Έξαλλος ξανά ο Μελισσανίδης με Βασιλόπουλο για την «Αγιά Σοφιά»!
SHARE

Έξαλλος ξανά ο Μελισσανίδης με Βασιλόπουλο για την «Αγιά Σοφιά»!

Οι δηλώσεις του δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας εξόργισαν τον «Τίγρη». Τι τον ανησυχεί.

Οι νέες δηλώσεις-ενστάσεις του Άρη Βασιλόπουλου για την «Αγιά Σοφιά» ενόχλησαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Όπως έμαθε απόψε η στήλη, ο «Τίγρης» θύμωσε πολύ με τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας και τα νέα του «κόλπα» (όπως ακούσαμε πως χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Βασιλόπουλου) και είναι έξαλλος.

Κατά πληροφορίες αύριο Παρασκευή επίκειται συνάντηση εκπροσώπων του δήμου με τους ανθρώπους της «Δικέφαλος 1924». Κι εκεί η πλευρά των κιτρινόμαυρων θα ζητήσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις περί ζητημάτων ασφαλείας, κυκλοφορίας και στάθμευσης, που είπε ο δήμαρχος πως προκύπτουν με το έργο της «Αγιάς Σοφιάς».

Στην ΑΕΚ διαβλέπουν μια νέα προσπάθεια του δήμου να βάλει εμπόδια στο έργο, την ώρα μάλιστα που η μελέτη έχει βγει σε δημόσια διαβούλευση. Θα ζητήσουν εξηγήσεις και ευελπιστούν πως δεν θα ανοίξει μια νέα βεντέτα. Εξάλλου μετά την απόφαση του ΣτΕ που δικαίωνε την Ένωση, επικρατούσε η αίσθηση πως το θέμα είχε πάρει το δρόμο του με όλες τις πλευρές να έχουν αποδεχθεί τη νομιμότητα του έργου.

Παραθέτουμε αναλυτικά τις δηλώσεις του Άρη Βασιλόπουλου σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ:

«Εμείς είχαμε πει θέλουμε το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και προεκλογικά. Διαφωνούσαμε στο υπαρκτό σχέδιο, στο άλσος γιατί αφαιρούσε στρέμματα. Έπαιρνε με τον νόμο και την διαχείριση αυτού από τον Δήμο και της έδινε την δυνατότητα στο 5% του άλσους να κάνει αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλες δραστηριότητες. Υπάρχουν ζητήματα ασφαλείας, κυκλοφορίας και στάθμευσης.

Το πιο σοβαρό είναι ότι έχει το σχέδιο του γηπέδου λίγες θέσεις στάθμευσης. Δεν διευκολύνει την κυκλοφορία η υπογειοποίηση της Φωκών για 250 μέτρα. Είναι τεράστιο έργο αλλά περισσότερο είναι για καλύτερη πρόσβαση από τον Περισσό για τους πεζούς για το γήπεδο. Δόθηκε σε διαβούλευση η μελέτη, είναι ασφυκτικά τα περιθώρια για να τοποθετηθούμε. Είναι πέντε αρμόδια όργανα του Δήμου που πρέπει να συνεδριάσουν και θα τοποθετηθούμε στην ώρα μας. Προσπαθούμε να βρούμε ένα κοινό τόπο για να γίνει το γήπεδο και να ωφεληθεί η πόλη.

Αν δείτε το άλσος, έχουμε προσπαθήσει ένα χρόνο να φυτεύσουμε 700 δέντρα. Είναι σε άριστη κατάσταση. Χρειάζεται φροντίδα. Δεν έχουμε προσωπικό. Ζούμε και λειτουργούμε με συμβασιούχους. Είναι στην καλύτερη κατάσταση των τελευταίων ετών το άλσος.

Χάσαμε στο ΣτΕ αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Από εκεί και πέρα είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε τον νόμο. Είναι και ζήτημα δημόσιας περιουσίας».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Ελληνικός Στρατός: Αυξάνεται ο μισθός των φαντάρων - Δείτε πόσα χρήματα θα παίρνουν
Ελληνικός Στρατός: Αυξάνεται ο μισθός των φαντάρων - Δείτε πόσα χρήματα θα παίρνουν
Παναθηναϊκός: Θυμήθηκε το «τριφύλλι» ο Μόρις (photo)
Παναθηναϊκός: Θυμήθηκε το «τριφύλλι» ο Μόρις (photo)
Οικονομίδου: «Δεν μας αρκεί η συμμετοχή, πάμε για πιο ψηλά!»
Οικονομίδου: «Δεν μας αρκεί η συμμετοχή, πάμε για πιο ψηλά!»
Σάρι: «Σκέπτομαι μόνο τον τελικό»
Σάρι: «Σκέπτομαι μόνο τον τελικό»