Γιαννίκος: «Οι προτάσεις του Εισαγγελέα είναι αβάσιμες»
SHARE

Γιαννίκος: «Οι προτάσεις του Εισαγγελέα είναι αβάσιμες»

Τραγικό νομικό λάθος θα θεωρήσει το ενδεχόμενο να γίνει δεκτή η πρόταση του Εισαγγελέα, Σταμάτη Δασκαλόπουλου από το Συμβούλιο Εφετών, ο Θόδωρος Γιαννίκος.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και νομικός σύμβουλος των «ερυθρόλευκων» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24 Radio» και αναφέρθηκε στην πρόταση του Εισαγγελέα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Δεν είναι ιδιαίτερα νέο αυτό που συμβαίνει. Είχε συμβεί και παλιότερα με το πόρισμα του κ.Κορέα. Αν θυμάμαι καλά ήταν πριν από περίπου 1,5 χρόνο που είχε βγει στην επιφάνεια εκείνο το θέμα. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε κατ' αρχήν είναι αν υπάρχουν άλλα πραγματικά περιστατικά ή άλλες αποδείξεις οι οποίες να βαρύνουν ουσιαστικά τη θέση του Ολυμπιακού», ήταν τα πρώτα του λόγια.

-Να προστέθηκαν εννοείτε;
«Ναι, να προστέθηκαν. Ξέρετε και το ξάφνιασμα της κοινής γνώμης αλλά και η ουσία της δικαιοσύνης και της έρευνας πρέπει να οδηγεί σε κάποια μεγαλύτερη διαλεύκανση αυτών που υποτίθεται είχε κάποιος στα χέρια του. Αυτό δεν προκύπτει. Οι αποδείξεις και τα πραγματικά περιστατικά είναι ακριβώς τα ίδια. Οι κατηγορίες είναι λιγότερες από το προηγούμενο, οπότε νομίζω ότι οι εκτιμήσεις και προτάσεις του εισαγγελέα κατά την άποψή μου και νομίζω κατά την άποψη πολλών νομικών είναι τελείως αβάσιμες όσον αφορά στην υποτιθέμενη εκτίμησή του ότι υπήρξε παραβίαση των περιοριστικών όρων. Εκτός απ' αυτό το γεγονός, το ουσιαστικό μέρος της ποινικής πρότασης ούτε φαίνεται να έχει διαφοροποιήσεις από το προηγούμενο. Μάλλον προς μείωση των κατηγοριών παρά αύξηση των αποδεικτικών μέσων».

-Εννοείτε προφανώς επειδή λείπουν ορισμένες κατηγορίες όπως, π.χ. για την υπόθεση ανατίναξης του φούρνου (σ.σ.: Κωνσταντινέα) κτλ.
«Ναι. Αντιθέτως, υπάρχουν τα ίδια πράγματα που υπήρξαν και στο παρελθόν χωρίς όμως να εδραιώνονται περαιτέρω».

-Τα επιχειρήματα, εσείς νομικά γιατί εμείς δεν ξέρουμε, τα επιχειρήματα στα οποία στηρίζεται το πόρισμα περί παραβίασης, δηλαδή με αναφορές σε εφημερίδες και δημοσιευμένα κείμενα, πόσο βάσιμα είναι;
«Το αν παραβιάζονται ή όχι κάποιοι όροι, να ξέρετε πως ο όρος ο συγκεκριμένος είναι αρκετά αόριστος και γι' αυτό κάποια στιγμή ο κ.Μαρινάκης είχε ζητήσει σχεδόν αμέσως τον ορισμό του και την εξειδίκευση του όρου ώστε να είναι σαφής για να μην τον παραβιάσει. Το να μην ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο μπορεί να σημαίνει μην πας στο γήπεδο ή μην παίξεις μπάλα, να μην είσαι στα όργανα. Έχει μεγάλη γκάμα τί ακριβώς αυτό σημαίνει. Τότε ο αρμόδιος ανακριτής είχε σαφώς ορίσει ότι κάποιος που είναι ιδιοκτήτης, κύριος μέτοχος μιας ΠΑΕ, δεν μπορεί να μην ασχολείται με την περιουσία του. Δεν μπορείς να στερήσεις σε κάποιον με προσωρινά μέτρα ώστε να φροντίσει την περιουσία του. Προφανώς είχε υπάρξει εκεί μια διαφοροποίηση από το να είναι κάποιος αναμειγμένος στα κοινά του ποδοσφαίρου όπως να έχει θέση στην ομοσπονδία, στη λίγκα, να έχει λειτουργίες, διαδικαστικά μέρη, διαιτητή, παρατηρητή κτλ. ήταν σαφές ότι σαν ιδιοκτήτης δεν μπορούσε απαγορεύσει κανείς και λόγω συντάγματος και ερμηνεία του κ. Ανακριτή. συνεπώς δεν βλέπω απ' αυτά που ορίζει ο κ. εισαγγελέας. αν υπάρχει και ποια είναι η παραβίαση. ως ιδιοκτήτης προφανώς κάνει δηλώσεις, παρασταθεί στην ομάδα του, το περιουσιακό του στοιχεί. νομίζω δεν στέκει. όλη η προσπάθεια νομίζω είναι τελείως...».

-Άρα θεωρείτε ότι δεν θα γίνει δεκτή από το συμβούλιο των εφετών...
«Ναι, θα το θεωρούσα τραγικό νομικό λάθος να γίνει δεκτό αυτό. Πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι ο εισαγγελέας είναι ο δικηγόρος της άλλης πλευράς. Στην Ελλάδα τελευταία έχουμε θεωρήσει ότι ο εισαγγελέας είναι κάτι αντίστοιχο του δικαστή. ο Εισαγγελέας ετοιμάζει την κατηγορία για λογαριασμό της πολιτείας. Αλλά είναι ακριβώς όπως ο δικηγόρος που ετοιμάζει την αγωγή του εναντίον κάποιου άλλου που πιστεύει ότι τον έχει βλάψει. Είναι προφανές ότι έχει μια μονομέρεια. Λαμβάνει πάντα υπόψιν του κάποια πράγματα. Χωρίς αυτόν δεν μπορεί να στηριχθεί η προσπάθεια να καταδικάσεις κάποιον για οποιοδήποτε πράγμα».

-Κ. Γιαννίκο ξαφνιαστήκατε έχοντας τις γνώσεις και την εμπειρία με την πρόταση του εισαγγελέα κ.Δασκαλόπουλου για προσωρινή κράτηση του κ. Μαρινάκη;
«Όπως σας είπα θεωρώ μεγάλο νομικό σφάλμα που δεν στηρίζεται κάπου και ως εκ τούτου είναι πολύ πολύ πιθανό να καταπέσει. Από την άλλη δυστυχώς έχουμε κάπως εξοικειωθεί με ένα παράλογο όπως είναι το παράλογο της όλης δίωξης αυτής. Πραγματικά βλέπεις ότι η δίωξη στηρίζεται σε εκτιμήσεις για έναν διαιτητή και την απόδοση του από έναν ανακριτή χωρίς καταθέσεις, ενδείξεις, χωρίς τίποτα που να αφορά τα συγκεκριμένα ματς. Πραγματικά όμως δεν μου κάνει έκπληξη. Αν το θέλετε καθαρά από νομική άποψη είναι φοβερό. Από την πραγματικότητα που ζούμε εδώ και χρόνια στην Ελλάδα μπορώ να σας πω ότι δεν μου κάνει έκπληξη».

-Πάμε σε άλλο σκέλος της υπόθεσης, πολύ σημαντικό. Υπάρχει περίπτωση για παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ;
«Η ΟΥΕΦΑ δεν είναι δεύτερος βαθμός δικαιοδοσίας. Έχει αυτόνομη δική της διαδικασία. Είναι στα πλαίσια της προστασίας των διοργανώσεων που κάνει. Ο Ολυμπιακός συμμετέχει συνεχώς σ' αυτές. Είναι ένα θέμα που αφορά την ΟΥΕΦΑ. Ως Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή που προέκυψαν οι έρευνες ως έχουμε υποχρέωση βάσει των κανονισμών στο δελτίο συμμετοχής που υπογράφουμε, ενημερώσαμε. Παρείχαμε όλες τις πληροφορίες. Αυτό κάνουμε έκτοτε σταθερά. Είναι υπόθεση 2-3 χρόνια. Δεν έχει βγει ουσιαστικά ποτέ από την επικαιρότητα. Ακόμα και να μην υπάρχουν δικαστικές εξελίξεις, πάντα τροφοδοτείται η επικαιρότητα με εικασίες, ερμηνείες και αξιολογούνται αυτά. Η ΟΥΕΦΑ δεν στηρίζεται μόνο στη δική μας ενημέρωση. Αποκτά και δική της αντικειμενική και από αντιπάλους μας που έχουν κάνει καταγγελίες, και από τα ΜΜΕ, και από την μετάφραση όλων των πορισμάτων, προτάσεων κτλ. Αν μπορεί να πάρει μέτρα η ΟΥΕΦΑ, προφανώς και μπορεί. Το θεωρώ όμως απίθανο με δεδομένο, όπως είπα στην αρχή, τα πραγματικά στοιχεία, τα αποδεικτικά, είναι τα ίδια με προ δύο ετών. Για κείνα απεφάνθη ήδη. Εξέτασε σε βάθος, όλα όσα αναφέρονταν στην έκθεση Κορέα. Η παρούσα πρόταση περιέχει λιγότερα, συνεπώς δε βλέπω γιατί να υπάρχει οποιοσδήποτε... Η απόφαση ΟΥΕΦΑ επιβεβαιώθηκε από το cas. Η ΟΥΕΦΑ είναι πιο ευαίσθητη σε τέτοια θέματα γιατί ενδιαφέρεται για τις διοργανώσεις της που αξίζουν δισεκατομμύρια».

-Λέτε για το cas γιατί είχαν προσφύγει ομάδες, είχε προσφύγει ο ΠΑΟ...
«Ναι, εναντίον της απόφασης της ΟΥΕΦΑ. Συμμετείχε η ΟΥΕΦΑ. Κατά της απόφασής της τότε είχε εκφραστεί ο ΠΑΟ».

-Επί της ουσίας η υπόθεση οδηγείται σε δίκη; Και χρονικά πως βλέπετε να εξελίσσεται; Μην ξεχνάμε πως αύριο αρχίζει ένα πρωτάθλημα…
«Ειλικρινά καταλαβαίνω ότι κάποιοι συνάδελφοι σας έχουν κάποιες προτιμήσεις και κάνουν κάποιες υπερβάσεις, αλλά τώρα αυτά τα πράγματα δεν έχουν ρεαλιστική βάση. Να στερήσεις από μια ομάδα το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα ή να επιβάλεις ποινές δεν είναι το ίδιο με τα γεγονότα που μπορεί να συμβούν την Κυριακή και επιβάλεις ποινή κεκλεισμένων των θυρών, πρέπει να υπάρχουν πραγματικές αποδείξεις.
Και οι συγκεκριμένες κατηγορίες, περιστατικά, αποδεικτικά υπάρχουν 2-3 χρόνια. δεν άλλαξε κάτι εκτός ίσως από τη γνώμη του κ. εισαγγελέα. προστέθηκε μία προσωπική άποψη. δεν μπορεί να έχει βαρύνουσα σημασία.
Δυστυχώς στην Ελλάδα κανένας δεν σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης δεν έχει καταδικαστεί από κανένα, υπάρχουν μονομερείς απόψεις και θέσεις Εισαγγελέων και Ανακριτών, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένοχος.
Άλλωστε οι αποφάσεις αποκλεισμού έχουν οικονομικές συνέπειες και μια μετέπειτα αθώωση μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για όσους έχουν αποφασίσει να στερήσουν από μια ομάδα οικονομικά έσοδα και να δημιουργήσουν ζημία.
Αν κάποιος θελήσει να στηριχτεί στο γεγονός ότι υπάρχει ενοχή απλώς και μόνο στη δικαστική μεριά της διαδικασίας, θα πρέπει να περιμένει το τέλος, εκτός αν έχει τέτοια στοιχεία που να μπορεί να στηρίξει γενικότερα την αγωγή αποζημίωσης. Αυτός είναι και ο λόγος που η ΟΥΕΦΑ δεν κάνει αυθαίρετες αποβολές από τις διοργανώσεις της.
Πρέπει να διαθέτει ικανά στοιχεία να στηρίξει το γεγονός ότι υπήρξαν παραβιάσεις που να δικαιολογούν αποβολή. Η ζημιά που θα αποφέρει κάποιος που θα αποβάλλει άλλον από διοργάνωση, σε περίπτωση που είναι εσφαλμένη, θα είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος ν’ αποδειχτεί αυτό από την αθωωτική απόφαση αργότερα. Πως θα τρέξει να λάβει αποφάσεις σε κάτι που είναι ανοιχτό;»

Σιχαμένος Σάρι, σκούπισε τις μύξες του στον Μουρίνιο (video)
Σιχαμένος Σάρι, σκούπισε τις μύξες του στον Μουρίνιο (video)
Συγκινητική ομάδα!
Συγκινητική ομάδα!
Δώνης: «Πάμε με μεγαλύτερο θράσος στην Τούμπα»
Δώνης: «Πάμε με μεγαλύτερο θράσος στην Τούμπα»
Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με σορτς σε παιδική χαρά στα Άχλα
Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με σορτς σε παιδική χαρά στα Άχλα

 • Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • GP Confidential 2018 E20
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  17:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  18:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250
  18:30European Open, Αμβέρσα. Ημιτελικοί.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
  18:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Σεβίλη (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Γουότφορντ
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:05Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E20
  20:15Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  20:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Ζιελόνα Γκόρα
  21:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  21:05Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  22:15Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  22:20Ισπανία.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χόφενχαϊμ
  22:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Λεβάντε
  22:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz
  23:00Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • RBAR 2018 - Magazine
  23:05Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  23:20Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  23:25Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  23:35Motul Grand Prix of Japan. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  23:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Γουότφορντ
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  00:05Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Λειψία
  00:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπανταλόνα
  00:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • La Liga Specials - Files E2
  00:45Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Laver Cup 2018 - Ανασκόπηση
  01:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  01:10Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  01:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • GP Confidential 2018 E20
  01:35Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  01:40Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  01:45Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Νιουκάστλ - Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον
  01:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  02:15Ισπανία.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Χιούστον Ρόκετς (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: 2018 ATP 1000
  03:00Σαγκάη. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018
  03:05Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λεγανές
  03:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον
  03:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:00Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  04:20Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  04:30Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Ανόβερο
  04:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  05:15Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  05:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Ζιελόνα Γκόρα
  06:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:05Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  06:20Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  06:30Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ
  06:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Moto3 2018
  07:20Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  07:45Λας Βέγκας, ΗΠΑ. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Λεβάντε
  07:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Χιούστον Ρόκετς
  08:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto2 2018
  08:45Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250
  09:00European Open, Αμβέρσα. Ημιτελικοί.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
  09:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Χετάφε (Ζ)
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • MotoGP 2018
  10:15Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • NBA Daily
  11:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Φούξε Βερολίνου (Ζ)
  11:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
  11:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • GP Confidential 2018 E20
  12:00Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  12:45Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  14:15Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λαύριο Aegean Cargo (Ζ)
  14:30Betshop Basket League 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας (Ζ)
  15:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Στιγμιότυπα
  15:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018 (Ζ)
  16:00Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  16:05Λας Βέγκας, ΗΠΑ. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Στιγμιότυπα
  16:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  16:30H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • NBA Daily
  17:05Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  17:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  17:20Λας Βέγκας, ΗΠΑ. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Χιούστον Ρόκετς
  17:40NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  17:45Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  18:00Αφιέρωμα.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250
  18:15European Open, Αμβέρσα. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018 (Ζ)
  18:30Kansas Hollywood Casino 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  18:35Λας Βέγκας, ΗΠΑ. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαγιαδολίδ (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • SportShow (Ζ)
  19:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:05Betshop Basket League 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  20:30Ισπανία.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  20:45Αθλητική εκπομπή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies