Διούδης: «Αυτοσκοπός μας το κάτι καλύτερο»! (video)

Διούδης: «Αυτοσκοπός μας το κάτι καλύτερο»! (video)

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για τον Παναθηναϊκό που είναι σαφώς ποιοτικότερος απ’ την περασμένη σεζόν, αλλά όπως τόνισε χρειάζεται χρόνο για να δείξει το παιχνίδι του-«Θα πρέπει εύκολα ή δύσκολα να παίρνουμε το αποτέλεσμα για να δουλεύουμε και πιο ήρεμα»!

Ιδιαίτερα αισιόδοξος αναφορικά με το επίπεδο ποδοσφαίρου που μπορεί να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός, είναι ο Σωκράτης Διούδης. Ο τερματοφύλακας των «πράσινων» τόνισε στη Nova πως η ομάδα έχει μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θέλει χρόνο για να «δέσει». Μέχρι τότε, ξεκαθάρισε πως πρέπει εύκολα ή δύσκολα να έρχονται τα αποτελέσματα. Μάλιστα χαρακτήρισε «αυτοσκοπό» το να πετύχει κάτι καλύτερο το «τριφύλλι» σε αυτή τη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Διούδη:

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Εντάξει όπως ξέρετε οι παραδόσεις δεν παίζουν ποδόσφαιρο, εμείς πρέπει να το κάνουμε αυτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι όλους μέσα στην ομάδα, μας βοήθησε η διακοπή που είχαμε και δουλέψαμε αρκετά στις προπονήσεις κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας. Ελπίζω από τη Δευτέρα κιόλας να βγάλουμε τα περισσότερα από αυτά που δουλεύουμε στον αγωνιστικό χώρο. Την ΑΕΛ τη γνωρίζουμε και από τα προηγούμενα χρόνια κρατάει το στυλ της πάνω κάτω σαν ομάδα. Είναι μια ομάδα που αμύνεται πολύ καλά και μαζικά, είναι αρκετά σφιχτή θα έλεγα ειδικά στην έδρα της και πάρα πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις».

Για το αν αισθάνονται πίεση: «Ίσως προσωπικά να μην αισθάνομαι. Αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η αίσθηση της ομάδας. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Μόνοι μας θέσαμε ψηλά τον πήχη. Σίγουρα δεν δείξαμε το καλύτερο μας πρόσωπο όμως είμαστε μια ομάδα καινούρια με καινούριο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες όμως αυτή είναι η πραγματικότητα . Σίγουρα μια νέα ομάδα χρειάζεται χρόνο να αποκτήσει χημεία και να βγάλει το 100% των δυνατοτήτων της. Δυστυχώς χρόνος δεν υπάρχει οπότε μέχρι να κατανοήσουμε ακριβώς την φιλοσοφία και τα θέλω του προπονητή, θα πρέπει εύκολα ή δύσκολα να παίρνουμε το αποτέλεσμα για να δουλεύουμε και πιο ήρεμα και με μεγαλύτερη άνεση».

Για την έλλειψη χρόνου: «Ίσως δεν θα βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο το 100% του παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε, στο βωμό του αποτελέσματος. Από εκεί και πέρα αν αρχίσουμε και κερδίζουμε σίγουρα θα προσθέτουμε κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας τα οποία ζητά ο προπονητής. Και οι ποδοσφαιριστές θα είναι πιο άνετοι στον αγωνιστικό χώρο αλλά νομίζω σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε είμαστε στον σωστό δρόμο».

Για τα νέα πρόσωπα στην άμυνα κι αν υπάρχει «χημεία»: «Αυτό έρχεται πάντα μέσα από τα παιχνίδια. Το καλό είναι ότι το ένα από τα τρία καινούρια πρόσωπα ο Φράν Βέλεθ αγωνιζόταν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, οπότε τον γνώριζα ήδη, ξέρω το στυλ παιχνιδιού του και δέσαμε κατευθείαν. Και τα άλλα παιδιά σιγά σιγά αρχίζουμε και τα μαθαίνουμε. Πάντα μια καινούρια ομάδα χρειάζεται ένα διάστημα προσαρμογής. Αυτό περνάμε και εμείς αυτή την στιγμή και γι’ αυτό δεν είναι η εικόνα αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Όλοι βλέπουμε φέτος ότι υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα. Οπότε είναι αυτοσκοπός μας να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Για το αν μαθαίνει Ισπανικά: «Το καλό είναι ότι ήξερα από πριν. Μιλούσα κάποια , τώρα ακόμα περισσότερο».

Για την Εθνική ομάδα: «Νομίζω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο, ο προπονητής έχει ένα σύνολο το οποίο είναι συμπαγές στον αγωνιστικό χώρο. Μάχεται ο ένας για τον άλλον. Όλοι έχουν τεράστια δίψα να αγωνιστούν με τα χρώματα της εθνικής και αυτή η μαχητικότητα και αποφασιστικότητα βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε όμως υπάρχουν οι βάσεις για κάτι πολύ καλό».

Για τις δηλώσεις Σιόβα και όσα ακολούθησαν: «Προσωπικά δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Αυτό είναι θέμα του προπονητή. Αυτός ξέρει τι να κάνει. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας».



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved