«Δεν, κάπνιζε, δεν έπινε… Υγιέστατος, πέθανε!»

«Δεν, κάπνιζε, δεν έπινε… Υγιέστατος, πέθανε!»

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για το καλό ποδόσφαιρο του Πέδρο Μαρτίνς που δεν μετουσιώνεται σε αποτέλεσμα.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε σχεδόν μονότερμα τον δικέφαλο. Αλλά έχασε. Κόντρα στη Μίλαν για 70 λεπτά, ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος και μπροστά στο σκορ. Αλλά έχασε. Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον Πέδρο Μαρτίνς. Αλλά φαντάζομαι ότι αν κόντρα στην ΑΕΚ επαναληφθεί το ίδιο σενάριο, είναι πολύ πιθανό ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να θυμίσει στον Μάρτινς την ατάκα του Αλέκου Σακελλάριου σε μία από τις πολλές ταινίες που έγραψε: «Ο Τάκης; Δεν κάπνιζε, δεν έπινε… Υγιέστατος, πέθανε!»

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός με τον Μάρτινς στον πάγκο του, παίζει ως επί το πλείστον καλό ποδόσφαιρο. Κι ας προκάλεσε στο «Σαν Σίρο» απορίες ο Μάρτινς με την απόφαση του να παρατάξει μια εντεκάδα, που μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε δει μόνο εκείνος! Ουδείς άλλος.

 

1989088

 

Αν το αποτέλεσμα έμενε αυτό που ήταν μέχρι το 70’ (0-1) ο προπονητής του Ολυμπιακού σήμερα θα ήταν κράμα Γκουαρντιόλα-Μουρίνιο. Με το 3-1 στην πλάτη είναι… αυτός που μπέρδεψε την ομάδα του κτλ. Κυρίως είναι αυτός που αν χάσει την Κυριακή από την ΑΕΚ θα κάνει τη φωτογραφία του Τάκη Λεμονή με τη λεζάντα «με ζητήσατε;» ξανά viral στα social media.

Δυστυχώς για τον Μάρτινς, η δουλειά που διάλεξε να κάνει κρίνεται εκ του αποτελέσματος και μόνο από αυτό. Το αν ο Ολυμπιακός παίζει καλή μπάλα ή κοιτάζει στα μάτια ολόκληρη Μίλαν για 70 λεπτά, είναι μια καλή ιστορία για να λέει αύριο-μεθαύριο στα παιδιά και στα εγγόνια του… Όχι όμως για να τον κρατήσει στον Ολυμπιακό. Πόσο μάλλον δε όταν στον Πειραιά το φρούτο που λέγεται «υπομονή» έχει χρόνια να φυτρώσει. 

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: «Η Στουργκάρδη διαπραγματεύεται με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, τον Έλληνα Μέσι»
Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: «Η Στουργκάρδη διαπραγματεύεται με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, τον Έλληνα Μέσι»
Περιστέρι: Ανανέωσε με τον Σι Τζέι Χάρις για έναν χρόνο
Περιστέρι: Ανανέωσε με τον Σι Τζέι Χάρις για έναν χρόνο
Παναθηναϊκός: Φτιάχνει δίδυμο στα δεξιά με Βαγιαννίδη-Τσάπρα, αποχωρεί ο Κώτσιρας
Παναθηναϊκός: Φτιάχνει δίδυμο στα δεξιά με Βαγιαννίδη-Τσάπρα, αποχωρεί ο Κώτσιρας
Παναθηναϊκός AKTOR: Οι αλήθειες του Αταμάν τιμωρήθηκαν, η εμετική χειρονομία του Φουρνιέ όχι
Παναθηναϊκός AKTOR: Οι αλήθειες του Αταμάν τιμωρήθηκαν, η εμετική χειρονομία του Φουρνιέ όχι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved