ΑΕΚ: Γραπτή δήλωση Λιμοντζόγλου

ΑΕΚ: Γραπτή δήλωση Λιμοντζόγλου

Ο εκπρόσωπος του υποψήφιου δανειοδότη της ΑΕΚ που βρέθηκε στο ΔΣ, Άκης Λιμοντζόγλου έκανε γραπτή δήλωση.

Σε αυτή αναφέρει τη δική του θέση σε όλα όσα ακούστηκαν.  Αναλυτικά στην τοποθέτησή του αναφέρονται τα εξής:

«Αθήνα 14/02/2013
Μετά από σημερινά δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομα μου έχω να δηλώσω τα εξής: Εκπροσώπησα σήμερα στο ΔΣ επιχειρηματία ο οποίος ήθελε να δώσει ένα χέρι βοήθειας με μία ταμειακή διευκολύνει την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας αποφάσισε ανιδιοτελώς να δανείσει ΑΤΟΚΑ(όπως κανένα δάνειο δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΚ) την εταιρεία, και χωρίς να ξέρει πότε ακριβώς θα πάρει πίσω τα χρήματα του αφού αναφέρεται ρητά σε άρθρο της σύμβασης που ήταν να υπογράψουμε σήμερα το πρωί , πως αν η ΑΕΚ πέσει στην Football League τα χρήματα θα επιστραφούν όταν η ομάδα μας ξαναγυρίσει στην Super League.

Το μόνο που ζητήθηκε από εμένα και ήταν η παράκληση του, ήταν να διατηρήσει την ανωνυμία του αφού δεν θέλει να κάνει διαφήμιση ούτε να αντλήσει δημοσιότητα όπως άλλοι ούτε να εμπλακεί ,αλλά μόνο να παράσχει βοήθεια στην ΑΕΚ που τόσο το έχει ανάγκη.

Αποκλειστικό μέλημα μας παρέμενε και παραμένει να βοηθήσουμε την ΑΕΚ χωρίς κανένα ουσιαστικό κέρδος (μάλλον χάσιμο αρχίζει να θεωρείται η εμπλοκή μας και ειδικότερα για μένα)να ξεπεράσει έστω και προσωρινά την ασφυξία που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη ρευστότητας .

Αν μερικοί δημοσιογράφοι ψάχνουν παραμύθια με δράκους ,δολοπλοκίες και υποψήφιους επενδυτές μάλλον ψάχνουν τσάμπα, διότι ΔΕΝ EINAI στις προθέσεις του συγκεκριμένου επιχειρηματία να εμπλακεί στην ΑΜΚ είτε με 1,09€ είτε με 0,33€ ούτε και με 0,13€ όπως φοβούνται και κόπτονται κάποιοι δημοσιογράφοι.

Περιμένουμε και εμείς ως φίλαθλοι της ΑΕΚ τις όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν από τις διαπραγματεύσεις των Αντρέα Δημητρέλου και Κώστα Παπαδημητρίου με τους διάφορους εμπλεκόμενους (Βιντιάδη, παλαιούς μετόχους)
Σας πληροφορώ επίσης πως η επικοινωνία μου με τους αρχηγούς δεν έγινε με πρωτοβουλία μου, (άλλωστε δεν έχω κανέναν ουσιαστικό ρόλο στην ΑΕΚ)αλλά μετά από πρωτοβουλία των παικτών όπου και τους τόνισα πως η πρόταση αυτή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να υφίσταται και την Δευτέρα και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Είχα τονίσει σε όλους πως δεν επιθυμώ δημοσιοποίηση του ονόματος μου διότι η ανιδιοτέλεια προϋποθέτει και ανωνυμία.
Παρακολουθώ τις τελευταίες ώρες μία επίθεση χωρίς λόγο και ένα κυνήγι ποιος θα ανακαλύψει τον επιχειρηματία πού για την συγκεκριμένη σύμβαση όλα ανεξαιρέτως είναι υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΚ!!!!!

Απορώ γιατί μία παράκληση για ανωνυμία έχει γίνει τόσο ‘'ύποπτη'' από συγκεκριμένους δημοσιογράφους.
Μήπως μάθαμε το όνομα του φιλάθλου που δάνεισε την ΑΕΚ για την μεταγραφή του Ανάκογλου?
Μάθαμε την ιστορία ανώνυμα που μας έκανε να δακρύσουμε και να συνειδητοποιήσουμε πόσο διαφορετικό είναι να είσαι ΑΕΚ!!!

Αν τους ενοχλεί τόσο που κάποιος θέλει να δανείσει καθόλα νόμιμα και προπάντων ΑΤΟΚΑ χωρίς κανένα κέρδος την αγαπημένη του ομάδα και θέλει να παραμείνει ανώνυμος, δεν θα αργήσει η ώρα που ο συγκεκριμένος κύριος θα αποσύρει την διευκόλυνση που θέλει να παρέχει και θα φύγει και αυτός κυνηγημένος όπως και κάποιοι άλλοι πρώην μέτοχοι εξαίρετου ήθους πού θα μπορούσαν να προσφέρουν πολύ περισσότερα χρήματα από τα άτοκα 300,000€ και αποχώρησαν από την ΑΕΚ τρέχοντας.

Με εκτίμηση

Άκης Λιμοντζόγλου»

Champions League: Ένα γκολ κάθε 28 λεπτά!
Champions League: Ένα γκολ κάθε 28 λεπτά!
Η «πράσινη» παρουσίαση κόντρα στον ΠΑΟΚ (video)
Η «πράσινη» παρουσίαση κόντρα στον ΠΑΟΚ (video)
ΠΑΟΚ: Σενάριο για Πασχαλάκη και Σπόρτινγκ!
ΠΑΟΚ: Σενάριο για Πασχαλάκη και Σπόρτινγκ!
Σαμπάνια... ηλιοθεραπεία και βουτιές σε παραλία της Μυκόνου
Σαμπάνια... ηλιοθεραπεία και βουτιές σε παραλία της Μυκόνου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης