Μαρινάκης: Δίπλα στα παιδιά του Πειραιά (photos)
Το «παρών» στο πάρκο που στήθηκε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας και με γνώμονα τα παιδιά του Πειραιά έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της πόλης με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής», βρέθηκε στο πάρκο που είχε στηθεί από τον συνδυασμό, έξω από το φαληρικό γήπεδο.
Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» έδειξε για μία ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και βρέθηκε μεταξύ των πολιτών που είχαν πάει τα παιδιά τους στο Πάρκο, άκουσε τους προβληματισμούς τους για το… αύριο του Πειραιά.
Το σλόγκαν των διήμερων εκδηλώσεων δεν ήταν άλλο από το «ένας Πειραιάς που αξίζει στα παιδιά μας» και οι μικροί που βρέθηκαν στο πάρκο φορούσαν λευκά μπλουζάκια, τα οποία προμηθεύονταν στο Πάρκο και σε έναν ασφαλή χώρο, μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, είχαν τη δυνατότητα να παίξουν και να διασκεδάσουν, περνώντας ευχάριστα τη μέρα τους.
Είχαν, παράλληλα, την ευκαιρία να διδαχθούν και τα μυστικά του ποδοσφαίρου, στο γήπεδο 5x5 που υπάρχει δίπλα στο Καραϊσκάκη, κάνοντας μαθήματα «σουτάρω και ντριμπλάρω».