«Βόμβες» Πανόπουλου: «Μας χτυπάνε με μια γνωμοδότηση - Να δικαστούμε στην ουσία της υπόθεσης»!

«Βόμβες» Πανόπουλου: «Μας χτυπάνε με μια γνωμοδότηση - Να δικαστούμε στην ουσία της υπόθεσης»!

«Κεραυνούς» εξαπέλυσε ο Χρήστος Πανόπουλος σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή την ποινή της Ξάνθης για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.

Ο Χρήστος Πανόπουλος ήταν «λάβρος» για την απόφαση αφαίρεσης 12 βαθμών από το πρωτοβάθμιο όργανο της Λίγκας για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ανέφερε πως η Ξάνθη θα προσφύγει στην Εφέσεων της ΕΠΟ καθώς «η πειθαρχική της Super League μας τιμώρησε, χωρίς να μπει στην ουσία της υπόθεσης. Θέλουμε να δικαστούμε, γιατί μέχρι τώρα μας χτυπάνε με μια γνωμοδότηση».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να μας επιβληθούν οι πιο βαριές ποινές, πριν την παρέμβαση του πρωθυπουργού, αρκεί να δικαστούμε και να αποδειχτεί αν είμαστε ένοχοι. Δεν ζητάμε καμία χάρη, αλλά να αποδεχτεί οτι είμαστε ένοχοι. Πώς να αποδείξω ότι δεν είμαι σε πολυϊδιοκτησία. Αν τρελαθώ και την πουλάω σε κάποιον από εσάς με 1 ευρώ, θα είστε συνιδιοκτήτες με τον Σαββίδη;»

Είπε ακόμη: «Μπορώ να παω σε έναν απο τους μεγάλους, Σαββίδη, Μαρινάκη και Μελισσανίδη, στους ίδιους, να τους πω να αγοράσουν είτε την ΠΑΕ είτε την εταιρία του αθλητικού κέντρου και να τους πω δώστε μου και 7 δανεικούς; Θα είμαι νομιμος; Ας μου απαντήσουν».

Παράλληλα έκανε έκκληση στον πρωθυπουργό «με τα χιλιάδες προβλήματα που έχει στο περιβάλλον που ζουμε σήμερα, να σκεφτεί πως η Ξάνθη θα εξαφανιστεί από τον χάρτη, περνώντας όμως απο κανονικό δικαστήριο. Αν δεν μπουν στην ουσία της υπόθεσης και απλά μειώσουν την ποινή, είναι smart way να μας εξαφανίσουν. Αν δεν βρεθώ ένοχος, ακόμα και το -1 είναι ρετσινιά», ενώ επιβεβαίωσε πως την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Πανόπουλος είπε:

«Καλησπέρα σας, σας ευχαριστώ που είστε σήμερα εδώ. Τα τελευταία 45 χρόνια ανελλιπώς κάθε χρόνο, τουλάχιστον τρεις μήνες τους περνάω στον Έβρο. Σήμερα δίνουμε έναν εξαντλητικό αγώνα που όσο περνούν οι μέρες θα είναι πιο δύσκολος. Ας ελπίσουμε να τελειώσει νωρίς. Είναι κοντά τους όσο πιο κοντά μπορούν ο Στρατός, η Αστυνομία, είναι ψαράδες, κυνηγοί, κτηνοτρόφοι, αγρότες, νέα παιδιά. Σκοπός μου δεν είναι να προκαλέσω κανέναν και γι’ αυτό δεν θα αναφερθώ σε ονόματα. Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι εκεί που περιπολούν τον ιδρώτα τους και δεν προστατεύουν τις βίλες τους. Όλοι αυτοί στους οποίους αναφέρεται/ονται ζουν με σύνταξη 250 ευρώ, με μεροκάματο.

Επειδή δεν αντέχω θα το πω τώρα. Ο Αποστολάκης, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης και ΓΕΕΘΑ είχε έρθει στο Δέλτα του Έβρου, δεν είχε έλθει απλά να φωτογραφηθεί στο Δέλτα, αλλά μπήκε μέσα, μέσα στην όχθη. Κι επειδή πιστεύω στον Αποστολάκη από αυτά που έχω δει σαν άνθρωπο, ας πάνε να τον ρωτήσουν όλοι αυτοί που διασπείρουν άλλα νέα, εάν η κατάσταση είναι έτσι στον Έβρο, αν υπάρχουν βίλες ή είναι διαφορετικά. Και θα πάρουν μία αντρίκια και αποστομωτική απάντηση.

Και κάτι άλλο, οι περισσότεροι από αυτούς που κάνουν περιπολίες στον Έβρο ακούν άδικα πράγματα. Ούτε δικηγόρος τους είμαι, ούτε τίποτα. Είμαι ένας από αυτούς! Ένας από τους 10.000.000 Έλληνες που αγαπώ την χώρα μου! Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί τους. Είναι και «Συριζαίοι» και «δεξιοί» και «αριστεροί». Αυτή τη στιγμή είναι όλοι αυτοί μαζί! Εμείς θα είμαστε απ’ έξω; Οι Αθηναίοι ή οι Θεσσαλονικείς κτλ!

Δεν επιτρέπεται εμείς οι Έλληνες να προμοτάρουμε και να κατασκευάζουμε fake news για τους Έλληνες! Αυτά ήθελα να πω για τον τόπο μας που αγαπάμε.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλο αυτό. Απολύτως τίποτα. Αλλά παρ΄ όλα αυτά πάμε να αντιμετωπίσουμε την ποδοσφαιρική πραγματικότητα, όπως εγώ τη βλέπω».

Ο Πανόπουλος ρωτήθηκε και απάντησε:

Για την αλλαγή σύνθεσης στην ΕΕΑ: «Ο χρόνος της αλλαγής των μελών της ΕΕΑ ίσως δεν ήταν ενδεδειγμένος, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ. Η ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση με εβαλε σε σκέψεις, καθώς βγήκε την ώρα που έπαιζε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα».

Για τον Καλπατζίδη: «Δεν τον ξέρω προσωπικά. Είναι γελοιότητες».

Για τον Μαρινάκη: «Ο Μαρινάκης μας είχε πει περιττώματα και του ανταπέδωσα τον χαρακτηρισμό. Οπως ο Μαρινάκης δεν μπορεί να με βλέπει, έτσι δεν μπορώ να τον βλέπω κι εγώ. Είναι θέμα αισθητικής».

Αν δεν γίνει δίκη και δεν εξεταστεί στην ουσία η υπόθεση: «Στη ζωή γίνονται όλα βήμα-βήμα. Ολα επαναπροσδιορίζονται. Αυτό το ακολουθώ στη ζωή μου».

Γιατί δεν κάνει και ο ίδιος καταγγελία για παλαιότερες υποθέσεις πολυϊδιοκτησίας: «Δεν είμαι ρεβανσιστής. Δεν σκέφτομαι έτσι. Εμείς ζητάμε να δικαστούμε και όχι να γνωμοδοτηθούμε».

Για την πώληση της Vialand στην RFA: «Εγώ είμαι επιχειρηματίας και ήθελα να ξεφορτωθώ αυτό το πακέτο. Δεν ήξερα ποιος είναι ο Καλπατζίδης και ποιανού ξάδερφος ή ανιψιός. Δεν θα δώσω αναφορά για το τι κανω επιχειρηματικά.

Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι ο κάθε ιδιοκτήτης μεγάλης ΠΑΕ, να γίνει πολυϊδιοκτητης σε άλλη ΠΑΕ. Θα μπορούσε να το κάνει με άλλο τρόπο.

Αν ήταν ισόβαθμοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, δεν θα έβγαινε ποτέ των ποτών απόφαση για -7. Αυτό που είχα πει, ότι ήθελα να φύγω χθες από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ισχύει στο ακέραιο».

Για το τι δεν πήγε καλά αγωνιστικά στην ομάδα φέτος: «Τίποτα δεν πήγε καλά. Οταν κάτι δεν πάει καλά, υπεύθυνος είμαι αποκλειστικά εγώ».

Για την απουσία του από το γήπεδο: «Ανθρώπινα σας λέω, ότι έχω κουραστεί και έχω γεράσει. Παλιότερα έμπαινα στα αποδυτήρια και τα γυρνούσα όλα ανάποδα. Τώρα θέλω να φύγω και θα το κάνω».

Για τη συμφωνία για την πώληση της Vialand, και τη διατήρηση προσώπων στη διοίκηση: «Οταν συμφωνήσαμε για την πώληση της Vialand, μας ζήτησαν να κρατήσουν 2-3 άτομα στο ΔΣ, που ξέρουν να τρέχουν την ομάδα. Και έτσι έγινε. Αν υπήρχε δόλος, θα αλλάζανε και οι καρέκλες.

Θα μπορούσαν στην ΕΕΑ να προσθεσουν στον νόμο, "οποιοσδήποτε μέτοχος ή ιδιοκτήτης ΠΑΕ να μην έχει συνδιαλλαγές με άλλον ιδιοκτήτη ΠΑΕ και σε άλλες επιχειρήσεις"».

Για το CAS: «Θέλω να δικαστώ στην Ελλάδα με τους νόμους της πατρίδας μου, ακόμα κι αν μας ρίξουν 200 κατηγορίες. Δεν θα πάω στο CAS».

Για το νέο προπονητή: «Προπονητή πήραμε τον Νίκο Καραγεωργίου για να τρέξει την ομάδα στα 7 παιχνίδια. Να ευχαριστήσω τον Παράσχο, που είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Τον πήραμε για να βγούμε στα πλέι οφ, αλλά αποτύχαμε. Αποτύχαμε και μας κυνηγάνε κι ολας».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ 7/3/2020



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved