Κουέστα: Γίνεται… talk of the town! (Photos)

Κουέστα: Γίνεται… talk of the town! (Photos)

Απ’ τη στιγμή που ο Χουλιάν Κουέστα δεν τα βρίσκει με τον Άρη για ανανέωση συμβολαίου, αυξάνονται οι φήμες στη Θεσσαλονίκη για εμπλοκή του ΠΑΟΚ!

Οι εμφανίσεις του στα πλέι οφ, ανέβασαν τις… μετοχές του. Ο Χουλιάν Κουέστα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον με όποια ομάδα θέλει. Οι συζητήσεις με τον Άρη δεν φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα (μέχρι τώρα) και κατά συνέπεια οι άλλοι ενδιαφερόμενοι αναθάρρησαν. Πάντως οι φήμες είναι αρκετές για μια ομάδα που ετοιμάζεται να κάνει… μπάσιμο και θα δώσει τη δυνατότητα στον Ισπανό τερματοφύλακα να μη μετακομίσει καν. Ποια είναι αυτή; Ο ΠΑΟΚ!

Μέχρι τώρα οι επαφές του 29χρονου με τον Άρη δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Γι’ αυτό και οι «κίτρινοι» ουσιαστικά τα έχουν βρει με τον Μέγερι και είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν αυτή τη συμφωνία (όταν αρθεί το ban). Αυτόματα η καριέρα του Κουέστα στον Άρη θα έχει ολοκληρωθεί μετά από δύο χρόνια. Κι αυτό επειδή οι δύο πλευρές δεν κατόρθωσαν να τα βρουν στο οικονομικό. Στοιχείο που αποτελεί το ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Αυτή ακριβώς την κατάσταση, κάποιοι επιμένουν πως θα θελήσει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ! Σε μια κίνηση που σίγουρα θα συζητηθεί, καθώς θα αποτελέσει πέραν όλων των άλλων και μια «νίκη» απέναντι στον αιώνιο, τουλάχιστον στο μυαλό των ομάδων. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο «δικέφαλος» έχει τον Πασχαλάκη κάτω απ’ τα δοκάρια. Από εκεί και πέρα ο Ζίφκοβιτς δεν έπεισε σε καμία περίπτωση. Υπάρχει και ο Ροντρίγκο Ρέι ο οποίος ήταν δανεικός, αλλά δε δείχνει να… καίγεται και τόσο να μείνει στον ΠΑΟΚ. Άρα οι «μαυρόασπροι» θα χρειαστούν γκολκίπερ. Ίσως εκεί λοιπόν να είδαν την ευκαιρία για τον Κουέστα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας λοιπόν, έχει γίνει στη Θεσσαλονίκη… talk of the town αυτό τον καιρό. Πάντα όταν σε μια υπόθεση εμπλέκεται Άρης και ΠΑΟΚ, θα υπάρχει έντονη συζήτηση γύρω της. Το θέμα είναι να φανεί αν υπάρχει και… φωτιά στον καπνό που εμφανίστηκε.

Διότι δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως το όνομα του ΠΑΟΚ… έπεσε στο τραπέζι απ’ την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να πιέσει με αυτό τον τρόπο τον Άρη να ανεβάσει την πρότασή του, λόγω της πίεσης που θα δημιουργηθεί, όπως πάντα συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση το θέμα Κουέστα δε θα τραβήξει αρκετά. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τελειώσει και θα φανεί αν είναι απλά φήμες ή αν όντως θα συμπεριληφθεί το όνομά του σε αυτά των… διπλών πρακτόρων.

 

 



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved