Ολυμπιακός: Υπό πίεση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Υπό πίεση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Οριακού χαρακτήρα το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό μετά την κατάρρευση στο Μιλάνο και το «χαστούκι» του ΠΑΟΚ

Το έργο για τον Ολυμπιακό επαναλήφθηκε και στο Μιλάνο. Όπως και με τον ΠΑΟΚ, έτσι και με την Μίλαν είχε καλή παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος αλλά στο τέλος της ημέρας δεν κέρδισε τίποτα. Κι αν με το «δικέφαλο» έπαιξε ξεκάθαρα ρόλο η αποτελεσματικότητα και τα κακά τελειώματα στις ευκαιρίες που έγιναν, κόντρα στους «ροσονέρι» τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Το ροτέισον που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε το αυτονόητο: Πως όσοι αγωνίστηκαν με την Μίλαν δεν ήταν σε θέση να βγάλουν ακόμα 90λεπτο σε συνθήκες ευρωπαϊκού αγώνα και απέναντι σε έναν αν μη τι άλλο πιο γρήγορο και πιο ποιοτικό αντίπαλο. Πόσο μάλλον από την στιγμή που οι «11» που χρησιμοποιήθηκαν δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί. Δεν έχουν ρυθμό και αυτό είναι αναμενόμενο χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους. Επίσης φάνηκε και ο λόγος που ο Πορτογάλος δεν έμπαινε στη διαδικασία να λογίζει ως βασικό στόπερ τον Σισέ έπειτα από την προετοιμασία. Μολονότι για 70' ο συγκεκριμένος έκανε καλό ματς, υπέπεσε στο ένα λάθος μετά το άλλο στο εφιαλτικό εννιάλεπτο της ανατροπής της Μίλαν. Κουβέντα μπορεί να γίνει και για την αργοπορημένη αντίδραση του Μαρτίνς από τον πάγκο στο σημείο που έβλεπε το «κακό» να έρχεται, αλλά και για την αντικατάσταση του Ναουέλ και την είσοδο του Ποντένσε που ήταν απογοητευτικός.

Όπως και να έχει οι δύο σερί ήττες -με ΠΑΟΚ και Μίλαν- με το τρόπο που αυτές ήρθαν φέρνουν υπό πίεση τον Ολυμπιακό. Βλέπετε αύριο έχει ένα ακόμα «κολλητό» ματς-φωτιά. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι οριακού χαρακτήρα. Και βαθμολογικά και... προπονητικά. Μην έχετε καμία αμφιβολία πως ο Μαρτίνς όσο κι αν αυτό που πάει να παρουσιάσει έχει προοπτικές και χρειάζεται χρόνο, αρχίζει πλέον να κρίνεται. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την ηρεμία πια και σε περίπτωση που η αναμέτρηση με την Ένωση δεν συνδυαστεί με θετικό αποτέλεσμα, θα υπάρξουν «φουρτούνες».

Διαβάστε επίσης:

Τι λένε στον Ολυμπιακό για το θέμα προπονητή

«Δεν, κάπνιζε, δεν έπινε… Υγιέστατος, πέθανε!»Αιγάλεω: Με βροχή ξεκίνησε η προετοιμασία για Ολυμπιακό Β
Αιγάλεω: Με βροχή ξεκίνησε η προετοιμασία για Ολυμπιακό Β
Eurostat: Στο 9% ανήλθε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα το Νοέμβριο
Eurostat: Στο 9% ανήλθε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα το Νοέμβριο
Επισκοπή: Τέλος και ο Bιέρα
Επισκοπή: Τέλος και ο Bιέρα
Καλάθι του νοικοκυριού: Οι τιμές μειώνονται ή διατηρούνται σταθερές
Καλάθι του νοικοκυριού: Οι τιμές μειώνονται ή διατηρούνται σταθερές