Skoda Ξάνθη: Συνέχεια… με Γκόμσι
Χωρίς… διακοπές συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Skoda Ξάνθης, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντόνιο Γκόμσι.
Η ομάδα της Θράκης, κινούμενη, όπως πάντα, με άκρα μυστικότητα, ήρθε σε συμφωνία με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή και το Σάββατο (3/1) ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο Καμερουνέζος αμυντικός, έχει… πλούσιο βιογραφικό, κυρίως με… ένσημα στην Ιταλία, μια και πρώτη ομάδα στην Ευρώπη ήταν η Τζένοα και ακολούθησαν οι Σαλερνιτάνα, Περούτζια, Μεσίνα, Γιούβε Στάμπια, Αβελίνο, Σιένα, ενώ τελευταίος… σταθμός ήταν η Μαλίν του Βελγίου.
Ο γεννηθείς στις 22 Απριλίου του 1986 ποδοσφαιριστής, έχει μερικές συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, κυρίως με την Κ23. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση, αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντόνιο Γκόμσι».