LIVE: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 (τελικό)

LIVE: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 (τελικό)

AEΛ-ΠΑΟΚ: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τη μάχη στη Λάρισα με το δικέφαλο να ψάχνει νίκη ώστε σφραγίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Η στιγμή που περίμεναν οι εκατοντάδες χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, εδώ και 34 χρόνια, έφθασε... Απόψε (19:00) ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, φιλοξενούνται στην Λάρισα από την ΑΕΛ και με νίκη θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο, δύο αγωνιστικές πριν την λήξη της διοργάνωσης.

Ήδη ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι επί ποδός. Έχει δοθεί ραντεβού στα Τέμπη, εάν και εφόσον έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ώστε να συνοδεύσουν τους παίκτες μέχρι το Λευκό Πύργο. Εκεί θα στηθεί το μεγάλο πάρτι σε περίπτωση μαθηματικής κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι «ασπρόμαυροι» απέκτησαν μέχρι ανοιχτό λεωφορείο ειδικό για τη γιορτή ώστε οι παίκτες του να έχουν άμεση επαφή με τον κόσμο της ομάδας.

Αγωνιστικά, ο Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ομάρ Ελ Καντουρί , Πέδρο Ενρίκε , Τσούμπα Άκπομ και φυσικά τους Μαουρίσιο , Πόντους Βέρνμπλουμ.

Όσο για την ενδεκάδα; Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από την εστία, δεξιά στην άμυνα ο Μάτος και αριστερά ο Βιεϊρίνια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Βαρέλα – Κρέσπο. Στα χαφ επικρατέστεροι θεωρούνται οι Ολιβέιρα και Σάκχοφ, σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Πέλκας, αριστερά ο Μπίσεσβαρ, δεξιά ο Ζαμπά και στην κορυφή ο Σφιντέρσκι.

Σε ό,τι αφορά την Λάρισα η αποστολή αποτελείται από τους Κρίστινσον, Παϊτέρη, Ζίζιτς, Γκόλια, Μόρα, Γκόικοβιτς, Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μπέρτο, Γιακιμόφσκι, Ακόστα, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Κούνιτς, Σικάφκα, Νούσιο και Γρομητσάρη.

Μπείτε και σχολιάστε την εξέλιξη του αγώνα στο Live Chat  του Onsports:



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved