Ανδράλας: «Να έχουμε συγκέντρωση»

Ανδράλας: «Να έχουμε συγκέντρωση»

Ο Πάρης Ανδράλας μιλώντας για το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη.

Αναλυτικά τι είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τη ψυχολογία της ομάδας: «Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Το χρειαζόμασταν το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Κάναμε μια σημαντική νίκη και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ανήκει όμως στο παρελθόν και μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλοι ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και στην κατάσταση που πρέπει να φανείς σε τέτοια παιχνίδια, να μη φοβηθείς, να είσαι συγκεντρωμένος και να έχεις την απαραίτητη τύχη, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό».

Για την αλλαγή προπονητή: «Ο κύριος Ελευθερόπουλος είχε ένα συγκεκριμένο πλάνο, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, πήραμε πολλούς βαθμούς, άφησε παρακαταθήκη πολλά πράγματα. Οι αλλαγές όμως είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και γνωρίζουμε όλοι πως στα άσχημα αποτελέσματα, δυστυχώς, την πληρώνει ο προπονητής. Η ομάδα με το νέο προπονητή, έχει πολύ καλή διάθεση, καλή ψυχολογία, είμαστε σε καλή κατάσταση και σε θέματα τακτικής οι δύο προπονητές συμβαδίζουν».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του, στα πρώτα λεπτά μπαίνει πολύ δυνατά. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, αλλά ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά πρέπει να μπούμε με μεγάλη δύναμη, μεγάλη αποφασιστικότητα και κυρίως να είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως είπα. Πιστεύω πως το "κλειδί" είναι στα πρώτα 20-30 λεπτά. Μετά όσο περνάει το παιχνίδι πιστεύω ότι μπορούμε να το ισορροπήσουμε και να κάνουμε κάτι καλό».

Για το αν υπάρχει κούραση στον ΠΑΟΚ απο το ματς με τον Λεβαδειακό: «Αυτές οι ομάδες δεν αφήνουν κανένα παιχνίδι να περάσει ανεκμετάλλευτο. Έχουν πολύ κόσμο, υπάρχει πίεση και δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ επειδή θέλει το Κύπελλο να παρατήσει κάποιο παιχνίδι πρωταθλήματος. Όπως μπήκε με την Κέρκυρα, θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και με εμάς. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Ο ΠΑΟΚ γνωρίζουμε όλοι ότι είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, ειδικά από τον Ιανουάριο και έπειτα. Έχει αποκτήσει ταχύτητα από τη μέση και μπροστά και είναι πολύ καλή ομάδα».

Για το αν είναι ιδιαίτερα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ: «Κάθε φορά που πηγαίνω στο συγκεκριμένο γήπεδο με πιάνει μια νοσταλγία. Ήμουν στην ομάδα 1,5 χρόνο ήμουν ευτυχισμένος. Η ζωή συνεχίζεται, είμαι παίκτης του Πανιωνίου και πάντα όπως έκανα και με τις προηγούμενες, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου».

Για την ατμόσφαιρα: «Έχουμε φτάσει στην 24η αγωνιστική. Πλέον, τα παιδιά έχουν αποκτήσει εμπειρίες, παίζουμε σε μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία και πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, είτε είσαι 18, είτε 38 και να ανταπεξέλθεις στο δύσκολο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved