Παναθηναϊκός: Τα… μάτια στον Καρέλη (videos)

Παναθηναϊκός: Τα… μάτια στον Καρέλη (videos)

Ο Νίκος Καρέλης έπιασε από τα… μαλλιά την ευκαιρία που πήρε στην Εθνική Ανδρών και συνεχίζει το καλό σερί του που κρατάει από τις «μικρές» Εθνικές, κάτι που γεμίζει ικανοποίηση του ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών είναι ο Νίκος Καρέλης, αφού κατάφερε να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών. Μάλιστα, ο άσος του Παναθηναϊκού πέτυχε τρομερό γκολ στο Ελσίνκι κι έβαλε μπροστά στο σκορ την Εθνική, ασχέτως αν το τελικό 1-1 του άφησε γλυκόπικρη γεύση στο τέλος του ματς. Τα ρεπορτάζ από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αναφέρουν πως ο Καρέλης θα είναι βασικός κι απόψε (14/10) στο ματς της Ελλάδας με τη Βόρειο Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης», γεγονός που δείχνει ότι ο Ρανιέρι είδε πράγματα τα οποία ήθελε από τον άσο των «πράσινων».

Για τον Καρέλη, αυτό θα είναι ότι το καλύτερο καθώς κατάφερε να αποδείξει ότι δικαιολογημένα πήρε όχι μόνο την κλήση αλλά και την πρώτη του συμμετοχή. Ο φορ του «τριφυλλιού», άλλωστε, είναι ποδοσφαιριστής που δίνει τα πάντα για την Εθνική, κάτι που έχει αποδείξει σε Νέων κι Ελπίδων τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, το γεγονός ότι στα τελευταία του ματς με την Κ20 της Ελλάδας, ο άσος του Παναθηναϊκού ήταν… ο μόνιμος σκόρερ της «γαλανόλευκης», ενώ και στο πρώτο του ματς με την Ανδρών πάλεψε, έτρεξε και σκόραρε.

kare1

Σερί και… timing

Το πρώτο γκολ του Καρέλη με την Εθνική, ήρθε να προστεθεί στα 12 που είχε πετύχει σε 38 ματς. Ειδικότερα με την Ελπίδων τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ο Καρέλης σκόραρε 6 φορές σε 11 παιχνίδια δείχνοντας πως έχει ανέβει αρκετά. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που στον Παναθηναϊκό… τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, καθώς ο Έλληνας φορ δείχνει να έχει βρει τον εαυτό του και την επαφή με τα δίχτυα.

Όλο αυτό, έρχεται σε ένα σημείο που τον χρειάζεται η ομάδα και θα χρειαστεί να δώσει λύσεις, κυρίως στο σκοράρισμα μέχρι να επιστρέψει ο Μπεργκ που σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος σε αυτό το κομμάτι. Συνεπώς, και κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα έχουν την προσοχή τους στον εκπρόσωπο της ομάδας στην Εθνική. Τόσο γιατί περιμένουν ακόμα μια καλή εμφάνιση από τον ίδιο, όσο και για να είναι βέβαιοι πως θα επιστρέψει σε καλή κατάσταση στο Κορωπί.

kare2

«Μάτια» και… ρήτρα!

Βέβαια, δεν είναι μόνο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που θα έχουν την προσοχή τους στραμμένη στον Ηρακλειώτη φορ. Αρκετοί είναι οι σύλλογοι του εξωτερικού που μετά το πρώτο γκολ του Καρέλη με την Ανδρών, επανέφεραν το όνομά του στα… μπλοκάκια τους. Ομάδες από την Ιταλία, τη Γερμανία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο και την Αγγλία έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρκετοί σκάουτς στο Φάληρο. Τόσο για τον φορ του Παναθηναϊκού, όσο και για άλλους Έλληνες διεθνείς.

Το ενδιαφέρον αυτό, είναι κι ένας από τους λόγους που στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη αρχίσει την προεργασία για να προσφέρουν ένα νέο συμβόλαιο στον Νίκο Καρέλη. Ο διεθνής φορ δεσμεύεται με τους «πράσινους» ως το 2017, ωστόσο, στο «τριφύλλι» σχεδιάζουν επέκταση ενός έτους με αναπροσαρμογή στις απολαβές αλλά και τοποθέτηση ρήτρας. Κι αυτό γιατί πιστεύουν πολύ στον Νίκο Καρέλη και θέλουν να είναι βέβαιοι πως δεν θα χαθεί εύκολα, ή με μικρό οικονομικό αντάλλαγμα, και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά «εργαλεία» του ρόστερ τα επόμενα χρόνια.

Τα «γαλανόλευκα» γκολ του Καρέλη:

Παναθηναϊκός: Τα… μάτια στον Καρέλη (videos)



Μάλλιος: «Έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και θέλουμε την πρόκριση»
Μάλλιος: «Έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και θέλουμε την πρόκριση»
Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved