Ο Μαρτίνς αντί για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μίλησε για τη διαιτησία!

Ο Μαρτίνς αντί για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μίλησε για τη διαιτησία!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αφιέρωσε αρκετά λόγια στο να κάνει κριτική στον Μέλο Περέιρα αλλά και στο τι διαιτησία προσδοκά για το ματς του Φαλήρου.

Πολλοί θα περίμεναν μια τακτική ανάλυση του επερχόμενου Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Ειδικότερα από έναν ξένο προπονητή που έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του και έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα, όπως οι «ερυθρόλευκοι», την τελευταία διετία. Φαίνεται πως ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, έχει αρχίσει κι αυτός να ασχολείται περισσότερο με τα εξωαγωνιστικά. Όπως δήλωσε, άλλωστε, στη Nova δεν γίνεται να μην επηρεαστεί η ομάδα του με όλα όσα γίνονται. Μάλιστα, ο Μαρτίνς σχολίασε αρνητικά τον Μέλο Περέιρα ενώ υποστήριξε πως στο ντέρμπι του πρώτου γύρου κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν δόθηκαν στην ομάδα του δυο πέναλτι…

«Τα προβλήματα φυσικής κατάστασης τα έχουμε ξεπεράσει. Αυτά που έχουν τραυματίσει την ψυχή μας από εκείνο το παιχνίδι στον Βόλο είναι πιο δύσκολο να τα θεραπεύσουμε. Συμβαίνουν πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που είναι πολύ άσχημα, που δεν περίμενα να βρω. Είναι πράγματα που μας πληγώνουν και μας στεναχωρούν. Ο Ποντένσε και ο Σισέ είναι καλά, ο Ραντζέλοβιτς είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το ίδιο και ο Χριστοδουλόπουλος. Ο Μπρούνο θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο από τους Γκιλιέρμε και Σουντανί, ενώ περιμένουμε και τη μεγάλη επιστροφή του Κώστα Φορτούνη που από τα μέσα του μήνα και μετά θα είναι πανέτοιμος. Σύντομα θα είμαστε πλήρεις», είπε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Όσο για το αν μπορεί να κρατήσει μακριά όλα όσα γίνονται έξω από το γήπεδο, ανέφερε: «Είμαστε επαγγελματίες, δεν μπορούμε να αφήσουμε τίποτα απέξω. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που διάβασα τις τελευταίες μέρες στον Τύπο της Πορτογαλίας. Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις του αρχιδιαιτητή που αποποιείται των ευθυνών του και δηλώνει πως δεν έχει καμία ευθύνη για το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ότι για όλα φταίνε οι σύλλογοι. Δεν είναι αλήθεια και δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συμβαίνει. Αν υπάρχουν προβλήματα με τη διαιτησία στην Ελλάδα, ο μόνος υπεύθυνος είναι αυτός. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε και να παίξουμε με κανόνες. Απαιτούμε διαφάνεια στη διαιτησία και στον ορισμό των διαιτητών του VAR. Να ξεκαθαριστούν τα πράγματα. Δεν μπορούμε να βλέπουμε ότι ο αρχιδιαιτητής, που μιλάει με FIFA και UEFA, λέει ότι δεν έχει ευθύνη και ότι φταίνε οι σύλλογοι».

Τέλος, για το ντέρμπι σχολίασε: «Θέλουμε να δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, όμως χωρίς τα πράγματα που περιβάλλουν το επάγγελμά μας, δυστυχώς, αυτές τις μέρες. Δεν θέλω να δω αυτό που υπέστη ο προπονητής του Παναθηναϊκού όταν πήγε να παίξει στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν θέλουμε να συμβούν τέτοια πράγματα. Να γίνει ένα παιχνίδι διάφανο, με διαιτητή που θα είναι αυστηρός και θα τηρήσει τους κανόνες. Έναν διαιτητή αμερόληπτο. Δεν μας αρέσει που θα παίξουμε χωρίς κόσμο. Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο ο διαιτητής δεν μας έδωσε δύο πέναλτι».



Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved