Βλάχος: «Ομαδούλες γίνονται… Μπαρτσελόνα»

Βλάχος: «Ομαδούλες γίνονται… Μπαρτσελόνα»

Ξέσπασμα του Βαγγέλη Βλάχου για τα όσα συμβαίνουν στις τελευταίες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά την ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πλατανιά και σε έναν άνθρωπο που εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ και κοσμεί το ποδόσφαιρο με την παρουσία του την ομάδα του Πλατανιά, τον Γιώργο Παράσχο. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να υπάρχει εφησυχασμός σε καμία περίπτωση και μάλιστα σε ένα ποδόσφαιρο όπως είναι αυτό το ελληνικό.

Μετά την Βέροια είναι η μόνη σύσταση που έχω κάνει στους παίκτες μου και τους λέω καθημερινά γιατί έχει την τάση αυτό το φοβερό πρωτάθλημα το ελληνικό στον δεύτερο γύρο να μετατρέπεται σε ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης όπως είναι της Premier League, της Primera Divizion, του Campionato δηλαδή τραγικά πράγματα και ομαδούλες να μετατρέπονται σε Μπαρτσελόνα και να κερδίζουν τα παιχνίδια και να κάνουν πορείες αντάξιες του μόνιμου πρωταθλητή Ολυμπιακού.

Ευτυχώς που εμείς έχουμε πάρει κάποιους βαθμούς και μπορεί να είμαστε κάπως ήσυχοι, όχι ακόμα. Όλοι θεωρούν ότι έχει λήξει η ιστορία αυτή με την παραμονή αλλά εγώ κρατάω "μικρά καλάθια" και το είπα και άλλη φορά.

Όσον αφορά το παιχνίδι είχε δυο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω εμείς ήμασταν πάρα πολύ καλοί και παίξαμε και κυνηγήσαμε και πήραμε και τις δεύτερες μπάλες όπως λέμε στο ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε και πολλές ευκαιρίες. Κάναμε καλή εμφάνιση. Στο δεύτερο νομίζω ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος από εμάς και πήρε μια νίκη η οποία είναι σημαντική για την σωτηρία. Εύχομαι και στις δυο ομάδες να είναι του χρόνου στην κατηγορία».

Για το αν οι 43 βαθμοί που έχει η Καλλονή θα είναι αρκετοί: «Ξέρετε κάτι, είδατε τι είπα πριν. Τα έχουμε χαμένα, δεν βγάζεις άκρη σε αυτό το πρωτάθλημα. Λέγαμε όλοι και εγώ σαν φίλαθλος πριν έρθω στην Καλλονή νόμιζα ότι στους 35, στους 33, στους 34 σε αυτό το πρωτάθλημα θα έχει σωθεί κάθε ομάδα. Τώρα κερδίζουν όλες οι ομάδες εκτός έδρας σε δύσκολα παιχνίδια. Κρατάω μικρό καλάθι. Μακάρι να έχουν φτάσει, όλοι λένε ότι έχουν φτάσει, εγώ είμαι διστακτικός.

Ας τελειώσει και αυτό το πρωτάθλημα και ας έχει μείνει η ομάδα που είναι μια ήσυχη ομάδα, όπως είσαστε και εσείς γιατί εγώ τα ψάχνω αυτά, είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και το αγαπώ. Είναι ήσυχη, προσπαθούν, πολεμάνε, με καλούς ανθρώπους που έχουν φιλοδοξίες, όνειρα. Το ποδόσφαιρο το ελληνικό τέτοιες ομάδες θέλει.

Δεν θέλει ούτε αλητεία, ούτε βρώμα, ούτε μπόχα, ούτε τίποτα. Εγώ είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και πάω με τον σταυρό στο χέρι, τίμια και ωραία. Εγώ θέλω το ποδόσφαιρο να πηγαίνει μπροστά. Εάν δεν γίνεται όλοι μας σιγά-σιγά θα φύγουμε, θα πάμε στα σπίτια μας για να περνάμε καλά και να μην αρωσταίνουμε όλη μέρα. Εγώ κάθε μέρα είμαι χάλια. Εύχομαι να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο γιατί ζω από αυτό, είμαι από μικρός στο ποδόσφαιρο και θέλω να είναι καλά, είναι συμφέρον για όλους μας, όσοι είμαστε υγιείς θέλουμε ένα άλλο ποδόσφαιρο. Εύχομαι να μας δίνετε η ευκαιρία να πολεμάμε επί ίσοις όροις. Πιστεύω ότι οι 40 με 41 πόντους είναι αρκετοί, εκεί το βλέπω».



Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved