«Βαρύ» πρόστιμο για 4 ΠΑΕ της Super League

«Βαρύ» πρόστιμο για 4 ΠΑΕ της Super League

Τέσσερις ομάδες της Super League τιμωρήθηκαν με πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στους αγώνες της 7ης αγωνιστικής, ενώ και ο διερμηνέας της ΠΑΕ Ηρακλής τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου και πρόστιμο για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Πρόκειται για τις ΠΑΕ Ηρακλής, ΑΕΛ, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου:

Α) ΠAE Ηρακλής, Φ.Γκιζέλη (διερμηνέα): «Βάσει των αναφερομένων στο από 16/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 16/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Φ.Γκιζέλη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Φ.Γκιζέλη την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες καθώς και χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας» : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 15/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/16/2053425 από 18/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 16/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 16/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/16/2046472 από 17/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας» : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.



Τουρκία: «Ξηλώνουν» 149 διαιτητές λόγω στοιχηματισμού
Τουρκία: «Ξηλώνουν» 149 διαιτητές λόγω στοιχηματισμού
ΕΛΤΑ: Σε πρώτη φάση αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων σε αστικά κέντρα
ΕΛΤΑ: Σε πρώτη φάση αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων σε αστικά κέντρα
Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρέλαβε το «χρυσό παπούτσι» για τη σεζόν 2024-25
Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρέλαβε το «χρυσό παπούτσι» για τη σεζόν 2024-25
Βόλεϊ Γυναικών: Εύκολα ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ «λύγισε» τον Πανιώνιο
Βόλεϊ Γυναικών: Εύκολα ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ «λύγισε» τον Πανιώνιο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved