«Με λάθος σύλλογο τα βάλατε κ. Κοντονή!»
SHARE

«Με λάθος σύλλογο τα βάλατε κ. Κοντονή!»

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Φίλων Παναθηναϊκού με σκληρή ανακοίνωση επιτέθηκε στον Σταύρο Κοντονή και την κυβέρνηση!

Με σκληρό λόγο και με αρκετά ερωτήματα που πράγματι χρειάζονται απαντήσεις, ο ΠΑΣΥΦΙ βγάζει... στη σέντρα τον υφυπουργό αλλά και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η ανακοίνωση:
«Έχει ήδη περάσει μία εβδομάδα από την πρωτοφανή απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού της χώρας, κ. Σταύρου Κοντονή, για το κλείσιμο των Θυρών 13 και 14 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ οικογένεια σε Ελλάδα και Κύπρο παρακολουθεί τις εξελίξεις αποσβολωμένη μετά από αυτή την ιστορικής σημασίας ενέργεια.
Αυτή η απόφαση είναι ΙΣΤΟΡΙΚΗ καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, Υπουργός της Κυβέρνησης επεμβαίνει με τέτοιο άμεσο και ακραίο τρόπο στον αθλητισμό, κάτι το οποίο όμως έχει καταφέρει μετά από την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου.
Ο κ. Κοντονής σε μια προσπάθεια του για πάταξη της βίας, όπως είχε διαμηνύσει στην αρχή της θητείας του, έκρινε πως ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και δη η ΘΥΡΑ 13, είναι η αιτία για όλες τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου το οποίο δεινοπαθεί τα τελευταία 20 χρόνια.
Ένα ποδόσφαιρο που παραπαίει και προσπαθεί να σταθεί όρθιο μέσα από Παράγκες, σκάνδαλα στημένων αγώνων, "Koriopolis" και εγκληματικών οργανώσεων, που όλα βρίσκουν ενορχηστρωτή και άρχοντα τον εκάστοτε Πρόεδρο της ομάδας του Δημοσίου και καλύπτονται από το πέπλο της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ και της ΑΝΟΧΗΣ από το κράτος.
Αναμφίβολα, ο κάθε νοήμων πολίτης και φίλαθλος της χώρας που άκουσε τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Ελληνικής Βουλής στις προγραμματικές του δηλώσεις στις 5 Οκτωβρίου 2015, να θέτει την κάθαρση στο ποδόσφαιρο ως έναν από τους άμεσους στόχους της Κυβέρνησης του, σήμερα, τέσσερις μήνες μετά, τουλάχιστον, απορεί. Κάτι το οποίο ο κ.Πρωθυπουργός είχε επαναλάβει πέντε μέρες αργότερα, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, λέγοντας πως "Το κράτος και το παρακράτος των τραμπούκων δεν ακουμπάει σε εμάς. Δεν πρόκειται να μας αποτρέψει να κάνουμε πίσω."
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Υφυπουργός της ούτω καλούμενης κάθαρσης, διακήρυξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο προς όλους πως, επιτέλους, θα μπει ένα τέλος σε αυτή την αδικία που βιώνουμε από το 1996 και έπειτα μετά από την δήλωση του στην Ολομέλεια της Βουλής, στις 6 Οκτωβρίου 2015, «Αν μερικοί νόμισαν ότι θα κάνουμε πίσω, τους λέμε για μια ακόμη φορά ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε χρηματίζεται, ούτε εκβιάζεται, ούτε φοβάται. Ας το λάβουν σοβαρά υπόψη και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους».
Αυτές οι εξαγγελίες, λοιπόν, κύριε Πρωθυπουργέ και κύριε Υφυπουργέ γιατί δεν εφαρμόστηκαν; Τι έγινε στο μεταξύ; Ποιος ή ποιοι προσπάθησαν να σας εκβιάσουν; Ποιοι είναι οι τραμπούκοι που προσπάθησαν να σας χρηματίσουν;
Απλά, αναπάντητα ερωτήματα που εξηγούν την στροφή 180 μοιρών της Κυβέρνησης σας απέναντι στη διαφθορά και στο παρακράτος που διοικεί το ποδόσφαιρό μας.
Αυτό το κράτος δικαίου και ισονομίας που προαναγγείλατε και γεμίσατε με ελπίδα τον ελληνικό φίλαθλο κόσμο, αυτό το κράτος είναι που ψάχνουμε.
Αυτό είναι το κράτος που επιθυμείτε;
Ένα κράτος που αντί να πολεμά τη διαφθορά, να συνομιλεί μαζί της;
Ένα κράτος που αντί να πολεμήσει το πρόβλημα στη ρίζα του, το διαιωνίζει;
Ένα κράτος που αντί να προστατεύει τους θεσμούς και τα ανεξάρτητα όργανα της πολιτείας, παρεμβαίνει σε αυτά, προασπίζοντας το σαθρό σύστημα και τους υπόδικους πρωταγωνιστές του;
Με αφορμή, λοιπόν, τον αδικαιολόγητα αναβληθέντα αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ - Ολυμπιακού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στις 21 Νοεμβρίου 2015, η αθλητική δικαιοσύνη είχε τιμωρήσει την ομάδα μας με την μέγιστη προβλεπόμενη ποινή των 4 αγωνιστικών κεκλεισμένων, 190.000 ευρώ σε χρηματικό πρόστιμο και τον μηδενισμό της για τον αγώνα με τον αιώνιο αντίπαλο, φέρνοντας στο μυαλό όλων μας το γνωστό στίχο, "Mα το ντέρμπι είναι στημένο, κι από πριν ξεπουλημένο"...
Όμως, δεν έφτανε, φαίνεται, αυτό και ο κ. Κοντονής τιμώρησε την ομάδα μας με χρηματικό πρόστιμο 90.000 και ΛΟΥΚΕΤΟ στις θύρες 13 και 14 μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου για τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, ενισχύοντας το διεφθαρμένο σύστημα, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το αίσθημα της αδικίας και της ανισονομίας που επικρατεί στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κάθε πράξη βίας είναι άκρως καταδικαστέα από όλους μας. Δεν μπορεί, όμως, όπως και δεν προβλέπεται σε κανένα πειθαρχικό κανονισμό, η ΑΝΑΒΟΛΗ ενός αγώνα χάρη σε μια φωτοβολίδα που πέφτει πριν από την έναρξη του. Η ανακοίνωση της διακοπής του αγώνα έφερε τον απόλυτα δικαιολογημένο εκνευρισμό στους οπαδούς και στην αναμενόμενη έξαρση της βίας στο χώρο του γηπέδου μας. Άλλωστε, σε ποιο άλλο γήπεδο της οικουμένης θα μπορούσε να έφερνε κάτι διαφορετικό; Ειδικότερα, όταν αναφερόμαστε στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χώρας. Δεν καταλάβαμε όμως, ποιος αποφάσισε την αναβολή του αγώνα αυτού.
Λίγες μέρες, αργότερα, άναυδη, η φίλαθλη κοινή γνώμη έμαθε μετά από την δική σας παραδοχή, κε.Κοντονή, για τις συνομιλίες σας, την ώρα που το παιχνίδι ήταν στον αέρα, με το Διευθύνoντα Σύμβουλο της ομάδας του Πειραιά, Ιωάννη Βρέντζο, αλλά και με τον πέντε(!) φορές κακουργηματικά κατηγορούμενο, λόγω της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνει το χώρο του ποδοσφαίρου, Ευάγγελο Μαρινάκη, στον οποίο ειρήσθω εν παρόδω έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Κάτι για το οποίο έχετε δηλώσει, λίγες μέρες πριν, πως θεωρούσατε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σας να μιλήσετε μαζί του.
Το φλέγον ερώτημα που τίθεται είναι από ποιό τηλέφωνο σας κάλεσε ο υπόδικος πρόεδρος ; Από το Πακιστανικό; ......
Η διαφθορά φέρνει τη βία κύριοι. Αυτή η ατιμωρησία και η ανοχή 20 ολόκληρων ετών έχει φτάσει τον κόσμο στις ακραίες του αντιδράσεις. Η ισονομία που περιμέναμε παρέμεινε παράσταση για ένα ρόλο και επίδειξη δύναμης.
Το 2013, με την επιστροφή μας στην κοιτίδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ οικογένειας, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, είχαμε μια συσπείρωση, μια ενότητα που ενόχλησε το σύστημα. Είχαμε καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως η ενότητα που χτίσαμε με την επιστροφή μας στην ιστορική έδρα μας, θα επαναφέρει τον σύλλογο στην πρώτη θέση.
Το σύνθημα μας για "ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ" μας έφερε όλους κοντά σε αυτό που θέλουμε, τον δυνατό και αδιαίρετο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
Δεν είναι θέμα ΘΥΡΑΣ 13, ούτε οργανωμένων και "ανοργάνωτων" οπαδών. Δεν είναι απλά ένα ζήτημα, ΠΑΕ, ΚΑΕ ή Ερασιτέχνη. Είναι ζήτημα ύπαρξης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, είναι ζήτημα 108 χρόνων ένδοξης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ Ιστορίας. Η ποινή είναι πολύ πιο σοβαρή και σημαντική από ένα ψυχρό κλείδωμα μια θύρας, μια κερκίδας, των τσιμέντων και μιας πόρτας...
Η απόφαση αυτή έχει ως στόχο το κλείσιμο της ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ και την απομάκρυνση μας από την ιστορική μας έδρα. Θέλουν να πετύχουν ότι έχουν κάνει και με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που απομακρύνοντας μας από το ιστορικό κλειστό "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ", παραχάραξαν την σύγχρονη ιστορία του συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού.
Αυτό θέλουν να κάνουν και με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
Να τον ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ!
Το "ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ" που βροντοφωνάξαμε μετά την ήττα στο πρώτο ντέρμπι στην επιστροφή στο σπίτι μας, στις 2 Νοεμβρίου 2013, έδειξε σε ΟΛΟΥΣ την νέα εποχή που έμπαινε ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.
Αυτό ακριβώς φοβήθηκαν και θέλουν να διαλύσουν…
Τώρα είναι τα ΔΥΣΚΟΛΑ!
Το σχέδιο τους είναι σε ισχύ. Με το αρχικό κλείσιμο των θυρών θα παρουσιάσουν τη Λεωφόρο μας, ως ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδοσφαιρικούς αγώνες με σκοπό να μας στείλουν, στο κρύο και αφιλόξενο ΟΑΚΑ. Θέλουν το ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Τα κέντρα αποφάσεων μας θέλουν άβουλους, ακέφαλους και άστεγους μακριά από το σπίτι μας... Θέλουν να μετατρέψουν το μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, σε ένα Παναθηναϊκάκι της σφαλιάρας, της δεύτερης θέσης, της εσωστρέφειας και της διχόνοιας.
Με λάθος ΣΥΛΛΟΓΟ τα βάλατε κ.Κοντονή. Με λάθος ΛΑΟ...
Μια πρώτη γεύση την πήρατε την Τρίτη, με 300 οπαδούς έξω από τα Κεντρικά Γραφεία του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ στην Κουμουνδούρου.
Την Πέμπτη, με 800 άτομα έξω από τη Βουλή των Ελλήνων και έπειτα στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ και της Ν.Δ.
Την Παρασκευή, 1000 Παναθηναϊκοί σας περίμεναν έξω από το Χίλτον για την κοπή της πίτας της ΕΠΣ Αθηνών η οποία ήθελε να σας βραβεύσει για την προσφορά σας στον Ελληνικό Αθλητισμό, αλλά εσείς δεν ήρθατε ποτέ.
To πράσινο κύμα στη Λιβαδειά, των 2000 οπαδών να φωνάζουν ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρών και να προειδοποιούν με ΕΙΡΗΝΙΚΟ τρόπο.
Εσείς επιλέξατε τον πόλεμο μαζί μας...
Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, δεν συμβιβάζεται, δεν σιωπά...
Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, επαγρυπνεί και αντιδρά!
Το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ τσουνάμι είναι έτοιμο να ξεχυθεί στους δρόμους, με δράσεις για την προάσπιση των συμφερόντων του συλλόγου.
Δεν ζητούμε αναστολή της ποινής, ούτε ειδική μεταχείριση.
Ζητούμε το τέλος της πολιτικής των δύο μέτρων και δύο σταθμών.
Ζητούμε δικαιοσύνη και ισονομία.
Αδελφέ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ,
Βγες στο δρόμο, φώναξε, υπερασπίσου το ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΟ!
Φτάνει πια η ανοχή και ο συμβιβασμός ...
Διεκδίκησε τις Κυριακές της τελευταίας 20ετίας που σου έκλεψαν...που μας έκλεψαν...
Διεκδίκησε τους τίτλους που σου έκλεψε η ομάδα του δημοσίου...
Ζήτα πίσω τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ που σου έχουν αιχμαλωτίσει.
Γιατί ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σημαίνει να μην συμβιβάζεσαι...
Γιατί ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ!
Από την ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΚΥΠΡΟ καλούμε σε ενότητα όλες τις ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ δυνάμεις, ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνη, όλης της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ οικογένειας σε συστράτευση,
Για να διεκδικήσουμε αυτά που μας έχουν στερήσει...
Για να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν...
Για να διεκδικήσουμε αυτά που έχουν οραματιστεί ο Γεώργιος Καλαφάτης και ο Απόστολος Νικολαΐδης...
Γιατί Σύλλογος Μεγάλος Δεν Υπάρχει Άλλος...»

Πηγή: Leoforos.gr


Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 82-69: «Κατέρρευσε» στο δεύτερο ημίχρονο
Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 82-69: «Κατέρρευσε» στο δεύτερο ημίχρονο
Κύπελλο πόλο ανδρών: Και τώρα οι δυο τους
Κύπελλο πόλο ανδρών: Και τώρα οι δυο τους
Δήλωση… έπος από προπονήτρια: «Διαλέγω παίκτες με βάση το μεγέθους του πέους» (photos)
Δήλωση… έπος από προπονήτρια: «Διαλέγω παίκτες με βάση το μεγέθους του πέους» (photos)
Απίστευτο! Έμεινε 29 λεπτά χωρίς βολή ο Παναθηναϊκός! (photo)
Απίστευτο! Έμεινε 29 λεπτά χωρίς βολή ο Παναθηναϊκός! (photo)

 • Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Πόρτο (Ζ)
  19:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Λ. Α. Λέικερς
  19:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  20:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Βόλεϊ: Ζάξα - Τσιβιτανόβα
  20:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα (Ζ)
  21:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λαμία - Παναθηναϊκός
  21:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:45Μέγαρα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  21:50Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  22:15Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018
  22:30Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Κέβιν Άντερσον - Νόβακ Τζόκοβιτς
  22:45Mubadala World Tennis Championship 2018. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Σαουθάμπτον
  23:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χόλσταϊν Κίελo - Αμβούργο
  23:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC Μαγκαζίνο 2019
  23:45Μόντε Κάρλο.
 • Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019
 • Drone Champions League 2018 E5
  00:30Επεισόδιο: Λίμνη Ζυρίχης. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  00:40Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Πόρτο
  00:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  00:5523η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Σαν Αντόνιο Σπερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  01:2523η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  01:30Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  01:5522η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  02:00Μόντε Κάρλο.
 • WRC 2018
  02:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουβέντους - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  02:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Πυγμαχία: Ντιμίτριους Αντράντε - Αρτούρ Ακαβόφ (Ζ)
  03:00WBO Middleweight World Championship. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  04:00Μόντε Κάρλο.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  05:00XTERRA World Championship.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  05:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Αλαβές
  05:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  05:3023η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Ποδόσφαιρο: Χόλσταϊν Κίελo - Αμβούργο
  05:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  06:1523η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  06:40Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:55Kansas Hollywood Casino 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ίντερ - Μπαρτσελόνα
  07:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Pick n' Roll
  07:05Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: ABC of Sailing
  07:30Τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος ιστιοπλόος; Η ιστιοπλοΐα είναι δύσκολο άθλημα αλλά ανταμείβει με τα υπέροχα τοπία που περιλαμβάνει. Μάθετε τα πάντα για τη γλώσσα του αθλήματος και κάποιες βασικές τεχνικές.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  07:35Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Ποδόσφαιρο: Λαμία - Παναθηναϊκός
  07:55Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  08:50NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  09:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης
  09:40CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  10:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - ΑΕΚ
  10:10Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  10:15Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  10:30Μόντε Κάρλο.
 • La Liga Specials - Files E5
  11:05Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:15Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Ν. Γιορκ Νικς
  11:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  11:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Αλαβές
  12:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Topspin
  12:25Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Λέστερ (Ζ)
  12:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  13:40Μέγαρα.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  13:55Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  14:10Μόντε Κάρλο.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:15Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Φορτούνα Ντίσελντορφ (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • RBAR 2018
  14:55Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Περιστέρι Βίκος Cola (Ζ)
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  15:55Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  16:10Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  16:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NASCAR Decades: 90's
  16:55Μέρος Α'. Ντοκιμαντέρ.
 • NBA Action 2018-19 E2816
  17:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Πυγμαχία: Ντιμίτριους Αντράντε - Αρτούρ Ακαβόφ
  17:15WBO Middleweight World Championship. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ντόρτμουντ (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:35Ηράκλειο Κρήτης. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε (Ζ)
  18:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  18:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019 (Ζ)
  19:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  19:30XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Βαλένθια (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  20:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  21:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Έβερτον
  21:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies