Ρουμπάκης: «Ο Ερασιτέχνης θα αποφασίσει για τον ΟΦΗ»

Ρουμπάκης: «Ο Ερασιτέχνης θα αποφασίσει για τον ΟΦΗ»

Ο 36χρονος αμυντικός, που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΟΑ, τόνισε πως έρχεται… μεγάλο καλοκαίρι για τον σύλλογο του Ηρακλείου

Την αγωνία του για την τύχη του ΟΦΗ εξέφρασε ο Μανώλης Ρουμπάκης επισημαίνοντας πως την απόφαση για την επόμενη μέρα του συλλόγου θα την πάρει ο Ερασιτέχνης, ενώ χαρακτήρισε «μεγάλο» το καλοκαίρι που έρχεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2»:

Για τον εαυτό του: «Στην ζωή μας δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κάποιες προτεραιότητες όπως η οικογένεια. Ήταν μια περίοδος κρίσης για το ποδόσφαιρο και σχεδόν όλες οι ομάδες ήταν υπό διάλυση. Έτσι, αποφάσισα να προσπαθήσω την τύχη μου σε χαμηλότερες κατηγορίες και με βάση πάντα ως προτεραιότητα την οικογένεια μου. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να το πεις αυτό γιατί δεν γνωρίζει κανένας τι θα γινόταν αν έπαιρνα άλλη απόφαση».

Για την εμφάνιση του ΠΟΑ στον τελικό: «Περιμέναμε κάπως να παίξουμε καλύτερα. Αν έπρεπε να πω κάτι για το παιχνίδι, ίσως εμείς έπρεπε να είμαστε καλύτεροι για να πάρουμε το παιχνίδι. Εμείς έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Για τους στόχους του ΠΟΑ: «Αυτό που μετράει είναι το κύπελλο αλλά ο μεγάλος στόχος της ομάδας παραμένει το πρωτάθλημα. Έτσι όπως παίζαμε, φαινόταν ότι θα πετυχαίναμε γκολ. Ήμασταν καλύτεροι με την μπάλα και δεν πίστευα ότι θα έφτανε το παιχνίδι στα πέναλτι. Μπορεί να πήγαινε στην παράταση αλλά όχι στα πέναλτι. Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε για να μάθουμε τι θα γίνει. Μάλλον προς μπαράζ πάμε αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε και εμείς την Κυριακή».

Για την δική του ενέργεια στο γκολ του Σαλταπίδα: «Δεν σκέφτεσαι και πολλά πράγματα. Βλέπεις τον χώρο, πως κινείσαι και έτυχε να πάει η μπάλα στο κεφάλι του Σαλταπίδα για να πετύχει το γκολ».

Για το πρωτάθλημα: «Πρέπει να παίξουμε αρκετά παιχνίδια για να κριθεί ο τίτλος. Εμείς μπορεί να χάσουμε το πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε μια ήττα. Σε όλη την χρονιά δεν έχουμε ήττα και μπορεί να χάσουμε το πρωτάθλημα λόγω μιας ισοπαλίας. Θεωρώ ότι είναι και κάπως άδικο το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος».

Για την μάχη της ανόδου: «Σίγουρα ο Ρούβας είναι μια πιο έμπειρη ομάδα από εμάς ενώ εμείς είμαστε μια νεανική ομάδα. Τα προτερήματα που έχει η κάθε ομάδα θα κριθούν σε ένα παιχνίδι. Έτσι όπως έχουν γίνει το πρωτάθλημα, πλέον ο πρωταθλητής θα κριθεί από τον τελικό».

Για τον αείμνηστο Στράτο Γεωργιάδη: «Σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που δεν θα του άρεσε καθόλου να βλέπει τον ΠΟΑ στις τοπικές κατηγορίες. Ήμουν εκεί από παιδί και ο κύριος Στράτος που με βοήθησε πολύ όπως και ο πρόεδρος (σημ. Γιάννης Καλέμπουμπας) και αν ήταν στην ζωή σίγουρα τα πράγματα μπορεί και να ήταν διαφορετικά για τον ΠΟΑ».

Για το επίπεδο του τοπικού πρωταθλήματος: «Στο δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος το επίπεδο ήταν αρκετά καλό. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και είναι κοντά στο επίπεδο της Γ' Εθνικής. Έχω όμως την εντύπωση ότι ΠΟΑ και Ρούβας ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες».

Για τον ΟΦΗ: «Δεν είμαι ο αρμόδιος για να πω τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Σίγουρα είναι λυπηρό γεγονός να βλέπουμε τον ΟΦΗ να φτάνει σε αυτό το επίπεδο. Θεωρώ ότι ο Ερασιτέχνης είναι εκείνος που θα αποφασίσει για τις τύχες της ομάδας. Έρχεται μεγάλο καλοκαίρι και είμαι από εκείνους που αγαπούν και ενδιαφέρονται για τον ΟΦΗ. Σημασία έχει να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι και κάποιοι πρέπει να αποφασίσουν το πως θα κινηθεί η ομάδα. Πρέπει να βρεθούν τα χρήματα, να γίνουν οι σωστές κινήσεις. Χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή από τον κόσμο γιατί και εκείνοι πρέπει να ξεχάσουν το τι έβλεπαν. Δεν υπάρχουν μόνο τα παραδείγματα της ΑΕΚ. Υπάρχει και το παράδειγμα της Λάρισας που έχει εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια όπως και ο Άρης που αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα».

Για τον Εργοτέλη: «Μακάρι να σωθεί ο Εργοτέλης αλλά δεν βλέπω πως θα προλάβει. Όταν μια ομάδα βρίσκεται σε αυτήν την θέση τότε όλοι μπορούν να φταίνε. Όταν δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος τότε ο Εργοτέλης μπορεί να έχει την ίδια πορεία. Τα έσοδα από την Football League είναι ελάχιστα, πως μπορείς να φτιάξεις μια ομάδα για να επανέλθει στην Σούπερ Λιγκ; Χωρίς να γνωρίζω βέβαια ποιο είναι το χρέος του Εργοτέλη».

Για τα μελλοντικά του πλάνα: «Σίγουρα θέλω να παίξω μια χρονιά ακόμα αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία του ΠΟΑ. Αν ανέβει η ομάδα και με θέλουν τότε θα συνεχίσω γιατί θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΟΑ».



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved