«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με την αστυνομία, θεωρούν απίθανη την τιμωρία!

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με την αστυνομία, θεωρούν απίθανη την τιμωρία!

Προκλητική στάση είχαν οι αστυνομικές δυνάμεις στην Πάτρα σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που θεωρούν ότι απώτερος σκοπός ήταν η τιμωρία της ομάδας.

Μένει να φανεί αν έχουν… δίκιο κι αν ο σκοπός αυτός θα επιτευχθεί. Διότι τα όσα έγιναν στην Πάτρα σίγουρα θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης και πιθανότατα κλήσης σε απολογία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά και το δεδικασμένο που δημιουργήθηκε με την περίπτωση της ΑΕΚ, κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών και ποινή αποκλεισμού της έδρας.

Στον Πειραιά, πάντως, είναι… έξω φρενών με τη στάση της αστυνομίας και θεωρούν πως όλα έγιναν με «σχέδιο» έτσι ώστε να προκληθεί χάος και επεισόδια για να τιμωρηθεί η ομάδα. Όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Ολυμπιακό, η αστυνομία έστειλε μια διμοιρία των ΜΑΤ μέσα σε οικογένειες με μικρά παιδιά για να ρίξει δακρυγόνα και… ξύλο, έτσι ώστε να προκληθεί η αναταραχή.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, θεωρούν απίθανη την τιμωρία της ομάδας. Αυτό μπορεί να το συμπεράνει κανείς και από το γεγονός ότι εξέδωσε η ΠΑΕ ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ντέρμπι που ακολουθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε δυο εβδομάδες με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Αν υπήρχε… υποψία τιμωρίας στις τάξεις της ΠΑΕ, δεν θα έσπευδαν να ανακοινώσουν τα εισιτήρια οι άνθρωποι των Πειραιωτών και να αρχίσει η προπώληση…

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 10ης Αγωνιστικής της Super League Ελλάδος απέναντι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 11/11 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Δευτέρα 5/11 έως Παρασκευή 9/11 (10:00 - 18:00), το Σάββατο 10/11 (10.00-15.00) και την Κυριακή 11/11 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Παρασκευή 2/11 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας

γ) από τα αυτόματα εκδοτήρια παραλαβής εισιτηρίων (Delivery Kiosks) που βρίσκονται έξω από την θύρα 17 χρησιμοποιώντας τον αριθμό συναλλαγής και το PIN (τα οποία βρίσκονται στο επιβεβαιωτικό email αγοράς)

δ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 25€, 35€, 40€, 50€, 120€ (VIP),
200€ (VVIP)

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr)

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved