Βάλλας: «Μοναδικές στιγμές στην Ξάνθη»

Βάλλας: «Μοναδικές στιγμές στην Ξάνθη»

Χαρούμενος που είναι μέλος της Skoda Ξάνθης αισθάνεται ο Σπύρος Βάλλας, ο οποίος τόνισε πως του έχουν μείνει χαραγμένες πολλές σημαντικές στιγμές που έχει ζήσει στους ακρίτες.

Αναλυτικά ο Βάλλας μίλησε στην ιστοσελίδα της Super League:
 
Για τις αναμνήσεις του από τα δέκα χρόνια στην Skoda Ξάνθη:
«Αισθάνομαι τυχερός που αγωνίζομαι όλα αυτά τα χρόνια στην Skoda Ξάνθη. Έχω ζήσει με την ομάδα πολλές και ωραίες στιγμές. Αυτές όμως που δε θα ξεχάσω ποτέ είναι η έξοδος στην Ευρώπη το 2002, που ήταν και η πρώτη στην ιστορία της ομάδας στα Κύπελλα της Ευρώπης, καθώς και τα παιχνίδια απέναντι στη Λάτσιο. Έζησα μοναδικές στιγμές που είναι βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μου».
 
Για τους στόχους της ομάδας:
«Φέτος ξεκινήσαμε με πολλές φιλοδοξίες το πρωτάθλημα όμως με το τέλος του πρώτου γύρου μόνο ευχαριστημένοι δεν πρέπει να είμαστε απ’ τη βαθμολογική μας συγκομιδή. Ωστόσο έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο και πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες και την ποιότητα για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον πίνακα της βαθμολογίας».
 
Για την επιστροφή του Μαρίνου Ουζουνίδη:
«Στο ποδόσφαιρο οι καταστάσεις και οι συσχετισμοί μπορούν να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη. Έχουμε έναν προπονητή που μας γνωρίζει και τον γνωρίζουμε πολύ καλά και όλοι μας θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».
 
Για την αδυναμία της ομάδας να πάρει αποτέλεσμα στα εκτός έδρας παιχνίδια:
«Οι εκτός έδρας νίκες είναι αυτές που όπως λέμε στο ποδόσφαιρο δίνουν άλλο αέρα και ώθηση στην πορεία κάθε ομάδας. Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα πρέπει να δείξουμε καλύτερο χαρακτήρα και περισσότερη αγωνιστικότητα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και εκτός έδρας».
 
Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ:
«Πλέον όλα τα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο με νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΟΦΗ. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να δείξουμε πάθος και αποφασιστικότητα για την νίκη. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».
 
Για το φετινό πρωτάθλημα και τι περιμένει από αυτό:
«Το φετινό πρωτάθλημα είναι φτωχότερο ποιοτικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες. Όμως όλες παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις μέσα στο γήπεδο γι’αυτό και βλέπουμε σκληρά και ανταγωνιστικά παιχνίδια, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί ως το τέλος του πρωταθλήματος».
 
Για το μήνυμα που θα έστελνε στους φίλους της ομάδας:
«Πρέπει να είμαι ειλικρινής απέναντι στους φίλους της ομάδας και να αναγνωρίσω ότι τις τελευταίες σεζόν δεν αποφύγαμε τη μετριότητα. Όμως η Skoda Ξάνθη εκπροσωπεί την πόλη και το νομό γενικότερα με μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια στη Super League. Πιστεύω πως αξίζει τη μεγαλύτερη δυνατή συμπαράσταση των φιλάθλων της».



Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved