ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός τιμωρημένοι και Μιχαήλ
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με τον Γιάννη Πετράκη να έχει αρκετές απουσίες.΄
Από την ημέρα που ο έμπειρος κόουτς κάθισε στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, οι Ηπειρώτες έχουν τρεις σερί νίκες. Ο Γιάννης Πετράκης θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν το καλό σερί τους, γνωρίζει ωστόσο πως κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα έχουν δύσκολο έργο καθώς οι «κυανέρυθροι»… καίγονται για βαθμούς.
Ο τεχνικός του «Άγιαξ» δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Βελλίδη, Ντάσιου αλλά και σε αυτές του Μιχαήλ, που ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση του Σαββάτου, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να μην είναι στη 18άδα που αναχώρησε σήμερα (15/02) από τα Γιάννινα με προορισμό την Αθήνα.
Η αποστολή του ΠΑΣ: Αμπάρης, Σωτηρίου, Μπέριος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Κυβελίδης, Τσουκαλάς, Ακόστα, Αυγενικού, Λίλα, Βίλα, Στρούνα, Γιάκος, Κρητικός., Τζιμόπουλος, Κίτου, Λεάντρο