Παναθηναϊκός: Στηρίζει Στραματσόνι ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Στηρίζει Στραματσόνι ο Αλαφούζος

Την πλήρη εμπιστοσύνη στην δουλειά του Ιταλού τεχνικού εξέφρασε ο πρόεδρος των «πράσινων» σε επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες.

Αναμφίβολα η ήττα του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη, το απόγευμα της Κυριακής (16/10) στη Λεωφόρο έχει προκαλέσει αναταράξεις στο εσωτερικό του «τριφυλλιού». Μάλιστα, σύμφωνα με την «Live Sport» ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επικοινωνία με τον Αντρέα Στραματσόνι, όπου του εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην δουλειά του.

Παράλληλα, ο Ιταλός κόουτς, με την σειρά του, είχε συνάντηση με τους Λεντέσμα, Μπεργκ, Ζέκα και Στιλ, όπου μίλησαν για τα τεκταινόμενα στην 0μάδα και ενημερώθηκε για μερικές εξωγηπεδικές δραστηριότητες, οι οποίες δεν του άρεσαν καθόλου. Για τον λόγο αυτό, στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, έστειλε το μήνυμα.

«Μην δίνετε δικαιώματα, πρέπει να προσέχετε την εξωγηπεδική σας ζωή και να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Από εδώ και πέρα, όποιος δεν συμμορφώνεται, θα τιμωρείται παραδειγματικά», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.



ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Ο Elite Βόσνιος Πελίτο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Ο Elite Βόσνιος Πελίτο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Βρούτσης: «Έτσι ενισχύουμε τον ελληνικό αθλητισμό στην πράξη»
Βρούτσης: «Έτσι ενισχύουμε τον ελληνικό αθλητισμό στην πράξη»
Κυπελλούχος Ελλάδας ο Μίτας το 2025
Κυπελλούχος Ελλάδας ο Μίτας το 2025
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Ο Δημήτρης Ζήκος κέρδισε τη Φάρμα, έχασε την αγάπη του κοινού: Οι αντιδράσεις για τον τοξικό νικητή