Λεβαδειακός: «Βαριές» κουβέντες από ΠΑΕ και Δήμο

Λεβαδειακός: «Βαριές» κουβέντες από ΠΑΕ και Δήμο

Οι διοικούντες την ΠΑΕ ισχυρίζονται πως η Γιώτα Πούλου ψεύδεται αναφορικά με όσα υποστήριξε για το θέμα του γηπέδου

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η κόντρα του Λεβαδειακού με την δημοτική Αρχή της πόλης με αφορμή το θέμα του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς. Το μεσημέρι της Δευτέρας (15/9) λοιπόν η νέα δήμαρχος Γιώτα Πούλου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου έστρεψε τα… βέλη της κατά της ΠΑΕ κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για παρασκηνιακές ενέργειες.

«Η νέα Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά έχω την υποχρέωση να ενημερώσω τους Δημότες για όσα συνέβησαν σχετικά με την χρήση του Δημοτικού Σταδίου από την ΠΑΕ Λεβαδειακός για τον χτεσινό αγώνα στο πλαίσιο της Super League. Το πρόβλημα είναι γνωστό γιατί διαρκεί πολλά χρόνια και το έχουμε "κληρονομήσει" από τις δύο τελευταίες Δημοτικές Αρχές. Από τη στιγμή που αναλάβαμε προσπαθήσαμε να βρούμε λύση, σύμφωνα με την πρόταση που κατ” επανάληψη έχουμε διατυπώσει (αποτελεί και προεκλογική μας δέσμευση) και η οποία συνοψίζεται στην υπογραφή σύμβασης, ως προϋπόθεση για τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου από την ΠΑΕ Λεβαδειακός. Για τις μέχρι σήμερα εκατέρωθεν απαιτήσεις αρμόδια είναι πλέον η Δικαιοσύνη, στην οποία έχει προσφύγει η ΠΑΕ Λεβαδειακός» ανέφερε μεταξύ άλλων η Πούλου.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Υπενθυμίζω ότι στο πλαίσιο αυτής της διένεξης, δεν πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι Λεβαδειακού-ΠαναθηναΪκού (23-8-2014), επειδή μετά την κοινοποίηση σχετικού εγγράφου του ΑΠΟΔΗΛ, δεν δόθηκε έγκριση τέλεσης του αγώνα από την Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας. Η νέα Δημοτική Αρχή εξάντλησε όλα τα περιθώρια για να βρεθεί μια έστω και προσωρινή συμβιβαστική λύση, δηλαδή ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ ΑΠΟΔΗΛ και ΠΑΕ Λεβαδειακός που θα επέτρεπε τη διεξαγωγή του χθεσινού και του επόμενου αγώνα, με τον όρο της υπογραφής σύμβασης σε διάστημα ενός μήνα. Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανέλαβε να συντάξει αυτό το συμφωνητικό, αλλά αθετώντας τη δέσμευσή της, κατέφυγε σε παρασκηνιακές ενέργειες και παρελκυστικές τακτικές».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι δικές μας ενέργειες έγιναν και θα εξακολουθούν να γίνονται, με σεβασμό στα θεσμικά όργανα διοίκησης του Δήμου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ΑΠΟΔΗΛ είναι ο νόμιμος, θεσμικός διαχειριστής του Δημοτικού Σταδίου με αποφασιστικές αρμοδιότητες. Δυστυχώς ο κ. Περιφερειάρχης δεν επέδειξε τον ίδιο σεβασμό στους θεσμούς. Υπέγραψε την άδεια διεξαγωγής του αγώνα παρακάμπτοντας τον ΑΠΟΔΗΛ ενώ δεν διαβουλεύτηκε, ούτε καν ενημέρωσε τον Δήμο Λεβαδέων. Η απόφασή του, που αναρτήθηκε στο «Διαύγεια» στηρίζεται σε δήλωση του πρώην Δημάρχου Λεβαδέων, που ήταν αναρμόδιος τότε και σήμερα, χωρίς καμιά αναφορά στο έγγραφο του ΑΠΟΔΗΛ, του μοναδικού αρμόδιου φορέα,  προς τη Διεύθυνση Υγείας. Πρόκειται για ένα σοβαρό θεσμικό ολίσθημα και ένα αρνητικό πρώτο δείγμα γραφής του νέου Περιφερειάρχη. Αν η απόφασή του οφείλεται σε ελλιπή ενημέρωση και τεκμηρίωση περιμένουμε να επανορθώσει. Τέλος, επαναλαμβάνουμε τη θέση της νέας δημοτικής αρχής ότι επιθυμεί η ΠΑΕ Λεβαδειακός να χρησιμοποιεί το Δημοτικό Στάδιο με κανόνες νομιμότητας διαφάνειας επ’ ωφελεία και των Δημοτών».

Η απάντηση από πλευράς Λεβαδειακού δεν άργησε να έρθει και σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται: «Σε απάντηση των όσων αναφέρθηκαν στην σημερινή συνέντευξη τύπου της νέας Δημάρχου Λεβαδέων, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ απαντά: "ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ". Σε προσκαλούμε-προκαλούμε σε ανοικτό διάλογο όπου θες κι όποτε θες, για να λάμψει η αλήθεια».

Νέα Σμύρνη: Αποκαλύψεις - σοκ από τη μητέρα της 22χρονης – Τα αίματα στο σπίτι και τα ψέματα
Νέα Σμύρνη: Αποκαλύψεις - σοκ από τη μητέρα της 22χρονης – Τα αίματα στο σπίτι και τα ψέματα
Στη ρύθμιση και διαγραφή χρεών χρεοκοπημένων εταιρειών ποντάρει ο Αλαφούζος
Στη ρύθμιση και διαγραφή χρεών χρεοκοπημένων εταιρειών ποντάρει ο Αλαφούζος
Πήξαμε στους… αντικειμενικούς εξαρτημένους!
Πήξαμε στους… αντικειμενικούς εξαρτημένους!
Ποιος είπε ότι η Ατλαντίδα βυθίστηκε;
Ποιος είπε ότι η Ατλαντίδα βυθίστηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης