Skoda Ξάνθη: Το… βάρος στην τακτική για Παναθηναϊκό

Skoda Ξάνθη: Το… βάρος στην τακτική για Παναθηναϊκό

Στην τελική… ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για τον αγώνα της Τετάρτης (21/1) με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Ακρίτες συνέχισαν την προετοιμασία τους, τη Δευτέρα (19/1) με μία προπόνηση, στην οποία το… βάρος έπεσε στην τακτική, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να… ζητά συγκεκριμένα πράγματα στην άμυνα και την επίθεση. Ο Ρουμάνος τεχνικός κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους «πράσινους», έχοντας στη διάθεσή του τον Μάκη Μπαξεβανίδη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Αντώνης Ράνος… ανεβάζει στροφές και βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του.

Από εκεί και πέρα, το απόγευμα της Δευτέρας (19/1) η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη στις 19:00 στο «Chalet» θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας, όχι μόνο της πρώτης ομάδας, αλλά και όλων των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας.

Τέλος, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι:

Για τον αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας, θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια των 10 € και 5 € παιδικό, επιδεικνύοντας την κάρτα διαρκείας τους στα μπλόκα της Αστυνομίας στο «ΓΕΝΝΑΔΙΟ» και στις «Σιδηροδρομικές Γραμμές» στο δρόμο από ΚΙΜΜΕΡΙΑ.

Για τους ΜΗ κατόχους κάρτας διαρκείας, θα διατίθενται εισιτήρια των 15 € για τη ΘΥΡΑ Γ1, στα προαναφερόμενα μπλόκα της Αστυνομίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η είσοδος στη γήπεδο θα γίνεται με την κάρτα διαρκείας και επιδεικνύοντας το εισιτήριο που έχετε προμηθευτεί.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει από τη Δευτέρα 19/01, από τα Γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ».



Συγκινητικές στιγμές στην επιστροφή του Ακίλε Πονολάρα στην αγκαλιά της οικογένειάς του
Συγκινητικές στιγμές στην επιστροφή του Ακίλε Πονολάρα στην αγκαλιά της οικογένειάς του
Παναθηναϊκός AKTOR: Συμφωνία με Μπασκόνια, μια... ανάσα ο Ρογκαβόπουλος!
Παναθηναϊκός AKTOR: Συμφωνία με Μπασκόνια, μια... ανάσα ο Ρογκαβόπουλος!
Κωπηλασία: Χρυσό μετάλλιο για την Κοντού και την Λυκομήτρου!
Κωπηλασία: Χρυσό μετάλλιο για την Κοντού και την Λυκομήτρου!
Ένα έγκυρο άλμα ήταν αρκετό για το χρυσό του Τεντόγλου στο Βαλκανικό!
Ένα έγκυρο άλμα ήταν αρκετό για το χρυσό του Τεντόγλου στο Βαλκανικό!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved