Γιαννίκος: «Οι προτάσεις του Εισαγγελέα είναι αβάσιμες»
SHARE

Γιαννίκος: «Οι προτάσεις του Εισαγγελέα είναι αβάσιμες»

Τραγικό νομικό λάθος θα θεωρήσει το ενδεχόμενο να γίνει δεκτή η πρόταση του Εισαγγελέα, Σταμάτη Δασκαλόπουλου από το Συμβούλιο Εφετών, ο Θόδωρος Γιαννίκος.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και νομικός σύμβουλος των «ερυθρόλευκων» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24 Radio» και αναφέρθηκε στην πρόταση του Εισαγγελέα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Δεν είναι ιδιαίτερα νέο αυτό που συμβαίνει. Είχε συμβεί και παλιότερα με το πόρισμα του κ.Κορέα. Αν θυμάμαι καλά ήταν πριν από περίπου 1,5 χρόνο που είχε βγει στην επιφάνεια εκείνο το θέμα. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε κατ' αρχήν είναι αν υπάρχουν άλλα πραγματικά περιστατικά ή άλλες αποδείξεις οι οποίες να βαρύνουν ουσιαστικά τη θέση του Ολυμπιακού», ήταν τα πρώτα του λόγια.

-Να προστέθηκαν εννοείτε;
«Ναι, να προστέθηκαν. Ξέρετε και το ξάφνιασμα της κοινής γνώμης αλλά και η ουσία της δικαιοσύνης και της έρευνας πρέπει να οδηγεί σε κάποια μεγαλύτερη διαλεύκανση αυτών που υποτίθεται είχε κάποιος στα χέρια του. Αυτό δεν προκύπτει. Οι αποδείξεις και τα πραγματικά περιστατικά είναι ακριβώς τα ίδια. Οι κατηγορίες είναι λιγότερες από το προηγούμενο, οπότε νομίζω ότι οι εκτιμήσεις και προτάσεις του εισαγγελέα κατά την άποψή μου και νομίζω κατά την άποψη πολλών νομικών είναι τελείως αβάσιμες όσον αφορά στην υποτιθέμενη εκτίμησή του ότι υπήρξε παραβίαση των περιοριστικών όρων. Εκτός απ' αυτό το γεγονός, το ουσιαστικό μέρος της ποινικής πρότασης ούτε φαίνεται να έχει διαφοροποιήσεις από το προηγούμενο. Μάλλον προς μείωση των κατηγοριών παρά αύξηση των αποδεικτικών μέσων».

-Εννοείτε προφανώς επειδή λείπουν ορισμένες κατηγορίες όπως, π.χ. για την υπόθεση ανατίναξης του φούρνου (σ.σ.: Κωνσταντινέα) κτλ.
«Ναι. Αντιθέτως, υπάρχουν τα ίδια πράγματα που υπήρξαν και στο παρελθόν χωρίς όμως να εδραιώνονται περαιτέρω».

-Τα επιχειρήματα, εσείς νομικά γιατί εμείς δεν ξέρουμε, τα επιχειρήματα στα οποία στηρίζεται το πόρισμα περί παραβίασης, δηλαδή με αναφορές σε εφημερίδες και δημοσιευμένα κείμενα, πόσο βάσιμα είναι;
«Το αν παραβιάζονται ή όχι κάποιοι όροι, να ξέρετε πως ο όρος ο συγκεκριμένος είναι αρκετά αόριστος και γι' αυτό κάποια στιγμή ο κ.Μαρινάκης είχε ζητήσει σχεδόν αμέσως τον ορισμό του και την εξειδίκευση του όρου ώστε να είναι σαφής για να μην τον παραβιάσει. Το να μην ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο μπορεί να σημαίνει μην πας στο γήπεδο ή μην παίξεις μπάλα, να μην είσαι στα όργανα. Έχει μεγάλη γκάμα τί ακριβώς αυτό σημαίνει. Τότε ο αρμόδιος ανακριτής είχε σαφώς ορίσει ότι κάποιος που είναι ιδιοκτήτης, κύριος μέτοχος μιας ΠΑΕ, δεν μπορεί να μην ασχολείται με την περιουσία του. Δεν μπορείς να στερήσεις σε κάποιον με προσωρινά μέτρα ώστε να φροντίσει την περιουσία του. Προφανώς είχε υπάρξει εκεί μια διαφοροποίηση από το να είναι κάποιος αναμειγμένος στα κοινά του ποδοσφαίρου όπως να έχει θέση στην ομοσπονδία, στη λίγκα, να έχει λειτουργίες, διαδικαστικά μέρη, διαιτητή, παρατηρητή κτλ. ήταν σαφές ότι σαν ιδιοκτήτης δεν μπορούσε απαγορεύσει κανείς και λόγω συντάγματος και ερμηνεία του κ. Ανακριτή. συνεπώς δεν βλέπω απ' αυτά που ορίζει ο κ. εισαγγελέας. αν υπάρχει και ποια είναι η παραβίαση. ως ιδιοκτήτης προφανώς κάνει δηλώσεις, παρασταθεί στην ομάδα του, το περιουσιακό του στοιχεί. νομίζω δεν στέκει. όλη η προσπάθεια νομίζω είναι τελείως...».

-Άρα θεωρείτε ότι δεν θα γίνει δεκτή από το συμβούλιο των εφετών...
«Ναι, θα το θεωρούσα τραγικό νομικό λάθος να γίνει δεκτό αυτό. Πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι ο εισαγγελέας είναι ο δικηγόρος της άλλης πλευράς. Στην Ελλάδα τελευταία έχουμε θεωρήσει ότι ο εισαγγελέας είναι κάτι αντίστοιχο του δικαστή. ο Εισαγγελέας ετοιμάζει την κατηγορία για λογαριασμό της πολιτείας. Αλλά είναι ακριβώς όπως ο δικηγόρος που ετοιμάζει την αγωγή του εναντίον κάποιου άλλου που πιστεύει ότι τον έχει βλάψει. Είναι προφανές ότι έχει μια μονομέρεια. Λαμβάνει πάντα υπόψιν του κάποια πράγματα. Χωρίς αυτόν δεν μπορεί να στηριχθεί η προσπάθεια να καταδικάσεις κάποιον για οποιοδήποτε πράγμα».

-Κ. Γιαννίκο ξαφνιαστήκατε έχοντας τις γνώσεις και την εμπειρία με την πρόταση του εισαγγελέα κ.Δασκαλόπουλου για προσωρινή κράτηση του κ. Μαρινάκη;
«Όπως σας είπα θεωρώ μεγάλο νομικό σφάλμα που δεν στηρίζεται κάπου και ως εκ τούτου είναι πολύ πολύ πιθανό να καταπέσει. Από την άλλη δυστυχώς έχουμε κάπως εξοικειωθεί με ένα παράλογο όπως είναι το παράλογο της όλης δίωξης αυτής. Πραγματικά βλέπεις ότι η δίωξη στηρίζεται σε εκτιμήσεις για έναν διαιτητή και την απόδοση του από έναν ανακριτή χωρίς καταθέσεις, ενδείξεις, χωρίς τίποτα που να αφορά τα συγκεκριμένα ματς. Πραγματικά όμως δεν μου κάνει έκπληξη. Αν το θέλετε καθαρά από νομική άποψη είναι φοβερό. Από την πραγματικότητα που ζούμε εδώ και χρόνια στην Ελλάδα μπορώ να σας πω ότι δεν μου κάνει έκπληξη».

-Πάμε σε άλλο σκέλος της υπόθεσης, πολύ σημαντικό. Υπάρχει περίπτωση για παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ;
«Η ΟΥΕΦΑ δεν είναι δεύτερος βαθμός δικαιοδοσίας. Έχει αυτόνομη δική της διαδικασία. Είναι στα πλαίσια της προστασίας των διοργανώσεων που κάνει. Ο Ολυμπιακός συμμετέχει συνεχώς σ' αυτές. Είναι ένα θέμα που αφορά την ΟΥΕΦΑ. Ως Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή που προέκυψαν οι έρευνες ως έχουμε υποχρέωση βάσει των κανονισμών στο δελτίο συμμετοχής που υπογράφουμε, ενημερώσαμε. Παρείχαμε όλες τις πληροφορίες. Αυτό κάνουμε έκτοτε σταθερά. Είναι υπόθεση 2-3 χρόνια. Δεν έχει βγει ουσιαστικά ποτέ από την επικαιρότητα. Ακόμα και να μην υπάρχουν δικαστικές εξελίξεις, πάντα τροφοδοτείται η επικαιρότητα με εικασίες, ερμηνείες και αξιολογούνται αυτά. Η ΟΥΕΦΑ δεν στηρίζεται μόνο στη δική μας ενημέρωση. Αποκτά και δική της αντικειμενική και από αντιπάλους μας που έχουν κάνει καταγγελίες, και από τα ΜΜΕ, και από την μετάφραση όλων των πορισμάτων, προτάσεων κτλ. Αν μπορεί να πάρει μέτρα η ΟΥΕΦΑ, προφανώς και μπορεί. Το θεωρώ όμως απίθανο με δεδομένο, όπως είπα στην αρχή, τα πραγματικά στοιχεία, τα αποδεικτικά, είναι τα ίδια με προ δύο ετών. Για κείνα απεφάνθη ήδη. Εξέτασε σε βάθος, όλα όσα αναφέρονταν στην έκθεση Κορέα. Η παρούσα πρόταση περιέχει λιγότερα, συνεπώς δε βλέπω γιατί να υπάρχει οποιοσδήποτε... Η απόφαση ΟΥΕΦΑ επιβεβαιώθηκε από το cas. Η ΟΥΕΦΑ είναι πιο ευαίσθητη σε τέτοια θέματα γιατί ενδιαφέρεται για τις διοργανώσεις της που αξίζουν δισεκατομμύρια».

-Λέτε για το cas γιατί είχαν προσφύγει ομάδες, είχε προσφύγει ο ΠΑΟ...
«Ναι, εναντίον της απόφασης της ΟΥΕΦΑ. Συμμετείχε η ΟΥΕΦΑ. Κατά της απόφασής της τότε είχε εκφραστεί ο ΠΑΟ».

-Επί της ουσίας η υπόθεση οδηγείται σε δίκη; Και χρονικά πως βλέπετε να εξελίσσεται; Μην ξεχνάμε πως αύριο αρχίζει ένα πρωτάθλημα…
«Ειλικρινά καταλαβαίνω ότι κάποιοι συνάδελφοι σας έχουν κάποιες προτιμήσεις και κάνουν κάποιες υπερβάσεις, αλλά τώρα αυτά τα πράγματα δεν έχουν ρεαλιστική βάση. Να στερήσεις από μια ομάδα το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα ή να επιβάλεις ποινές δεν είναι το ίδιο με τα γεγονότα που μπορεί να συμβούν την Κυριακή και επιβάλεις ποινή κεκλεισμένων των θυρών, πρέπει να υπάρχουν πραγματικές αποδείξεις.
Και οι συγκεκριμένες κατηγορίες, περιστατικά, αποδεικτικά υπάρχουν 2-3 χρόνια. δεν άλλαξε κάτι εκτός ίσως από τη γνώμη του κ. εισαγγελέα. προστέθηκε μία προσωπική άποψη. δεν μπορεί να έχει βαρύνουσα σημασία.
Δυστυχώς στην Ελλάδα κανένας δεν σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης δεν έχει καταδικαστεί από κανένα, υπάρχουν μονομερείς απόψεις και θέσεις Εισαγγελέων και Ανακριτών, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένοχος.
Άλλωστε οι αποφάσεις αποκλεισμού έχουν οικονομικές συνέπειες και μια μετέπειτα αθώωση μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για όσους έχουν αποφασίσει να στερήσουν από μια ομάδα οικονομικά έσοδα και να δημιουργήσουν ζημία.
Αν κάποιος θελήσει να στηριχτεί στο γεγονός ότι υπάρχει ενοχή απλώς και μόνο στη δικαστική μεριά της διαδικασίας, θα πρέπει να περιμένει το τέλος, εκτός αν έχει τέτοια στοιχεία που να μπορεί να στηρίξει γενικότερα την αγωγή αποζημίωσης. Αυτός είναι και ο λόγος που η ΟΥΕΦΑ δεν κάνει αυθαίρετες αποβολές από τις διοργανώσεις της.
Πρέπει να διαθέτει ικανά στοιχεία να στηρίξει το γεγονός ότι υπήρξαν παραβιάσεις που να δικαιολογούν αποβολή. Η ζημιά που θα αποφέρει κάποιος που θα αποβάλλει άλλον από διοργάνωση, σε περίπτωση που είναι εσφαλμένη, θα είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος ν’ αποδειχτεί αυτό από την αθωωτική απόφαση αργότερα. Πως θα τρέξει να λάβει αποφάσεις σε κάτι που είναι ανοιχτό;»

Football League: Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής
Football League: Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής
Τα ντέρμπι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός με τη… ματιά της Euroleague (video)
Τα ντέρμπι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός με τη… ματιά της Euroleague (video)
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 1-2: Απόδραση με... πλήγμα! (photos)
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 1-2: Απόδραση με... πλήγμα! (photos)
Live Chat Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 1-2 (τελικό)
Live Chat Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 1-2 (τελικό)

 • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
 • SportShow (Ζ)
  19:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Μαγδεβούργο (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Μπιλμπάο (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:05Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland).
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  20:15Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  20:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2801
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  21:10Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  21:40Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  22:15MotoGP Grand Prix Κατάρ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  23:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  23:25MotoGP Grand Prix Κατάρ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Νιουκάστλ
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Μπιλμπάο
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Χέρτα Βερολίνου
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Χόφενχαϊμ
  02:20UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  02:3010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  03:00Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  04:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  05:15Sydney Gala.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  05:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2018
  06:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Μπάσκετ: Βιλανόβα Γουάιλντκατς - Κάνσας
  06:15NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΑΕΚ
  06:30UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε
  06:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:15Daytona 500. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  07:45Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  08:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Νιουκάστλ
  08:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • SportShow
  08:55Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:00Τσεχία-ΗΠΑ, Τελικός. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  10:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Τσέλσι
  11:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  11:25Sydney Gala.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  11:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  12:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:10Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ιεράπετρα ΟΦ - Παναιτωλικός (Ζ)
  13:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Μπάγερν Μονάχου
  14:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  14:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  14:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2018
  14:35Giacomo Agostini. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  15:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Σλόαν Στέφενς
  15:05WTA 2018. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  15:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  15:45Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:15Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης
  16:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  16:30SS11 Harju 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Daily
  16:50Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Ράιν Νέκαρ (Ζ)
  17:00Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  17:45Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:2515η αγωνιστική.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Monster Energy Grand Prix Ceske republiky).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: ATP 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich).
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2803
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:05Μαρκόπουλο.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  21:40Sydney Gala.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies