή επαγγελματική σχέση. Με τον ιδιοκτήτη δεν έχω γνωριστεί ακόμη αυτοπροσώπως, αλλά έχουμε μιλήσει πολύ. Με τον κ. Γιώργο Σαββίδη είχα την ευκαιρία να γνωριστώ προσωπικά και είχα μεγάλη χαρά που έγινε αυτό στο Κράσνονταρ. Κατά την διάρκεια όλων των συνεντεύξεων που έδωσα με την οικογένεια Σαββίδη, πραγματικά ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος από αυτά που άκουγα. Αυτό που νιώθω είναι ότι οι ίδιοι έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη απέναντι στον κόσμο. Θέλουν να γίνεται όλο και καλύτερος ο σύλλογος και όταν τα άκουσα αυτά χάρηκα πάρα πολύ, γιατί πραγματικά και εγώ θέλω να πετύχω με αυτό το νεανικό σύνολο που έχουμε. Έχουμε ελευθερία κινήσεων, σίγουρα ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά εγώ και ο Άμπελ Φερέιρα έχουμε ελευθερία κινήσεων. Η αίσθηση που έχω είναι ότι του λείπει πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα, του κοστίζει αυτό και πραγματικά λυπάται για το γεγονός ότι δεν είναι εδώ γιατί θα ήθελε να είναι εδώ και να δείξει έμπρακτα την στήριξή του στην ομάδα».

Για τον Δημήτρη Γιαννούλη: «Υπάρχουν καθημερινά συζητήσεις. Ο Γιαννούλης είναι ένας τοπ ποδοσφαιριστής και εκπληκτικός χαρακτήρας. Είναι όλα ανοιχτά, μπορεί να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, μπορεί να μείνει και όπως είναι. Έχει τις δικές του φιλοδοξίες και θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει για ελεύθερο ποδοσφαιριστή: «Ποτέ μην λες ποτέ αλλά είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ και τους παίκτες που έχουμε. Σε κάθε θέση έχουμε τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές και σε κάποιες παραπάνω από δύο. Καταλαβαίνω ότι είναι ελκυστικό να μιλάμε για μεταγραφές, αλλά νιώθω άνετα αν μείνουμε έτσι. Ποτέ, όμως, μην λες ποτέ, μέχρι το τέλος των μεταγραφών δεν ξέρουμε τι ευκαιρίες μπορούν να παρουσιαστούν».

Για τον αποκλεισμό του Περέιρα από την ευρωπαϊκή λίστα: «Είναι ένα μεγάλο ταλέντο που μπορεί να αποτελέσει το μέλλον. Πρέπει να σκεφτούμε και βραχυπρόθεσμα ήταν μια δύσκολη απόφαση του προπονητή γιατί είναι νεαρός και θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Θεωρήθηκε από τον προπονητή πως υπάρχουν λύσεις που αν χρειαστεί θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό του Γιαννούλη. Βέβαια η λίστα είναι μέχρι το τέλος του χρόνου, ευελπιστώ πως θα μπορέσει να διεκδικήσει μια θέση. Έχουμε και τον Λέο Ζαμπά που πολύ τον θέλουμε μαζί μας, όπως και τον Ροντρίγκο Ρέι που μας βοηθάει πολύ ως τρίτος τερματοφύλακας, αλλά δεν δηλώθηκε για να μπει άλλος παίκτης στην λίστα».

Για τον Μίσιτς: «Όσον αφορά τον Μίσιτς, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έκανε καταπληκτική σεζόν. Ο σύλλογος έχει κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει στην δύσκολη περίοδο που περνάει. Ο ίδιος έχει μια πάρα πολύ καλή σχέση με τους συμπαίκτες του, χαρήκαμε όταν τον είδαμε να μας επισκέπτεται με τον γιο του σε κάποιες προπονήσεις, όπως και στην Τούμπα. Βρίσκεται σε επαφή με τους φυσιοθεραπευτές για το τι πρέπει να κάνει. Αυτό είναι το ένα κομμάτι, υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι και αυτό λέει ότι ο Μίσιτς ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και δεν είναι κρυφό ότι έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να τον αποκτήσουμε και πάλι δανεικό από την Σπόρτινγκ τον Γενάρη. Σίγουρα είναι ένα πολύπλοκο ζήτημα. Η δική μας ευχή και η δική μας πίστη είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και θέλουμε να επιστρέψει δυνατότερος και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Χθες είχαμε μια συζήτηση με τον ίδιο και τον εκπρόσωπό του, τον είδα σε καλή διάθεση και πιστεύω ότι σύντομα θα είναι κοντά μας».

Για το αν υπήρξε σκέψη για μεγαλύτερη ανανέωση του ρόστερ: «Αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο για εμένα να το αξιολογήσω. Προσπαθήσαμε να φερθούμε σε όλους με τον δέοντα σεβασμό και δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό».

Για την πώληση του Δημήτρη Πέλκα: «Πιστεύω πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Υπάρχει χώρος για νέους ποδοσφαιριστές να μάθουν τι σημαίνει να είσαι ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου. Οσον αφορά τον Πέλκα είναι ένα παιδί του ΠΑΟΚ, όλη τη ζωή του ήταν εδώ. Ο ίδιος ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, να αλλάξει παραστάσεις. Η ομάδα δεν του στάθηκε εμπόδιο τον βοήθησε, όπως βοήθησε και ο ίδιος τον εαυτό του. Ολες οι πλευρές έμειναν ικανοποιημένες. Σίγουρα έφυγαν Έλληνες παίκτες, ωστόσο, μη ξεχνάμε πως έχουμε κι άλλους νέους παίκτες που ήρθαν στην πρώτη ομάδα, όπως οι Μιχαηλίδης και ο Τζόλης που έχουν ενεργό ρόλο στον σύλλογο. Λέω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και πάρα πολύ περήφανος γιατί ο Πάμπλο Γκαρσία έχει κάνει τρομερή δουλειά στις ακαδημίες και έρχονται ποδοσφαιριστές με μεγάλο μέλλον. Πραγματικά πιστεύω ότι γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο στο κομμάτι της δουλειάς. Για εμάς είναι μια μεγάλη πρόκληση για το πώς θα ενώσουμε αυτό το κομμάτι. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να είμαστε συνεπής σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε περήφανοι που έχουμε έναν ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Κούτσιας που είναι 16 χρονών και έχει ήδη 35 αγωνιστικά λεπτά στη Super League».

Για τον Καντουρί και τον Κρέσπο: «Με τον Ομάρ ήδη έχουν υπάρξει συζητήσεις, από την δική μας πλευρά, θα κάνουμε ότι μπορούμε σε αυτό το κομμάτι. Από την άλλη, ο Κρέσπο είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας και σε αυτό το θέμα θα κάνουμε ότι μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να συμπεριφερθούμε με σεβασμό σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Είμαι λίγο απογοητευμένος, γιατί ο Πόντους μου είχε πει ότι όταν σκοράρει θα μου στείλει την φανέλα του, αλλά ακόμη δεν το έκανε».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ: «Η νέα επαφή Σαββίδη-Βιεϊρίνια» (photos)

ΠΑΟΚ: «Η νέα επαφή Σαββίδη-Βιεϊρίνια» (photos)

ΠΑΟΚ: «Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Καλύβας

ΠΑΟΚ: «Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Καλύβας

Live Chat ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ
Live Chat ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ
Bundesliga: Γύρισε με γκολ ο Χάαλαντ, πρώτη η Ντόρτμουντ! – Νίκη για Σταφυλίδη, Λαμπρόπουλο! (vid)
Bundesliga: Γύρισε με γκολ ο Χάαλαντ, πρώτη η Ντόρτμουντ! – Νίκη για Σταφυλίδη, Λαμπρόπουλο! (vid)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ: Βασικοί Μάνταλος, Άμραμπατ – Η ενδεκάδα της Ένωσης
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ: Βασικοί Μάνταλος, Άμραμπατ – Η ενδεκάδα της Ένωσης
Καλαμάτα-Εργοτέλης: Το γκολ του Μαρκόφσκι (video)
Καλαμάτα-Εργοτέλης: Το γκολ του Μαρκόφσκι (video)

Μετάλλαξη Όμικρον: Παγκόσμιος συναγερμός για τη νέα παραλλαγή - Γιατί είναι τόσο ανησυχητική

Μετάλλαξη Όμικρον: Παγκόσμιος συναγερμός για τη νέα παραλλαγή - Γιατί είναι τόσο ανησυχητική

Φως στο Τούνελ: Μυστήριο η εξαφάνιση της Διονυσίας Καραγεωργίου στην Κω

Φως στο Τούνελ: Μυστήριο η εξαφάνιση της Διονυσίας Καραγεωργίου στην Κω

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Τι λένε στην καθημερινότητά τους οι Άγγλοι πολίτες για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Τι λένε στην καθημερινότητά τους οι Άγγλοι πολίτες για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Η δολοφονία της οικογένειας Χρυσαφίδη στην Εκάλη - Ο μυστήριος μπάτλερ και οι φωτογραφίες στο ebay

Η δολοφονία της οικογένειας Χρυσαφίδη στην Εκάλη - Ο μυστήριος μπάτλερ και οι φωτογραφίες στο ebay

Σοκάρουν οι καταγγελίες για την κακοποίηση της Φωτεινής: «Της πατούσαν την κοιλιά ενώ ήταν έγκυος»

Σοκάρουν οι καταγγελίες για την κακοποίηση της Φωτεινής: «Της πατούσαν την κοιλιά ενώ ήταν έγκυος»

Κωνσταντίνος Τσακαλίδης στο Newsbomb.gr: Η κυρία Παναγιώτα αποτύπωσε τον πόνο όλων στη Βόρεια Εύβοια

Κωνσταντίνος Τσακαλίδης στο Newsbomb.gr: Η κυρία Παναγιώτα αποτύπωσε τον πόνο όλων στη Βόρεια Εύβοια

Υπόθεση Βαλυράκη: «2ο έγκλημα η συγκάλυψη της δολοφονίας» – Τι λέει στο Newsbomb.gr η οικογένεια

Υπόθεση Βαλυράκη: «2ο έγκλημα η συγκάλυψη της δολοφονίας» – Τι λέει στο Newsbomb.gr η οικογένεια

Καύσιμα: «Παράνομα» τα 5 στα 100 πρατήρια – Γιατί μπορεί να είναι παγίδα η χαμηλή τιμή

Καύσιμα: «Παράνομα» τα 5 στα 100 πρατήρια – Γιατί μπορεί να είναι παγίδα η χαμηλή τιμή