Δώνης: «Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε»

Δώνης: «Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, υποστήριξε πως η ομάδα του δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θέλει για να «καθαρίζει» παιχνίδια όπως αυτό στο Αγρίνιο

Ο Γιώργος Δώνης υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θέλει, έτσι ώστε να καταφέρνει να «καθαρίζει» παιχνίδια όπως αυτό με τον Παναιτωλικό. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μετά τον αγώνα υποστήριξε πως δεν μπαίνει στη… λογική της χαμένης ευκαιρίας να πλησιάσει η ομάδα τις πρώτες θέσεις, λέγοντας πως θα πρέπει να κοιτάζει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να διεκδικεί σε όλα τη νίκη για να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.

«Δεν μπαίνω σε αυτή τη λογική. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να είμαστε όσο ψηλότερα γίνεται παρά το κακό μας ξεκίνημα. Δεν έχουμε υποτιμήσει ποτέ κανέναν αντίπαλο και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα το επίπεδο της μεγάλης ομάδας που πρέπει να είμαστε και να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια όπως το σημερινό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου στο Αγρίνιο.

Όσο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, σχολίασε: «Σε γενικές γραμμές είχαμε μέτρια εικόνα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας αλλά όσες φορές προσπαθήσαμε να περάσουμε τη μπάλα μπροστά οι επαφές μας δεν ήταν καλές και δεν γινόμασταν απειλητικοί. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό. Μπορεί η εικόνα μας να μην ήταν η καλύτερη αλλά στα πρώτα 25 λεπτά θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει. Υπήρχαν πέντε πολύ μεγάλες φάσεις που με την ποιότητα που έχουμε θα έπρεπε να είχαμε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο τελευταίο τέταρτο δεν είχαμε την ένταση που θέλαμε και ο Παναιτωλικός δημιούργησε με στημένες μπάλες τις προϋποθέσεις να σκοράρει».

Σε ερώτηση για το γιατί ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται καλύτερος στα ντέρμπι κι αν χθες έλειψε ο Ζαχίντ από τους «πράσινους», απάντησε: «Δεν υπάρχει μια εξήγηση για αυτό. Σε αυτά τα παιχνίδια με ομάδες όπως ο Παναιτωλικός, η Λάρισα κλπ κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες και ας μην τα κερδίσουμε. Ο Ζαχίντ είναι μεγάλη απώλεια, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε καλύτερα με τις ελλείψεις».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved