Πανθρακικός: Ικανοποίηση και συνεχής δουλειά
Η εμφάνιση της ομάδας της Κομοτηνής απέναντι στη Χαποέλ Ρανανά άφησε ευχαριστημένο τον Άκη Μάντζιο που στρέφει πλέον το βλέμμα του στο επόμενο φιλικό
Πετυχημένο θα πρέπει να θεωρηθεί το πρώτο φιλικό τεστ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Πανθρακικού, απέναντι στη Χάποελ Ρανανά στην Πολωνία. Οι Θρακιώτες επιβλήθηκαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Λίτσκα και άφησαν ικανοποιημένο με την εικόνα τους τον Άκη Μάντζιο. Ο τεχνικός των Θρακιωτών μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις που έκανε έδειξε σαφώς ευχαριστημένος τόσο από το επίπεδο φυσικής κατάστασης όσο και από τον τομέα της τακτικής, ενώ έδωσε το έναυσμα για περισσότερη δουλειά στη συνέχεια.
Έτσι, χωρίς καιρό για χάσιμο οι παίκτες του Πανθρακικού συνεχίζουν σε φουλ ρυθμούς τις προπονήσεις τους στην Πολωνία έχοντας στρέψει την προσοχή τους στο δεύτερο φιλικό. Συγκεκριμένα, το επόμενο «τεστ» έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 27 Ιουλίου με αντίπαλο την Αστόντ από το Ισραήλ όπου δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι Ιγκόρ και Φερνάντες που δεν χρησιμοποιήθηκαν για προληπτικούς λόγους απέναντι στη Χάποελ την Πέμπτη (24/7).