«Με λάθος σύλλογο τα βάλατε κ. Κοντονή!»
SHARE

«Με λάθος σύλλογο τα βάλατε κ. Κοντονή!»

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Φίλων Παναθηναϊκού με σκληρή ανακοίνωση επιτέθηκε στον Σταύρο Κοντονή και την κυβέρνηση!

Με σκληρό λόγο και με αρκετά ερωτήματα που πράγματι χρειάζονται απαντήσεις, ο ΠΑΣΥΦΙ βγάζει... στη σέντρα τον υφυπουργό αλλά και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η ανακοίνωση:
«Έχει ήδη περάσει μία εβδομάδα από την πρωτοφανή απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού της χώρας, κ. Σταύρου Κοντονή, για το κλείσιμο των Θυρών 13 και 14 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ οικογένεια σε Ελλάδα και Κύπρο παρακολουθεί τις εξελίξεις αποσβολωμένη μετά από αυτή την ιστορικής σημασίας ενέργεια.
Αυτή η απόφαση είναι ΙΣΤΟΡΙΚΗ καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, Υπουργός της Κυβέρνησης επεμβαίνει με τέτοιο άμεσο και ακραίο τρόπο στον αθλητισμό, κάτι το οποίο όμως έχει καταφέρει μετά από την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου.
Ο κ. Κοντονής σε μια προσπάθεια του για πάταξη της βίας, όπως είχε διαμηνύσει στην αρχή της θητείας του, έκρινε πως ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και δη η ΘΥΡΑ 13, είναι η αιτία για όλες τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου το οποίο δεινοπαθεί τα τελευταία 20 χρόνια.
Ένα ποδόσφαιρο που παραπαίει και προσπαθεί να σταθεί όρθιο μέσα από Παράγκες, σκάνδαλα στημένων αγώνων, "Koriopolis" και εγκληματικών οργανώσεων, που όλα βρίσκουν ενορχηστρωτή και άρχοντα τον εκάστοτε Πρόεδρο της ομάδας του Δημοσίου και καλύπτονται από το πέπλο της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ και της ΑΝΟΧΗΣ από το κράτος.
Αναμφίβολα, ο κάθε νοήμων πολίτης και φίλαθλος της χώρας που άκουσε τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Ελληνικής Βουλής στις προγραμματικές του δηλώσεις στις 5 Οκτωβρίου 2015, να θέτει την κάθαρση στο ποδόσφαιρο ως έναν από τους άμεσους στόχους της Κυβέρνησης του, σήμερα, τέσσερις μήνες μετά, τουλάχιστον, απορεί. Κάτι το οποίο ο κ.Πρωθυπουργός είχε επαναλάβει πέντε μέρες αργότερα, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, λέγοντας πως "Το κράτος και το παρακράτος των τραμπούκων δεν ακουμπάει σε εμάς. Δεν πρόκειται να μας αποτρέψει να κάνουμε πίσω."
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Υφυπουργός της ούτω καλούμενης κάθαρσης, διακήρυξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο προς όλους πως, επιτέλους, θα μπει ένα τέλος σε αυτή την αδικία που βιώνουμε από το 1996 και έπειτα μετά από την δήλωση του στην Ολομέλεια της Βουλής, στις 6 Οκτωβρίου 2015, «Αν μερικοί νόμισαν ότι θα κάνουμε πίσω, τους λέμε για μια ακόμη φορά ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε χρηματίζεται, ούτε εκβιάζεται, ούτε φοβάται. Ας το λάβουν σοβαρά υπόψη και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους».
Αυτές οι εξαγγελίες, λοιπόν, κύριε Πρωθυπουργέ και κύριε Υφυπουργέ γιατί δεν εφαρμόστηκαν; Τι έγινε στο μεταξύ; Ποιος ή ποιοι προσπάθησαν να σας εκβιάσουν; Ποιοι είναι οι τραμπούκοι που προσπάθησαν να σας χρηματίσουν;
Απλά, αναπάντητα ερωτήματα που εξηγούν την στροφή 180 μοιρών της Κυβέρνησης σας απέναντι στη διαφθορά και στο παρακράτος που διοικεί το ποδόσφαιρό μας.
Αυτό το κράτος δικαίου και ισονομίας που προαναγγείλατε και γεμίσατε με ελπίδα τον ελληνικό φίλαθλο κόσμο, αυτό το κράτος είναι που ψάχνουμε.
Αυτό είναι το κράτος που επιθυμείτε;
Ένα κράτος που αντί να πολεμά τη διαφθορά, να συνομιλεί μαζί της;
Ένα κράτος που αντί να πολεμήσει το πρόβλημα στη ρίζα του, το διαιωνίζει;
Ένα κράτος που αντί να προστατεύει τους θεσμούς και τα ανεξάρτητα όργανα της πολιτείας, παρεμβαίνει σε αυτά, προασπίζοντας το σαθρό σύστημα και τους υπόδικους πρωταγωνιστές του;
Με αφορμή, λοιπόν, τον αδικαιολόγητα αναβληθέντα αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ - Ολυμπιακού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στις 21 Νοεμβρίου 2015, η αθλητική δικαιοσύνη είχε τιμωρήσει την ομάδα μας με την μέγιστη προβλεπόμενη ποινή των 4 αγωνιστικών κεκλεισμένων, 190.000 ευρώ σε χρηματικό πρόστιμο και τον μηδενισμό της για τον αγώνα με τον αιώνιο αντίπαλο, φέρνοντας στο μυαλό όλων μας το γνωστό στίχο, "Mα το ντέρμπι είναι στημένο, κι από πριν ξεπουλημένο"...
Όμως, δεν έφτανε, φαίνεται, αυτό και ο κ. Κοντονής τιμώρησε την ομάδα μας με χρηματικό πρόστιμο 90.000 και ΛΟΥΚΕΤΟ στις θύρες 13 και 14 μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου για τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, ενισχύοντας το διεφθαρμένο σύστημα, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το αίσθημα της αδικίας και της ανισονομίας που επικρατεί στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κάθε πράξη βίας είναι άκρως καταδικαστέα από όλους μας. Δεν μπορεί, όμως, όπως και δεν προβλέπεται σε κανένα πειθαρχικό κανονισμό, η ΑΝΑΒΟΛΗ ενός αγώνα χάρη σε μια φωτοβολίδα που πέφτει πριν από την έναρξη του. Η ανακοίνωση της διακοπής του αγώνα έφερε τον απόλυτα δικαιολογημένο εκνευρισμό στους οπαδούς και στην αναμενόμενη έξαρση της βίας στο χώρο του γηπέδου μας. Άλλωστε, σε ποιο άλλο γήπεδο της οικουμένης θα μπορούσε να έφερνε κάτι διαφορετικό; Ειδικότερα, όταν αναφερόμαστε στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χώρας. Δεν καταλάβαμε όμως, ποιος αποφάσισε την αναβολή του αγώνα αυτού.
Λίγες μέρες, αργότερα, άναυδη, η φίλαθλη κοινή γνώμη έμαθε μετά από την δική σας παραδοχή, κε.Κοντονή, για τις συνομιλίες σας, την ώρα που το παιχνίδι ήταν στον αέρα, με το Διευθύνoντα Σύμβουλο της ομάδας του Πειραιά, Ιωάννη Βρέντζο, αλλά και με τον πέντε(!) φορές κακουργηματικά κατηγορούμενο, λόγω της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνει το χώρο του ποδοσφαίρου, Ευάγγελο Μαρινάκη, στον οποίο ειρήσθω εν παρόδω έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Κάτι για το οποίο έχετε δηλώσει, λίγες μέρες πριν, πως θεωρούσατε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σας να μιλήσετε μαζί του.
Το φλέγον ερώτημα που τίθεται είναι από ποιό τηλέφωνο σας κάλεσε ο υπόδικος πρόεδρος ; Από το Πακιστανικό; ......
Η διαφθορά φέρνει τη βία κύριοι. Αυτή η ατιμωρησία και η ανοχή 20 ολόκληρων ετών έχει φτάσει τον κόσμο στις ακραίες του αντιδράσεις. Η ισονομία που περιμέναμε παρέμεινε παράσταση για ένα ρόλο και επίδειξη δύναμης.
Το 2013, με την επιστροφή μας στην κοιτίδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ οικογένειας, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, είχαμε μια συσπείρωση, μια ενότητα που ενόχλησε το σύστημα. Είχαμε καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως η ενότητα που χτίσαμε με την επιστροφή μας στην ιστορική έδρα μας, θα επαναφέρει τον σύλλογο στην πρώτη θέση.
Το σύνθημα μας για "ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ" μας έφερε όλους κοντά σε αυτό που θέλουμε, τον δυνατό και αδιαίρετο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
Δεν είναι θέμα ΘΥΡΑΣ 13, ούτε οργανωμένων και "ανοργάνωτων" οπαδών. Δεν είναι απλά ένα ζήτημα, ΠΑΕ, ΚΑΕ ή Ερασιτέχνη. Είναι ζήτημα ύπαρξης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, είναι ζήτημα 108 χρόνων ένδοξης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ Ιστορίας. Η ποινή είναι πολύ πιο σοβαρή και σημαντική από ένα ψυχρό κλείδωμα μια θύρας, μια κερκίδας, των τσιμέντων και μιας πόρτας...
Η απόφαση αυτή έχει ως στόχο το κλείσιμο της ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ και την απομάκρυνση μας από την ιστορική μας έδρα. Θέλουν να πετύχουν ότι έχουν κάνει και με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που απομακρύνοντας μας από το ιστορικό κλειστό "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ", παραχάραξαν την σύγχρονη ιστορία του συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού.
Αυτό θέλουν να κάνουν και με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
Να τον ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ!
Το "ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ" που βροντοφωνάξαμε μετά την ήττα στο πρώτο ντέρμπι στην επιστροφή στο σπίτι μας, στις 2 Νοεμβρίου 2013, έδειξε σε ΟΛΟΥΣ την νέα εποχή που έμπαινε ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.
Αυτό ακριβώς φοβήθηκαν και θέλουν να διαλύσουν…
Τώρα είναι τα ΔΥΣΚΟΛΑ!
Το σχέδιο τους είναι σε ισχύ. Με το αρχικό κλείσιμο των θυρών θα παρουσιάσουν τη Λεωφόρο μας, ως ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδοσφαιρικούς αγώνες με σκοπό να μας στείλουν, στο κρύο και αφιλόξενο ΟΑΚΑ. Θέλουν το ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Τα κέντρα αποφάσεων μας θέλουν άβουλους, ακέφαλους και άστεγους μακριά από το σπίτι μας... Θέλουν να μετατρέψουν το μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, σε ένα Παναθηναϊκάκι της σφαλιάρας, της δεύτερης θέσης, της εσωστρέφειας και της διχόνοιας.
Με λάθος ΣΥΛΛΟΓΟ τα βάλατε κ.Κοντονή. Με λάθος ΛΑΟ...
Μια πρώτη γεύση την πήρατε την Τρίτη, με 300 οπαδούς έξω από τα Κεντρικά Γραφεία του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ στην Κουμουνδούρου.
Την Πέμπτη, με 800 άτομα έξω από τη Βουλή των Ελλήνων και έπειτα στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ και της Ν.Δ.
Την Παρασκευή, 1000 Παναθηναϊκοί σας περίμεναν έξω από το Χίλτον για την κοπή της πίτας της ΕΠΣ Αθηνών η οποία ήθελε να σας βραβεύσει για την προσφορά σας στον Ελληνικό Αθλητισμό, αλλά εσείς δεν ήρθατε ποτέ.
To πράσινο κύμα στη Λιβαδειά, των 2000 οπαδών να φωνάζουν ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρών και να προειδοποιούν με ΕΙΡΗΝΙΚΟ τρόπο.
Εσείς επιλέξατε τον πόλεμο μαζί μας...
Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, δεν συμβιβάζεται, δεν σιωπά...
Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, επαγρυπνεί και αντιδρά!
Το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ τσουνάμι είναι έτοιμο να ξεχυθεί στους δρόμους, με δράσεις για την προάσπιση των συμφερόντων του συλλόγου.
Δεν ζητούμε αναστολή της ποινής, ούτε ειδική μεταχείριση.
Ζητούμε το τέλος της πολιτικής των δύο μέτρων και δύο σταθμών.
Ζητούμε δικαιοσύνη και ισονομία.
Αδελφέ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ,
Βγες στο δρόμο, φώναξε, υπερασπίσου το ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΟ!
Φτάνει πια η ανοχή και ο συμβιβασμός ...
Διεκδίκησε τις Κυριακές της τελευταίας 20ετίας που σου έκλεψαν...που μας έκλεψαν...
Διεκδίκησε τους τίτλους που σου έκλεψε η ομάδα του δημοσίου...
Ζήτα πίσω τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ που σου έχουν αιχμαλωτίσει.
Γιατί ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σημαίνει να μην συμβιβάζεσαι...
Γιατί ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ!
Από την ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΚΥΠΡΟ καλούμε σε ενότητα όλες τις ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ δυνάμεις, ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνη, όλης της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ οικογένειας σε συστράτευση,
Για να διεκδικήσουμε αυτά που μας έχουν στερήσει...
Για να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν...
Για να διεκδικήσουμε αυτά που έχουν οραματιστεί ο Γεώργιος Καλαφάτης και ο Απόστολος Νικολαΐδης...
Γιατί Σύλλογος Μεγάλος Δεν Υπάρχει Άλλος...»

Πηγή: Leoforos.gr

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Καθάρισε» ο Μήτογλου την Ούνικς (photos)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Καθάρισε» ο Μήτογλου την Ούνικς (photos)
Θυμήθηκε τα παλιά ο Μουνιέ (photos)
Θυμήθηκε τα παλιά ο Μουνιέ (photos)
Live Chat: Άγιαξ-ΑΕΚ 2-0
Live Chat: Άγιαξ-ΑΕΚ 2-0
Μιρέλα Πάχου - Μαριάννα Πολυχρονίδη: Ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή!
Μιρέλα Πάχου - Μαριάννα Πολυχρονίδη: Ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή!

 • Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  17:45Ημιτελικοί - Κροατία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  18:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι
  19:25ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Σιγκαπούρης
  19:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  21:30Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  21:35Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  22:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  22:20Las Vegas South Point 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νίκη Βόλου - Δόξα Δράμας
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 3η φάση. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Αλαβές
  23:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC 2018
  23:35Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  00:05Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  00:20Ημιτελικοί - Κροατία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός
  00:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 5ος Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:55Προεπισκόπηση 1ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Topspin
  01:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  01:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  03:00Las Vegas South Point 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  03:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Γιουβέντους
  03:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  04:15Western & Southern Open. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  05:30Αμβούργο, Γερμανία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Άουγκσμπουργκ
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Λιόν
  05:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Αλαβές
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  06:55Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  07:05Αμβούργο, Γερμανία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  07:15Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΑΕΚ
  07:25ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ανόβερο
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  08:10UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Βιγιαρεάλ
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Λειψία
  08:20Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Σιγκαπούρης
  09:15Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι
  10:00ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  10:05Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Ντούισμπουργκ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου
  10:25UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Χετάφε
  10:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Moto3 2018
  12:05Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Φεϊρένσε
  12:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα
  12:35UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  12:45Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  13:35Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:00Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Topspin
  14:10Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  14:30Τουρκικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017-18. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Χέρτα Βερολίνου
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • UEFA Europa League Show 2018-19 (Ζ)
  15:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Europa League.
 • MotoGP 2018
  15:05Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  15:40Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λιαόνινγκ Λέοπαρντς - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ζ)
  16:00Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E38
  16:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Η εκπομπή 'UEFA EUROPA LEAGUE Λεπτό προς Λεπτό' θα συνεχίσει να σας ταξιδεύει στα γήπεδα των αγώνων όπου υπάρχει αγωνιστική δράση προσφέροντας όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αγωνιστικής μέρας, μέχρι και την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  16:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολίμπια Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ζ)
  18:30Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • UEFA Europa League Postgame (Ζ)
  18:55Μετά από κάθε αγώνα, μάθετε τα πάντα γύρω από την αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Βόρσκλα (Ζ)
  19:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies