Νίκη Βόλου: Αναβολή και ματαίωση

Νίκη Βόλου: Αναβολή και ματαίωση

Η αναβληθείσα συνέντευξη Τύπου του Ανδρέα Πάτση οδήγησε τους ιθύνοντες της Ερασιτεχνικής να ματαιώσουν την Γενική Συνέλευση

Αλλαγή σχεδίων τόσο στην ΠΑΕ όσο και στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου έλαβε χώρα το τελευταίο διάστημα. Μετά την προκήρυξη της απεργίας των ΜΜΕ λοιπόν ο Ανδρέας Πάτσης αποφάσισε να αναβάλει την συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (25/11). Αναλυτικά αναφέρεται: «Λόγω της απεργίας των Μ.Μ.Ε, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη (26/11), έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Ανδρέα Πάτση. Η νέα ημερομηνία κατά την οποία ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα τοποθετηθεί για τα τεκταινόμενα στο σύλλογο, θα οριστεί τις επόμενες μέρες».

Έτσι, προχώρησαν σε αλλαγή πλάνων και οι διοικούντες την Ερασιτεχνική που ματαίωσαν την Γενική Συνέλευση, καθώς ο Πάτσης έχει άλλωστε δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του αναφορικά με την πώληση της ΠΑΕ. «Κατόπιν της σημερινής δημόσιας τοποθέτησης του κ. Ανδρέα Πάτση σε ΜΜΕ της πόλης μας, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γ.Σ. Βόλου "Η Νίκη" αποφασίζουν την ματαίωση της Γενικής Συνέλευσης που ήταν προγραμματισμένη για αύριο (26/11/2014). Το γεγονός ότι ο κ. Πάτσης αποσαφήνισε τις προθέσεις του και εξήγγειλε τις τελικές του αποφάσεις, καθιστά, πλέον, άνευ αντικειμένου την Γ.Σ. Αναμένουμε, πλέον την σύγκληση και διεξαγωγή της Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ με την ευχή να εξευρεθεί το ταχύτερο δυνατόν λύση. Μετά από 90 χρόνια λαμπρής ιστορίας η οικογένεια της Νίκης Βόλου επιβάλλεται να παραμείνει ενωμένη»  επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.Live Chat Κροατία-Βέλγιο 0-0 (Ημίχρονο)
Live Chat Κροατία-Βέλγιο 0-0 (Ημίχρονο)
Κολύμβηση: Στον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Κάχρης
Κολύμβηση: Στον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Κάχρης
Live Chat Καναδάς-Μαρόκο 1-2
Live Chat Καναδάς-Μαρόκο 1-2
Κροατία-Βέλγιο: Έδωσε πέναλτι ο Τέιλορ και το πήρε πίσω μέσω VAR (videos)
Κροατία-Βέλγιο: Έδωσε πέναλτι ο Τέιλορ και το πήρε πίσω μέσω VAR (videos)