Πίτου Γκαρσία: «Να μείνω στον Ατρόμητο»

Πίτου Γκαρσία: «Να μείνω στον Ατρόμητο»

Ο Πίτου Γκαρσία μιλώντας για το ποδοσφαιρικό του μέλλον ευχήθηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην κάμερα της Nova:

Πίτου πίστευες στην αρχή της χρονιάς ότι θα είχατε φτάσει σε αυτή τη βαθμολογική συγκομιδή, η οποία παλαιότερα μπορεί να έκρινε και τίτλο;

«Η αλήθεια είναι πως ισχύει το γεγονός ότι έχουμε πάει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές τα έχουμε πάει καλά και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την μέχρι στιγμής πορεία μας. Το είχα πει και σε παλαιότερες δηλώσεις ότι με αυτή την συγκομιδή πόντων σε ένα τόσο ισορροπημένο πρωτάθλημα, ενδεχομένως να κατακτούσαμε και τον τίτλο.»

Πως περιμένεις το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον αξιόμαχο Πανθρακικό;

«Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Εξάλλου όλα τα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολα. Ο καθένας μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε. Ο αντίπαλος δε σου δίνει χώρο, είναι δύσκολο να πετύχεις γκολ. Έχει μεγάλη σημασία να πάρουμε την νίκη, γιατί μπορεί να μας δώσει έναν βαθμό επιπλέον στην βαθμολογία των play off. Επομένως πρέπει να αγωνιστούμε με ηρεμία και σύνεση για να τελειώσουμε την κανονική περίοδο με τον τρόπο που θέλουμε.»

Πέρσι παρά το γεγονός ότι μπήκατε χωρίς βαθμό στα play off, ήσασταν η καλύτερη ομάδα και για ένα γκολ χάσατε την έξοδο στο Champions League. Αυτό κάνει επιτακτική τη νίκη επί του Πανθρακικού;

«Γι' αυτό πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Μπορεί στην τελική βαθμολογία των play off, ένας βαθμός να κάνει την διαφορά. Άρα, δεν πρέπει να αντιμετωπίσουμε το τελευταίο ματς της περιόδου σαν ένα ακόμη παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί.»

Φέτος η ομάδα της Κομοτηνής έχει κάνει μια πολύ καλή σεζόν. Πως περιμένεις να εμφανιστεί η ομάδα του Άκη Μάντζιου στο τελευταίο ματς της χρονιάς;

«Και ο Πανθρακικός προφανώς στοχεύει στην νίκη. Πόσο μάλλον όταν παίζει στην έδρα του μπροστά στο κοινό του, θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν με το επιθυμητό αποτέλεσμα για να αποχαιρετήσει όπως πρέπει αυτή την χρονιά και να αρχίσει με ανυψωμένο ηθικό την επόμενη. Εμείς όμως πρέπει να σκεφτούμε το δικό μας πλάνο. Το να μείνουμε πιστοί και να εμπιστευθούμε το δικό μας αγωνιστικό στιλ ούτως ώστε να φτάσουμε στην νίκη.»

Έχεις κάνει μια πολύ καλή χρονιά φέτος. Πως βλέπεις το άμεσο μέλλον για την καριέρα σου;

«Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι το μέλλον μου. Είμαι ικανοποιημένος από την χρονιά που έχω κάνει τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό. Τα προσωπικά σχέδια μπορούν να μείνουν σε δεύτερη μοίρα προς το παρόν. Στόχος είναι να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι τέλους. Μακάρι να μπορέσουμε να ανεβάσουμε επίπεδο τον Ατρόμητο και να φτάσουμε σε θέση που θα μας οδηγήσει στα προκριματικά του Champions League.»

Δείχνεις πολύ άνετα πάντως στον Ατρόμητο, έχεις ταιριάξει στην ομάδα.

«Όντως νιώθω πολύ άνετα στον Ατρόμητο. Είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια και ο καθένας θα ήθελε να είναι στην δική μου θέση, να αγωνίζονται δηλαδή σε έναν σύλλογο που έχει θέσει υψηλούς στόχους. Από εκεί και πέρα ο χρόνος θα δείξει. Έχω πει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι θέλω να παραμείνω στον σύλλογο. Ελπίζω να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιό μου.»

Η παρατήρηση… Τσουκαλά στη Μπαλατσινού, για την πράσινη ζακέτα (photos)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: ΣΕΦ για τιμωρία…

Το «δώρο» του Πάσχα!

Έκανε... τάκλιν στον επόπτη (video)

Η Ριάνα γυμνή! (photos+video)

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved