Κέρκυρα: Αγιασμός και δείπνο

Κέρκυρα: Αγιασμός και δείπνο

Τον αγιασμό ενόψει της νέας σεζόν έκανε η Κέρκυρα την Κυριακή (12/7) το απόγευμα στο ΕΑΚΚ.

Άπαντες οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, η διοίκηση (με επικεφαλής τον πρόεδρο, Γιώργο Ζαρκάδα) και στελέχη των Φαιάκων, έλαβαν την ευχή του πατέρα Κορακιανίτη (με τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ, Μιχάλη Ψάιλα να συνδράμει, γι’ ακόμη μια χρονιά, σε ρόλο... ψάλτη), ο οποίος κι ευχήθηκε μια καλή σεζόν, με υγεία και επιτυχίες και οδηγό την πίστη και την επαγγελματική προσήλωση.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Ζαρκάδας, πλην των ευχών, τόνισε το «όλοι μαζί» ως γνώμονα επιτυχίας.

Το «παρών» στον αγιασμό έδωσαν και ο νέος πρόεδρος του ΕΑΚΚ, Φίλιππος Μπερδούσης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Χρήστος Μωραϊτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Χρήστος Άνθης, οι οποίοι, αφού σημείωσαν τη σημαντικότητα εκπροσώπησης του νησιού στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, υποσχέθηκαν τη μεγαλύτερη εφικτή στήριξη.

Από πλευράς παικτών, απόντες ήταν οι Αλέξανδρος Κόντος (στρατευμένος), ο Ερνέστας Σέτκους (υπό μεταγραφή στην τουρκική, Sivasspor), ο Γρηγόρης Χανδρινός (σε διαδικασία λύσης της συνεργασίας του) και ο νεαρός τερματοφύλακας απ’ την ομάδα Νέων, Λευτέρης Πισσιάνης. Αναλυτικά το «παρών» έδωσαν οι εξής:

Κουτζαβασίλης, Σαμπανίδης, Γκόμες, Βλάχος, Μανωλάς, Ντιόγκο (μπήκε σε κανονικό ρυθμό), Μεντής, Βενέτης (επέστρεψε στο νησί το Σάββατο, μετά τη γέννηση του παιδιού του), Ντιμιτρόφσκι, Παρασκευαϊδης, Σιόντης, Κρητικός, Μακρίδης, Καρντόζο, Ζορμπάς, Μαρκόφσκι, Καϊκούτ, Γεωργακόπουλος, Γαρδικιώτης, οι «μικροί» από τους Νέους, Ίσσαρης, Γρηγοράκης, Μπαμιόγλου, Τριαντάφυλλος και Ντέντες (οι δύο τελευταίοι, τερματοφύλακες), καθώς και οι νεαροί Κώστας Κοτάτης (20 ετών, μέσος, πρώην των Chiasso/ Ελβετία, Πανηλειακού, Ζακύνθου και U20 ΑΕΚ) και Σταμάτης Μανωλάς (19 ετών, δεξιός μπακ-χαφ, τέως της Κύμης), οι οποίοι τελούν υπό δοκιμήν.

Αμέσως μετά τον αγιασμό οι Φαίακες προπονήθηκαν, σε γκρουπ, με την έμφαση να δίδεται σε ασκήσεις γρήγορης μεταβίβασης, ενώ ακολούθησε και μίνι διπλό.

Τη Δευτέρα (13/7) η Κέρκυρα θα ολοκληρώσει το α’ στάδιο δουλειάς της, επί κερκυραϊκού εδάφους, με μια πρωινή προπόνηση, πάλι στο ΕΑΚΚ και κατόπιν ο Σάκη Τσιώλης θα γνωστοποιήσει την αποστολή, που την Τρίτη (14/7) θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Το βράδυ της Κυραικής και με αφορμή την αναχώρηση της Τρίτης, η διοίκηση παρέθεσε δείπνο σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο, σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού.



Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved