ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Πρόωρο ντέρμπι τίτλου

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Πρόωρο ντέρμπι τίτλου

Δύο διεκδικητές του πρωταθλήματος δίνουν μάχη στο ΟΑΚΑ.

Μεγάλης σημασίας για την κούρσα του πρωταθλήματος είναι το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός απόψε στο ΟΑΚΑ. Αν και βρισκόμαστε στην 6η αγωνιστική, η έκβαση του αγώνα θα καθορίσει την πορεία της κάθε ομάδας το επόμενο διάστημα.

Η οικοδέσποινα ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι, έχοντας χάσει τα τελευταία τρία σημαντικά της παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η επικράτηση επί του Ολυμπιακού θα φέρει την ηρεμία στην Ένωση στη διακοπή που ακολουθεί, μαζί με τις απαραίτητες ανάσες. Στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Μπενφίκα πλήρωσε κάποια λάθη και αδράνεια στην άμυνα, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ζητά απόλυτη συγκέντρωση και στα 90 λεπτά του ντέρμπι.

Οι «κιτρινόμαυροι» ωστόσο θα παραταχτούν λαβωμένοι στο ντέρμπι, καθώς ο Μάνταλος έμεινε αιφνιδίως εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων. Εκτός πλάνων βρίσκονται ακόμα ο τραυματίας Πόνσε και οι ανέτοιμοι Άλεφ και Οικονόμου, με τον Ουζουνίδη να αναγκάζεται να αλλάξει τα πλάνα του.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο οδυνηρές ήττες με ΠΑΟΚ και Μίλαν και χρειάζεται μια νίκη στο ντέρμπι, για αγωνιστικούς, αλλά και ψυχολογικούς λόγους. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καλή εικόνα και στα δύο παιχνίδια, αλλά απέτυχαν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς, γεγονός που προβληματίζει τον Πέδρο Μαρτίνς. Στα δύο αυτά ματς έκανε εκτεταμένο ροτέισον και αποτελεί ερωτηματικό το σχήμα που θα επιλέξει να παρατάξει στο ντέρμπι.

Απών για τον Ολυμπιακό είναι σίγουρα ο τραυματίας Βασίλης Τοροσίδης, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι 22 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές. Η 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν τη σέντρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.



Asteras Aktor – Κηφισιά 2-2: Ισοπαλία για τη θέληση των γηπεδούχων κόντρα στον εκπληκτικό Τεττέη
Asteras Aktor – Κηφισιά 2-2: Ισοπαλία για τη θέληση των γηπεδούχων κόντρα στον εκπληκτικό Τεττέη
Έξαλλος Αταμάν: «Αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ, είναι απίστευτη η διαιτησία»
Έξαλλος Αταμάν: «Αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ, είναι απίστευτη η διαιτησία»
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τεσσάρα του Παναθηναϊκού στα Τρίκαλα
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τεσσάρα του Παναθηναϊκού στα Τρίκαλα
Ολυμπιακός: Οι μουσαμάδες έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους στο ΣΕΦ
Ολυμπιακός: Οι μουσαμάδες έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους στο ΣΕΦ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Το μεγάλο φινάλε του Να με λες μαμά: Η Μαρία Κίτσου τιμωρείται, αλλά κερδίζει την κόρη της