Τζαβέλλας: «Έτοιμοι στον Πειραιά»

Τζαβέλλας: «Έτοιμοι στον Πειραιά»

Ο άσος του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του υποστήριξε πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί όπως πρέπει κόντρα στον Ολυμπιακό για το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Γιώργος Τζαβέλλας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday», υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το πρώτο μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι της χρονιάς. Όπως τόνισε ο διεθνής μπακ του «δικεφάλου του Βορρά», οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν τι θα συναντήσουν στην έδρα του Ολυμπιακού και έχουν προετοιμαστεί έτσι ώστε να παίξουν όσο το δυνατό καλύτερα για να πάρουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή και θα αυξήσει τη διαφορά από τους «ερυθρόλευκους».

«Ο ΠΑΟΚ θα πάει στον Πειραιά για να κάνει το παιχνίδι του, όπως σε κάθε γήπεδο κι απέναντι με οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν αλλάζει κάτι και δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό για μας. Εξάλλου τα πρωταθλήματα δεν κρίνονται στα ντέρμπι! Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι κάθε εβδομάδα να κάνουμε αυτό που κάναμε κι απέναντι στον Πανθρακικό... Δηλαδή να κερδίζουμε. Πιστεύω ότι και στο Καραϊσκάκη θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», είπε αρχικά ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Όσο για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του, ανέφερε: «Στα ντέρμπι χρειάζονται τα πάντα! Και τα κερδίζει αυτός που τα θέλει περισσότερο. Κι ο Ολυμπιακός το θέλει εξίσου πολύ! Φυσικά κι εμείς το θέλουμε όπως όλοι επιθυμούν να κερδίζουν τα ντέρμπι. Όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας... Όλα είναι ανοιχτά».

Τέλος, για το αν θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ η ατμόσφαιρα, απάντησε: «Δεν θα παίξουμε πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη. Έχουμε αγωνιστεί ξανά εκεί και ξέρουμε τι θα συναντήσουμε. Όπως ο Ολυμπιακός έρχεται στην Τούμπα, έτσι κι εμείς θα πάμε τώρα στο Καραϊσκάκη...».



Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
ΑΕΚ: Φιλικό αλά... EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
ΑΕΚ: Φιλικό αλά... EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)