Λαζαρίδης: «Πιστεύουμε στη νίκη»

Λαζαρίδης: «Πιστεύουμε στη νίκη»

Ο Νίκος Λαζαρίδης μιλώντας για το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Νίκο η ομάδα σου έχει πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό και προέρχεται από πολύ καλά αποτελέσματα. Μπροστά της όμως έχει την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος η οποία μάλιστα έχει να χάσει από σας στο παιχνίδι πριν από ένα περίπου χρόνο στο Καραϊσκάκη.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από καλό αποτέλεσμα και έχουμε καλή ψυχολογία. Νομίζω ότι χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι γιατί ξέρουμε με ποια ομάδα παίζουμε. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος».

Πόσο μεγάλο είναι το κίνητρο να είστε η ομάδα που θα σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού για δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα;

«Το κάναμε πέρσι στο Καραϊσκάκη. Είναι πολύ δύσκολο να επαναλάβεις κάτι τέτοιο, αλλά νομίζω ότι η ομάδα μας έχει δείξει πάρα πολύ καλά πράγματα. Θεωρώ ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα είναι δύσκολο και για τον Ολυμπιακό, όχι μόνο για μας».

Με δεδομένο και το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη όπου ηττηθήκατε με 2-1 έχοντας προηγηθεί στο σκορ, φαντάζομαι πως θα υπάρχει "το πιστεύω" μέσα σας.

«Άμα δεν υπήρχε "το πιστεύω" δε θα ήμασταν εδώ. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα έρθει για να παίξει ώστε να παραμείνει αήττητος στο πρωτάθλημα. Εμείς θα παίξουμε για να πάρουμε την νίκη. Νομίζω ότι το ματς θα είναι αμφίρροπο».

Είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα στον τρίτο και τον πρώτο της βαθμολογίας; Και πως νιώθεις που το έχει πετύχει αυτό ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια;

«Σίγουρα θα είναι ντέρμπι τρίτου πρώτου αν και υπάρχει μια διαφορά στην βαθμολογία. Αλλά εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα και θέλουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε για το παιχνίδι της Κυριακής. Γι' αυτό δουλέυουμε καθημερινά, για να μπορέσουμε να εξουδετερώσουμε κάποια ατού του Ολυμπιακού ώστε να μπορέσουμε κιόλας να σκοράρουμε. Από την στιγμή που θα καταφέρουμε να σκοράρουμε τότε θα έχουμε ένα παραπάνω κίνητρο για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό».

Ένας αμυντικός του Ατρόμητου, μέλος μιας από τις καλύτερες άμυνες στην Ελλάδα, πως σκέφτεται την αντιμετώπιση της καλύτερης επίθεσης του πρωταθλήματος όπως είναι αυτή του Ολυμπιακού;

«Είναι δύσκολο. Είναι μια ομάδα που σκοράρει. Πετυχαίνει αρκετά γκολ. Πρέπει να προσέξουμε κάποια στοιχεία που έχει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να ευχαριστηθεί ο κόσμος θέαμα».

Είπες πριν ότι η ομάδα σου πρέπει να σκοράρει. Φέτος δεν έχετε σκοράρει μόνο σε ένα ματς, σε αυτό στα Γιάννινα. Πόσο εύκολο είναι να συνεχισετε το καλό σας σερί κόντρα στην καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

«Έχουμε παίκτες με ποιότητα που μπορούν να το κάνουν αυτό. Δουλεύουμε ομαδικά κι όχι ατομικά. Μακάρι, το εύχομαι να συνεχίσουμε να σκοράρουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Και το επαναλαμβάνω ότι αν μπορέσουμε να σκοράρουμε κάποιο τέρμα θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι»

Ένα μήνυμα στον κόσμο που περιμένει πως και πως αυτό το ματς;

«Ο κόσμος νομίζω γνωρίζει όλη την προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία. Τον καλούμε να είναι κοντά μας στο γήπεδο. Θεωρώ ότι θα το κάνει. Θα κάνει πράξη αυτό που θέλουμε κι εμείς και θα μας συμπαρασταθεί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Υπόθεση Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως ηγέτης των οπαδών
Υπόθεση Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως ηγέτης των οπαδών
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-45: «Ερυθρόλευκος» ο τίτλος στην Α1 Γυναικών
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-45: «Ερυθρόλευκος» ο τίτλος στην Α1 Γυναικών
Cheerleading: Παγκόσμιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ορλάντο!
Cheerleading: Παγκόσμιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ορλάντο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved