ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Πρόωρο ντέρμπι τίτλου

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Πρόωρο ντέρμπι τίτλου

Δύο διεκδικητές του πρωταθλήματος δίνουν μάχη στο ΟΑΚΑ.

Μεγάλης σημασίας για την κούρσα του πρωταθλήματος είναι το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός απόψε στο ΟΑΚΑ. Αν και βρισκόμαστε στην 6η αγωνιστική, η έκβαση του αγώνα θα καθορίσει την πορεία της κάθε ομάδας το επόμενο διάστημα.

Η οικοδέσποινα ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι, έχοντας χάσει τα τελευταία τρία σημαντικά της παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η επικράτηση επί του Ολυμπιακού θα φέρει την ηρεμία στην Ένωση στη διακοπή που ακολουθεί, μαζί με τις απαραίτητες ανάσες. Στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Μπενφίκα πλήρωσε κάποια λάθη και αδράνεια στην άμυνα, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ζητά απόλυτη συγκέντρωση και στα 90 λεπτά του ντέρμπι.

Οι «κιτρινόμαυροι» ωστόσο θα παραταχτούν λαβωμένοι στο ντέρμπι, καθώς ο Μάνταλος έμεινε αιφνιδίως εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων. Εκτός πλάνων βρίσκονται ακόμα ο τραυματίας Πόνσε και οι ανέτοιμοι Άλεφ και Οικονόμου, με τον Ουζουνίδη να αναγκάζεται να αλλάξει τα πλάνα του.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο οδυνηρές ήττες με ΠΑΟΚ και Μίλαν και χρειάζεται μια νίκη στο ντέρμπι, για αγωνιστικούς, αλλά και ψυχολογικούς λόγους. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καλή εικόνα και στα δύο παιχνίδια, αλλά απέτυχαν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς, γεγονός που προβληματίζει τον Πέδρο Μαρτίνς. Στα δύο αυτά ματς έκανε εκτεταμένο ροτέισον και αποτελεί ερωτηματικό το σχήμα που θα επιλέξει να παρατάξει στο ντέρμπι.

Απών για τον Ολυμπιακό είναι σίγουρα ο τραυματίας Βασίλης Τοροσίδης, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι 22 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές. Η 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν τη σέντρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.



Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Για το 4Χ4 και την απ' ευθείας πρόκριση Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Για το 4Χ4 και την απ' ευθείας πρόκριση Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
Άγιαξ: Ανακοίνωσε Τομιγιάσου - Τι ισχύει με τη συμμετοχή του κόντρα στον Ολυμπιακό
Άγιαξ: Ανακοίνωσε Τομιγιάσου - Τι ισχύει με τη συμμετοχή του κόντρα στον Ολυμπιακό
Στους Νικς η πρώτη κούπα της σεζόν
Στους Νικς η πρώτη κούπα της σεζόν
Μπενφίκα: Ο Μουρίνιο αποθέωσε τον Παυλίδη - «Σπουδαίος παίκτης»
Μπενφίκα: Ο Μουρίνιο αποθέωσε τον Παυλίδη - «Σπουδαίος παίκτης»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved