Μπαταγιάννης: «Προσπαθούμε για σέντρα στις 25 Αυγούστου»

Μπαταγιάννης: «Προσπαθούμε για σέντρα στις 25 Αυγούστου»

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα βρεθεί λύση και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στις 25 Αυγούστου.

Δεν υπεγράφη σήμερα τελικά η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League, στο προγραμματισμένο ΔΣ της Δευτέρας (30/7) με αποτέλεσμα να αναβληθεί η κλήρωση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, ενώ ολοένα μεγαλώνει η αγωνία για τις τηλεοπτικά «άστεγες» ομάδες.

Ως νέα ημερομηνία της κλήρωσης ορίστηκε η 9η Αυγούστου, ενώ ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης εκφράζει την πεποίθησή του πως θα βρεθεί λύση και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στις 25 Αυγούστου μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης της Δευτέρας.

«Η γενική συνέλευση της Super League ομόφωνα αποφάσισε να αναβάλει την έγκριση της προκήρυξης σε νέα γενική συνέλευση η οποία το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Αυγούστου. Εκείνη την ημέρα θα αποφασίσουμε και για την έγκριση της προκήρυξης και για την κλήρωση του πρωταθλήματος και για όλα τα θέματα με την προοπτική το πρωτάθλημα να αρχίσει στις συμφωνημένες ημερομηνίες» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Γίνεται τεράστια προσπάθεια να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου, παρόλο που δεν είναι πιεστικές οι ημερομηνίες. Γίνεται τεράστια προσπάθεια να αρχίσει στις 25 Αυγούστου».

Στην ερώτηση για το αν υπάρχουν προτάσεις από τηλεοπτικά κανάλια ανέφερε: «Υπάρχουν προτάσεις αλλά οι ομάδες που είναι χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο θέλουν να τις εξετάσουν και γενικότερα θεωρώ ότι θέλουν να τους δοθεί χρόνος για να τις εξετάσουν. Αυτές οι επτά-οκτώ μέρες θα δώσουν τη δυνατότητα να ετοιμαστούν καλύτερα και η προκήρυξη θέλει να δούμε μερικά θέματα. Προσπαθούμε όλοι».

Σχετικά με τις συζητήσεις με τον Γιώργο Βασιλειάδη και αν έχουν ναυαγήσει οριστικά υπογράμμισε:

«Εμείς θα είμαστε οι τελευταίοι που θα ναυαγήσουμε μία πρόταση και μια συζήτηση με τον οποιοδήποτε. Ο υπουργός μας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, δυστυχώς δεν είχαμε καλό καλοκαίρι. Δεν ήταν προφητική η ευχή του. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή ο υφυπουργός στο γενικότερο πλαίσιο που έχει η χώρα έχει άλλα θέματα να λύσει και αυτή την εβδομάδα ότι δεν είχαμε κάποια συνάντηση μαζί του είναι λογικό».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved