Skoda Ξάνθη: Παρελθόν το Κύπελλο, παρόν ο Ολυμπιακός
Πίσω τους αφήνουν άπαντες στην Skoda Ξάνθη τη νίκη 3-1 επί της Ζακύνθου στην αυλαία της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και επικεντρώνονται στον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γύμνασε την Παρασκευή (9/1) τους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση της εξ αναβολής 11ης αγωνιστικής με τους «ερυθρόλευκους» και κάνει τα πλάνα του χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γουάλας, ο οποίος είναι τιμωρημένος.
Από εκεί και πέρα, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν απέναντι στους νησιώτες, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έριξαν το… βάρος σε ασκήσεις τακτικής. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ο Αντόνιο Γκομσί επέλεξε το νούμερο 3 στη φανέλα.
Τέλος, όπως ανακοινώθηκε από την ακριτική ομάδα, τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα βρίσκονται στην διάθεση των οπαδών του συλλόγου και το Σάββατο (10/1) από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Πηγάδια. Η τιμή ορίστηκε στα 20 ευρώ για τους ενήλικες και στα 10 για τα παιδιά.