Μανωλάς: «Θετικό αποτέλεσμα στη Λισαβόνα»
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως μετά τη νίκη επί της Άντερλεχτ, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε στην έδρα της Μπενφίκα για το καλύτερο δυνατό.
Ο Κώστας Μανωλάς ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έφυγε δυο φορές ηττημένος από το «Κόνσταντ Βάντεν Στοκ», ωστόσο φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού στην 3η του επίσκεψη κατάφερε να πάρει τη νίκη. Όπως δήλωσε κι ο ίδιος, πλέον, στόχος των Πειραιωτών είναι να πάνε στην Πορτογαλία και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Μπενφίκα, έτσι ώστε να γίνουν φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.
«Μία του... κλέφτη, δύο του... κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα που λένε. Κερδίσαμε, είναι πολύ σημαντικό για μας. Έχασε και η Μπενφίκα από την Παρί. Πάμε για θετικό αποτέλεσμα στη Λισσαβόνα. Ελπίζω και πιστεύω ότι μπορούμε να το πάρουμε», είπε αρχικά ο Μανωλάς και πρόσθεσε: «Φυσικά και πιστεύαμε στη νίκη. Ολυμπιακός είμαστε. Με την Παρί κάναμε ματσάρα. Με την Άντερλεχτ κρατήσαμε το μηδέν πίσω κι αυτό είναι σημαντικό. Όσο το κάνουμε αυτό, θα κερδίζουμε».
Τέλος , για το που αφιέρωσε τη νίκη στο Βέλγιο, ανέφερε: «Στον υπέροχο κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και σ' αυτό το ματς ταξιδεύοντας μακριά».