«Αρέσει» στον ΠΑΟΚ ο Πάβελ Μπούχα (videos+photos)

«Αρέσει» στον ΠΑΟΚ ο Πάβελ Μπούχα (videos+photos)

Σε προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός χαφ για τον ΠΑΟΚ με τον Πάβελ Μπούχα να αρέσει αρκετά στον Αμπέλ Φερέιρα.

Αρκετά είναι τα ανοικτά ζητήματα στον ΠΑΟΚ. Την ώρα που «τρέχει» η υπόθεση της εκδίκασης στο CAS αλλά και η αναζήτηση νέου αθλητικού διευθυντή, δεν λείπουν και τα μεταγραφικά σενάρια. Οι Θεσσαλονικείς στο δεύτερο θέμα είναι ανάμεσα σε κάποιες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι αυτός που θα πάρει την οριστική απόφαση για τον διάδοχο του Μπράνκο.

Ο Όλαφ Ρέμπε ήταν ισχυρό φαβορί το προηγούμενο διάστημα για τη θέση, όμως, τις τελευταίες ώρες έχει μπει στην εξίσωση και ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι. Ο τεχνικός διευθυντής της Λέγκια Βαρσοβίας φέρεται να έχει κερδίσει πόντους, σύμφωνα με όσα αναφέρουν και στην πατρίδα του, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ωστόσο να «ζυγίζουν» όλα τα δεδομένα πριν πάρουν την καθοριστική απόφαση.

Ξεχώρισε τον Μπούχα ο Φερέιρα

Την ίδια ώρα, δεν λείπουν και τα μεταγραφικά σενάρια για τον «δικέφαλο του Βορρά». Σύμφωνα με ένα από αυτά, οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Πάβελ Μπούχα από τη Βικτόρια Πλζεν. Ο 22χρονος μέσος θεωρείται ένα από τα καλύτερα ταλέντα στη χώρα του και την τρέχουσα σεζόν είχε 29 συμμετοχές με 10 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Μπούχα είναι ένας παίκτης που έχει μελετήσει αρκετά ο Άμπελ Φερέιρα και έχει δώσει το «ΟΚ» για να ασχοληθεί με την περίπτωσή του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη Θεσσαλονίκη, ο Πορτογάλος έχει βάλει σε προτεραιότητα την απόκτηση κεντρικού χαφ από την ομάδα, με δεδομένες αποχωρήσεις παικτών όπως ο Μαουρίτσιο και ο Βέρνμπλουμ, έτσι ώστε να μπορεί να «χτίσει» γύρω από τον Μίσιτς για τον οποίο υπάρχει βεβαιότητα ότι θα παραμείνει στην Τούμπα.

Το scouting report του Πάβελ Μπούχα

Γεννημένος στις 22 Μαρτίου 1998, στην πόλη Νελαχόζεβες της Τσεχίας, ο Μπούχα ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με το ποδόσφαιρο. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Σλάβια Πράγας και τον Ιανουάριο του 2018 έκανε το βήμα για την πρώτη ομάδα. Μετά από έξι μήνες εκεί, έχοντας καλή παρουσία, η Βικτόρια Πλζεν εκμεταλλεύτηκε τη λήξη του συμβολαίου του και τον απέκτησε. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν δόθηκε δανεικός στη Μλάντα Μπόλεσλαβ όπου επίσης πήγε καλά για έναν χρόνο και επέστρεψε στη Βικτόρια τον Ιανουάριο του 2020.

Ο Μπούχα αγωνίζεται κυρίως στη μεσαία γραμμή, αν και κατά καιρούς προπονητές του τον έχουν χρησιμοποιήσει και στα άκρα, ενώ είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Τσεχίας έχοντας κάνει καλές εμφανίσεις. Η δυνατότητά του να κάνει κρίσιμες τελικές πάσες αλλά και η καλή επαφή που έχει με τα δίχτυα, τον καθιστούν έναν σύγχρονο χαφ. Σε συνδυασμό με τη μικρή του ηλικία, έχει αρκετά περιθώρια εξέλιξης και είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή. Προφανώς για αυτό και ο Άμπελ Φερέιρα τον έχει ξεχωρίσει κι είναι ανάμεσα στους παίκτες που αρέσουν στον ΠΑΟΚ…

Δείτε τον εν δράσει

Pavel Bucha | GOALS & ASSISTS | 19/20 | FKMB

Pavel Bucha - individuální trénink IndiPro



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved