«Για μας ήταν νταμπλ»

«Για μας ήταν νταμπλ»

Το απόλυτο των στόχων πέτυχε φέτος ο Παναθηναϊκός, κατακτώντας το Κύπελλο και την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League, με τους Ζέκα και Μπεργκ να κάνουν λόγο για... νταμπλ.

Οι δύο πολυτιμότεροι παίκτες των «πρασίνων» φέτος μίλησαν στην εφημερίδα «Real», κάνοντας τον απολογισμό μιας απρόσμενα επιτυχημένης σεζόν.

«Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή την ομάδα, γι’ αυτά που καταφέραμε φέτος και που είμαι μέλος κι αρχηγός της. Ναι, είναι ένα νταμπλ για μας. Δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο αυτή την περίοδο για πολλούς λόγους, ήμασταν μία καινούργια ομάδα. Όμως πήραμε το Κύπελλο και πάμε να προσπαθήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κανένας δεν το περίμενε στην Ελλάδα. Ήταν μία σχεδόν τέλεια χρονιά.

Ανήκει σε όλους η επιτυχία. Καλοί παίκτες, σωστή χημεία, μας βοήθησαν πολύ το προπονητικό τιμ και όλοι στην ομάδα. Το σημαντικότερο ήταν πως συμπεριφερθήκαμε σαν οικογένεια και στα άσχημα και στα καλά, ήμασταν ενωμένοι», ανέφερε αρχικά ο Ζέκα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω παίξει ποτέ σε προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, συνεπώς δεν μπορώ να πω αν είναι πιο δύσκολο να φτάσουμε στους ομίλους ή να κατακτήσουμε τον τίτλο. Εμείς δημιουργήσαμε μεγαλύτερες απαιτήσεις, το ξέρουμε, θα ζήσουμε με αυτό, θα παλέψουμε».

Ο Μάρκους Μπεργκ από την πλευρά του τόνισε: «Βελτιωθήκαμε πολύ στο δεύτερο μισό της σεζόν, από τις αρχές του 2014. Στην αρχή της σεζόν πιστεύαμε ότι θα φτιάχναμε μία καλή ομάδα. Όμως δεν παίζαμε τόσο καλά όσο πιστεύαμε πως μπορούμε, είχαμε πολλά σκαμπανευάσματα. Σταδιακά βελτιωθήκαμε, είναι επίτευγμα αυτό που κατορθώσαμε, δεδομένου ότι ήμασταν μία νέα ομάδα. Ναι, μπορεί να πει κάποιος ότι αυτό είναι το δικό μας νταμπλ. Οι απαιτήσεις και οι προκλήσεις είναι μεγαλύτερες τώρα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, έχουμε δυνατό σύνολο».

Ο Σουηδός στράικερ μίλησε και για το παιχνίδι που δεν θα ξεχάσει από τη φετινή σεζόν: «Πολλά! Σίγουρα το 0-3 επί του Ολυμπιακού και τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και τον ημιτελικό με τον ΟΦΗ».

Ο Ζέκα από την πλευρά του πρόσθεσε: «Και αυτό με τον Ατρόμητο. Ήταν δύσκολο, θέλαμε να τελειώσουμε, ήταν άδειες οι εξέδρες, πολύ καλός ο αντίπαλος. Τέλος καλό όμως».



Παπαδάκης: «Χαρούμενος που ήρθα στο Περιστέρι, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»
Παπαδάκης: «Χαρούμενος που ήρθα στο Περιστέρι, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»
Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Τσέλσι - Ο Πάλμερ διέλυσε την Παρί στον τελικό
Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Τσέλσι - Ο Πάλμερ διέλυσε την Παρί στον τελικό
Γιόνας Βαλαντσιούνας: Ανακοινώθηκε η ανταλλαγή του στους Ντένβερ Νάγκετς
Γιόνας Βαλαντσιούνας: Ανακοινώθηκε η ανταλλαγή του στους Ντένβερ Νάγκετς
ΑΕΚ: Υπό παραχώρηση οι Μήτογλου, Σιμάνσκι, Φερνάντες και Τσιλούλης, δεν προπονήθηκαν με την ομάδα
ΑΕΚ: Υπό παραχώρηση οι Μήτογλου, Σιμάνσκι, Φερνάντες και Τσιλούλης, δεν προπονήθηκαν με την ομάδα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved