Βεζυρτζής: «Ηγέτης ο Σαββίδης στον πόλεμο»

Βεζυρτζής: «Ηγέτης ο Σαββίδης στον πόλεμο»

Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται σε πόλεμο και θα πρέπει να τον κερδίσει με ηγέτη τον Ιβάν Σαββίδη, όπως τόνισε ο Νίκος Βεζυρτζής.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέχρι πρότινος μέλος του ΔΣ των «ασπρόμαυρων» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena» για την απόφαση του μεγαλομετόχου να κάτσει στον προεδρικό θώκο του συλλόγου.

«Από την πρώτη συνάντηση που είχα με τον κ. Σαββίδη του είχα πει ότι αυτό πρέπει να γίνει, γιατί αυτό είναι το πρέπον. Του είχα εκφράσει αυτή την άποψη, αναλύοντας το σκεπτικό μου για τους λόγους που πρέπει να μπει ο ίδιος μπροστάρης στην διοίκηση, αυτός να φαίνεται πρώτος απ’ όλους. Στην μάχη πρέπει να είναι επικεφαλής ο στρατηγός. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πόλεμο και με ηγέτη τον Σαββίδη πρέπει να τον κερδίσει», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Ένας ιδιοκτήτης μίας ομάδας πρέπει να είναι μπροστά σε όλα, διότι με το όνομά του δίνει άλλη οντότητα στην διοίκηση. Έτσι κι αλλιώς αυτός αποφασίζει. Αναλαμβάνοντας ο κ. Σαββίδης την προεδρία, αναλαμβάνει και τις ευθύνες των αποφάσεων, τις οποίες ο ίδιος λάμβανε, έχοντας, πάντα, τον τελευταίο λόγο ως ιδιοκτήτη.

Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε ένα σημείο που είναι βαθιά μέσα στον πόλεμο και πρέπει να είναι ο στρατηγός μπροστά στην μάχη. Εύχομαι καλή επιτυχία να έχει η νέα διοίκηση και με την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Σαββίδης να φέρει και έναν τίτλο στον ΠΑΟΚ, τον οποίο έχει πολλά χρόνια η ομάδα να τον γευτεί.

Είναι δυνατόν να μην πιστεύω ότι μπορεί να βγει ο πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ; Είναι δυνατόν με έναν πρόεδρο με τέτοια οικονομική επιφάνεια και δύναμη να μην μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του; Ο κ. Σαββίδης μπήκε μπροστάρης και πρέπει να κερδίσει τον πόλεμο».



Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο σύλλογός μου»
Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο σύλλογός μου»
Το «ντέρμπι αιωνίων» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός παίζει δυνατά στην COSMOTE TV
Το «ντέρμπι αιωνίων» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός παίζει δυνατά στην COSMOTE TV
Παναθηναϊκός: Επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τον Χρήστο Κόντη
Παναθηναϊκός: Επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τον Χρήστο Κόντη
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Μην πετάξεις ξανά τις φλούδες λεμονιού! Ο τρόπος με τον οποίο θα σώσουν τα φυτά σου